23 / 07 / 2024

Hayat Trafik İşaretleri ve İnşaat

Hayat Trafik İşaretleri ve İnşaat

Hayat Trafik İşaretleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Taner Bulut, Volkan Serkan Polat tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Pendik, Sülüntepe Mahallesi'nde kuruldu.

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Megayol Trafik İşaretleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ebubekir Yılmaz ve Mustafa Dağlar ortaklığında kuruldu.

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Okyay Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Morkoç tarafından kuruldu.

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Pötikare Otopark Çizgi Uygulamaları Ve Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Ataşehir'de Aysel Akdana ve Songül Eroğlu ortaklığında kuruldu.

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vektör Yol Yapı Taahhüt Trafik İşaretleri Ve Zemin Kaplama Sistemleri Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Tafralı tarafından kuruldu.

Şehir hayatından kaçanlar çiftlik evleri alıyor!

Dağ ve çiftlik evleri piyasası hareketlenmeye başladı. Şehir hayatının stresi, trafik ve kalabalıktan uzaklaşmak isteyenler dağ ve çiftlik evlerine yatırım yapıyor.

Rasyol Trafik İşaretleri İnşaat Makina Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rasyol Trafik İşaretleri İnşaat Makina Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 60 bin TL sermaye bedeli ile Fatma Daş tarafından kuruldu. 

Özden Trafik İşaretleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özden Trafik İşaretleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Mustafa Akşıoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yolsan Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yolsan Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Abdullah Kılıçarslan imzasıyla kuruldu.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 3 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 2 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi açıldı!

İkarus Trafik İşaretleri Limited Şirketi Ümraniye 1 Şubesi, Veysal Eliş ve Yalçın Çetin Şube Müdürlüğü'nde 20 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Ümraniye'de açıldı.

EFG Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EFG Trafik İşaretleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Arzu Genç ve Sinem Kader Genç tarafından 50 bin TL sermaye ile 11 Haziran'da Fatih, Karagümrük Mahallesi'nde kuruldu.

Sarıcanlar İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Trafik İşaretleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıcanlar İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Trafik İşaretleri Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İbrahim Erol tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ocak'ta kuruldu.

Hayat Trafik İşaretleri ve İnşaat Haberi

Hayat Trafik İşaretleri ve İnşaat


Hayat Trafik İşaretleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Taner Bulut, Volkan Serkan Polat tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Hayat Trafik İşaretleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.      Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.       Türkiye sınırları içinde...