05 / 05 / 2024

Hayat Tepe basın toplantısı

Hayat Tepe basın toplantısı

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından inşa edilen Hayat Tepe yarın basın toplantısı gerçekleştirecek. Etkinlik satış ofisinde saat 10:00' da başlayacak.

Hayat Tepe örnek dairesiyle yarın görücüye çıkıyor!

Örnek dairenin tanıtılacağı toplantıya ÖZAK Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık da katılarak gazetecilerin sorularını yanıtlayacak. Toplantı yarın saat 10.00'da satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Vaat Center'la Basın Ekspres'e 653 yeni konut geliyor! 

Mega kent İstanbul’un en hareketli iş ve yaşam noktaları arasında yer alan Basın Ekspres’te Vaat Holding’in 3 milyar TL’lik yatırımıyla yeni bir proje yükseliyor. Vaat Center adıyla hayat geçirilen projede 653 konut bulunuyor.

HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri Basın Toplantısı ertelendi!

55 yaş üstü büyüklerin aktif, sağlıklı, konforlu, aktivitesi bol ve doğa ile iç içe bir hayat sunan HerDem Sağlıklı Yaşam Köyleri, basın toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 7 konut, 1 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 9 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Hayat Tepe ile Metro Market 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 23 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 26 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Özak GYO Hayat Tepe değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli Bayrampaşa İlçesi Hayat Tepe'de yer alan 31 konut, 2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 34 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı...

Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Üsküdar Kirazlıtepe’de yeni yapılan Çamlıca Camii çevresindeki Örnek Dönüşüm için düğmeye basıldı. Üsküdar Kirazlıtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı.

Hayat Tepe 2017 değerleme raporu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Hayat Tepe'de yer alan 40 konut,  2 dükkân ve Metro Gross Market binasından oluşan 43 bağımsız bölüme ilişkin gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Avrupark Hayat basın lansmanı ertelendi!

Cihan İnşaat imzası ve Emlak Konut güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Hayat projesi basın lansmanı ertelendi.

Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı.

Hayat Tepe değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada, Hayat Tepe Değerleme Raporu ve Kiralama Hizmeti raporunu yayınladı.

Basın Ekspres yolunda 60 dönümlük araziye imar izni verildi!

Yedi yıl önce Ayamama Deresi’nin taşması sonucu 31 kişinin hayatını kaybettiği Basın Ekspres yolunda 60 dönümlük araziye daha imar izni verildi. Çobançeşme Fidanlığı’nın bir bölümü de konut ve AVM yapılmak üzere geçen yıl imara açılmıştı.

Özak GYO Hayat Tepe yaya geçidi 30 Eylül'de tamamlanacak!

Özak GYO, Esentepe'de inşa ettiği Hayat Tepe projesine metrodan kolay ulaşım sağlamak amacıyla 250 metrelik yaya üst geçidi inşaatına başladı. İnşaatın 30 Eylül'de tamamlanacağı söylendi.

Özak GYO Hayat Tepe projesi metroya bağlanacak!

ÖZAK GYO, Hayat Tepe’nin yer aldığı Ferhatpaşa Çiftliği ile en yakın metro istasyonu arasında güvenli erişim sağlayacak yaya üst geçidi projesini hayata geçiriyor.

Hayat Tepe basın toplantısı Haberi

Hayat Tepe basın toplantısı

Özak Hayat Tepe satış ofisinde “Küçük Ağa” dizisinin çocuk yıldızı Emir Berke Zincidi’nin kendi kazancı ile yaptığı ilk yatırımının imza ve basın toplantısı yarın gerçekleştirilecek. Etkinlik satış ofisinde saat 10:00'da...