28 / 04 / 2024

Hayattepe kira getirisi

Hayattepe kira getirisi

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayattepe projesinde 2 oda 1 salon dairelerde 2 bin 500 lira kira getirisi sunuluyor. Projenin Eylül ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Hayattepe'de 4+1 dairelerde 4 bin lira kira getirisi!

Özak GYO tarafından hayata geçirilen Hayattepe projesinin Eylül ayında teslim edilmesi hedefleniyor. Projede yer alan 4 oda 1 salon dairelerin kira getirileri 4 bin liradan başlangıç gösteriyor.

Hayattepe'de 1+1 dairelerde 2 bin lira kira getirisi!

İstanbul Avrupa yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayattepe projesinde 1 oda 1 salon daireler 2 bin lira kira getirisi sunuyor. Proje Özak GYO tarafından hayata geçiriliyor.

Hayattepe'de 4+1 dairelerde 4 bin TL kira garantisiyle!

Özak GYO tarafından hayata geçirilen Hayattepe projesinin 2014 yılının Eylül ayıda teslim edilmesi hedefleniyor. Projede 4 oda 1 salon daireler 4 bin TL kira getirisi sunuyor.

İngiltere'de 4.5 milyon TL'ye ev alabilirsiniz!

Türkiye'de konut satışları son zamanlarda azalırken, yatırımcılar yurt dışına, özellikle de İngiltere'ye doğru yöneliyor. Bu kapsamda Türkiye'de 4.5 milyon TL'ye alabileceğiniz bir evin kira getirisi 15-16 bin Türk Lirası olurken, İngiltere'de aynı fiyata aldığınız evin kira getirisi çok daha yüksek

Foça'da yüksek yargı üyeleri için deniz manzaralı kooperatif projesi: 4 ayda 400 bin TL kira getirisi!

Yargının üst düzey bazı isimleri kurdukları konut kooperatifiyle, İzmir Foça’da denize nazır konutlar hayata geçirmek için hazırlığa başladı. İşte gündeme gelen tüm detaylar...

Konut fiyatları yatırımcıları İngiltere'ye kaçırdı! Konutlar 25 yıllık kira getirisi sağlıyor... 

Artan konut fiyatları karşısında gayrimenkul yatırımcıları, daha cazip yatırım imkanlarına ulaşabilmek için yurt dışına yönelmeye başladı. 

5 milyon TL'lik evin kira getirisi 25 bin TL! Ev alıp kiraya vermek mantıklı mı?

Kira getirisinin sağladığı kazanç sık sık merak konusu oluyor. Evi olanlar ve ev alıp kiraya vermek isteyenler bu durumda ne kadar gelir elde edebileceklerini araştırıyor. Peki ev alıp kiraya vermek mantıklı mı? İşte sosyal medyada yorum yağmuruna tutulan o paylaşım...

Antalya Meidan Plaza'da yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı!

Akdeniz bölgesinde yatırım ve yaşam değeri yüksek projeleri hayata geçiren Aderan Global, Meidan Plaza projesi yüksek kira getirisi ile karlı bir yatırım avantajı sunuyor. İşte ayrıntılar...

The Superior Living'te 40 bin TL'ye varan kira garantisi fırsatı!

Ege Yapı imzasıyla İstanbul Kağıthane Cendere Caddesi'nde hayata geçirilen The Superior Living projesinde 40 bin TL'ye varan kira getirisi fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede ayrıca vade farksız taksit imkanı da sağlanıyor.

Temettü hisseleriyle ev kirası gibi kazanç sağlamak mümkün mü?

Borsa yatırımcısı için önemli bir gelir kaynağı olan temettülerle, kira getirisi elde etmek mümkün mü? Yatırımcıların takip ettiği, Temettü Hisseleri resmi sosyal medya hesabından, bunun için ne yapılması gerektiğini paylaştı.  

Bir evin satış süresi Türkiye'de 60 günden 86 güne, İstanbul'da 61 günden 91 güne çıktı!

Yüksek faiz, enflasyon, döviz kurları sebebiyle azalan konut talebi, geri dönüş sürelerinin Türkiye'ye oranla daha kısa olması ve yüksek kira getirisi nedeniyle yurt dışını tercih etmeye başladı. İşte ayrıntılar...

1938'de 650 lira kira getirisi olan gayrimenkul 5 bin 300 liraya satılmış!

Beyoğlu'nda 650 lira kira getirisi olan ev 5 bin 300 liraya satılmış. Satışa çıkarılan gayrimenkul Beyoğlu Kalyoncu Kulluk Hamalbaşı Kordela sokakta yer alıyormuş...

İngiltere’de konut sahibi Türklerin sayısı 200 bini buldu!

İngiltere’de konut alan Türklerin sayısı 200 bine ulaştı. Yatırım amaçlı yeni model ise 25 sene kira getirisi teminatı verilen ve kiralama işlemlerinin İngiliz devletinin bütçesinin desteklediği bir vakıfça gerçekleşen “kullanım hakkı olmayan sahiplik” sistemi oldu.

The Gladstone'nun İstanbul lansmanı 20 Haziran'da: Satışlar başladı! Yeni proje!

The Gladstone projesi Londra Zone 3 bölgesinde yükseliyor. 20-21 Haziran'da İstanbul lansmanı yapılacak olan ve yıllık yüzde 7 kira getirisi saplayan projede, satışlar başladı. Peki The Gladstone projesinde konut fiyatları ne kadar? 

The Superior Suites 50 bin liraya varan kira getirisiyle 24 ay vade 0 faiz fırsatıyla!

Ege Yapı imzasıyla mart ayında teslim edilecek The Superior Suites'te 24 ay vade 0 faiz fırsatı sunarken 50 bin liraya kadar garanti kira getirisi sağlıyor. İşte detaylar…

Konutlar iş yerine çevriliyor! Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı!

Yüksek kira getirisi cadde mağazalarına talebi artırdı. Bağdat Caddesi’nde dönüşen çok sayıda konut yer alıyor...

Hayattepe kira getirisi Haberi

Hayattepe kira getirisi

Özak GYO tarafından hayata geçirilen Hayattepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Hayattepe projesinin sosyal olanakları arasında amfi tiyatro, pilates, spa, kapalı basketbol sahası, kış bahçesi, asa tenisi, spa ve yoga salonu yer alıyor.



Hayattepe projesinde ev sahibi olduğunuz zaman kira kontratı hemen yapılıyor ve böylece 1 yıllık kira ve aidatınızı garantilenmiş oluyor.


Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Hayattepe projesinde 2 oda 1 salon daireler 2 bin 500 lira kira getirisi sunuyor.


Hayattepe projesi kapsamında dairelerin alanları 65 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor.


Hayattepe kira getirisi!


1 oda 1 salon daireler 2 bin lira,

2 oda 1 salon daireler 2 bin 500 lira,

3 oda 1 salon daireler 3 bin...