02 / 05 / 2024

Hayattepe teslim zamanı

Hayattepe teslim zamanı

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa'da hayata geçirilen Hayattepe projesinde 2 oda 1 salon dairelerde 2 bin 500 lira kira getirisi sunuluyor. Projenin Eylül ayında teslim edilmesi hedefleniyor.

Greenox, Türkiye’nin “En Yeşil Binası” seçildi!

Teslim zamanı yaklaşan Greenox projesi ,  Sign of the City Awards’de “En Yeşil Bina” kategorisinde kazanan proje oldu. Greenox, Türkiye’nin ilk EDGE Yeşil Bina Sertifikası’na sahip binası seçilmişti..

Kuleli Evleri Bomonti’de teslimler başladı!

Yıldırım Yapı Grubu tarafınfan inşa edilen Kuleli Evleri Bomonti’de teslim zamanı geldi. İstanbul’un çekim merkezinde yapılan proje 20 ayda tamamlandı.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde teslim zamanı!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşıldı. Projede teslimler bu ay içinde gerçekleşecek.

Beytepe Elit Manzara teslim zamanı!

Elit Manzara projesi 13 bin 751 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor. Peki Beytepe Elit Manzara teslim zamanı belli mi?

Toya Moda Evleri'nde taksitler teslimde başlıyor!

Toya Yapı imzasını taşıyan Toya Moda Evleri'nde aylık taksit ödemeleri teslim zamanı başlıyor. Toya Moda Evleri projesinde ödeme kampanyası 24 Nisan'a kadar sürecek...

Vira İstanbul Evleri'nde 0,88 faizle ödeme imkanı!

Vira İstanbul Evleri'nde 0,88 faizle banka kredili ödeme imkanı sunuluyor. Ağustos 2018 yılında teslim edilecek olan Vira İstanbul projesinde peşinat teslim zamanı veriliyor...

NCadde Business'ta erken teslim zamanı!

İnşaat sektöründe bugüne kadar toplam 15 bin konut inşa eden Özyurtlar İnşaat'ın NCadde Business projesinde erken teslim heyecanı yaşanıyor.

216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy'de tapu teslim zamanı!

216 Yapı'nın 216 Koru ve 216 Butik Çekmeköy projelerinden ev alanlara erken teslimden sonra şimdi de tapuları veriliyor. Her iki projede yaşayanlar 30 -31 Mayıs tarihlerinde düzenlenecek olan törenle tapularını alabilecek.

Esenler Oruçreis kentsel dönüşüm konutlarında teslim zamanı!

Esenler Oruçreis Mahallesi kentsel dönüşüm konutları, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu'nun da katılacağı törenle yarın hak sahiplerine teslim edilecek.

Özak GYO Hayattepe teslim tarihi!

Özak GYO Hayattepe teslim tarihi bu yıl Eylül ayı olarak belirtiliyor. Bayrampaşa'da yükselen Özak Hayattepe projesinde daire fiyatları 376 bin TL ile 1 milyon 208 bin TL arasında değişiyor...

Özak Hayattepe ne zaman teslim?

Özak Hayattepe ne zaman teslim sorusuna Eylül 2014 yanıtını verebiliriz. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.

Özak GYO Hayattepe teslim tarihi!

Özak GYO Hayattepe teslim tarihi Eylül 2014 olarak belirlendi. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konut tipleri bulunuyor.

Sun Flamingo Park ödemeleri!

Sun Flamingo Park ödemeleri 24 ay vade farkı olmadan ayda 2 bin 500 TL ödemeli olarak yapılıyor. Kalan tutar ödemesi teslim zamanı banka kredisi ile taksitli olarak yapılıyor...

Hayattepe teslim zamanı Haberi

Hayattepe teslim zamanı

Özak GYO tarafından hayata geçirilen Hayattepe projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçenekleri bulunuyor.


Hayattepe projesinin sosyal olanakları arasında amfi tiyatro, pilates, spa, kapalı basketbol sahası, kış bahçesi, asa tenisi, spa ve yoga salonu yer alıyor.



Hayattepe projesinde ev sahibi olduğunuz zaman kira kontratı hemen yapılıyor ve böylece 1 yıllık kira ve aidatınızı garantilenmiş oluyor.


Eylül ayında teslim edilmesi planlanan Hayattepe projesinde 2 oda 1 salon daireler 2 bin 500 lira kira getirisi sunuyor.


Hayattepe projesi kapsamında dairelerin alanları 65 metrekare ile 237 metrekare arasında değişiyor.


Hayattepe kira getirisi!


1 oda 1 salon daireler 2 bin lira,

2 oda 1 salon daireler 2 bin 500 lira,

3 oda 1 salon daireler 3 bin...