03 / 05 / 2024

haydar akar kocaeli şehir hastanesi

haydar akar kocaeli şehir hastanesi

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli'de 2013 yılı içerisinde hastanelere başvuran hasta sayısının 7 milyon 800 bin olduğunu açıkladı. Akar, Cephanelik bölgesinde yapılacak olan şehir hastanesi için ise çivi çakılmadığını dile getirdi.

Haydar Akar'ın, depreme ilişkin sunduğu önergeler kabul edilmedi mi?

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar’ın gerek ilk imzacı olarak meclise sunduğu gerekse imzacılarından biri olduğu deprem konusuna ilişkin 28 meclis araştırması önergesinin mecliste kabul edilmediği iddia edildi...

Kocaeli'de kamulaştırma TBMM gündeminde!

Kocaeli'de bazı bölgelerde yapılan kamulaştırma bedelleri ve bu bedellerin ne zaman ödeneceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Akar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kocaeli Cedit Mahallesi'nde kentsel dönüşüm 3 yılda tamamlanacak!

CHP Milletvekili Haydar Akar Cedit ile ilgili olarak, " Biz bu projeyi yapacağız. TOKİ’ye de 3 senede yaptırtacağız. İlk çivi çakılmaya başlandığı zaman 3 senede bitirteceğiz, rant devşirtmeyeceğiz” diye konuştu...

Kocaeli İsmetpaşa Stadı millet bahçesi oluyor!

Kocaeli Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İsmetpaşa Stadı’nın bulunduğu arazinin millet bahçesine dönüştürüleceğini açıkladı.

Türkiye’deki demiryolu hat uzunluğu nedir?

TCDD'nin lojistik merkezlerine, limanlarına ve hattına ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Türkiye’deki demiryolu hat uzunluğunu sordu..

Kandıra-İzmit duble yoluna ilişkin 3 soru mecliste!

Kandıra-İzmit duble yolunun ne zaman tamamlanacağı meclis gündemine taşındı. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, konu hakkında yazılı soru önergesi hazırladı...

Gebze-Darıca Sahil hattı metrosunun ihalesi mecliste konu oldu!

Gebze OSB-Darıca Sahil hattı metro projesinin ihalesine ve finansmanı TBMM'de konu oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar proje hakkında Bakan Turhan'a 3 soru sordu...

Kuzey Marmara Otoyoluna ilişkin 8 soru mecliste!

Kuzey Marmara Otoyolu, meclis gündeminde konu oldu. CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Kocaeli'de bulunan OSB'ler meclise konu oldu!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli'de bulunan büyük sanayi kuruluşlarına, OSB'lere ve ilin son altı yıldaki imalat sanayi ve dış ticaret verilerine ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı TBMM gündeminde!

Ankara'daki eski havagazı fabrikasının yıkımı meclis gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, sorularını Bakan Soylu'ya iletti..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçları TBMM gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin borçlarına ve bazı giderleri meclis gündeminde taşıdı. Akar sorularının İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Kocaeli hızlı tren projesi mecliste!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar İstanbul'u, Sakarya'yı ve Kocaeli'ni ilgilendiren hızlı tren projesini gündeme taşıdı..

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ihaleleri meclis gündeminde!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri tarafından düzenlenen ihalelere katılan bir firmaya ilişkin soru önergesi hazırladı..

haydar akar kocaeli şehir hastanesi Haberi

haydar akar kocaeli şehir hastanesi


CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Cephanelik bölgesinde yapılması planlanan şehir hastanesinin yapılacağı 500 dönümlük arazinin olduğu bölgede incelemelerde bulundu. Yapılacak olan şehir hastanesinin neden hala temelinin atılmadığını soran Akar, "Biz CHP olarak şehir hastanelerine karşıyız ama yapılırsa da takipçisi olacağız" dedi. 


DEVLET KİRACI OLACAK 

Bu hastanelerde devletin kiracı olarak kalacağını ve yılda milyonlarca para ödeyeceğini söyleyen Akar, "Devlet, bu hastanelerde 25-30 yıl arası kiracı kalacak. Bu hastanelerin yıllık kira bedeli 137 milyon TL, toplam da ise  3 milyar 444 milyon TL olacak ve devlet bu hastanelerde bir de 427 milyon TL yatırım yapacak. Özel şirketler bu hastanelerin yanında bir de AVM yapabilecek ve gasilhane, otopark bile ücretli olabilecek" dedi. 



HALA BİR ÇİVİ BİLE ÇAKILMADI 

Hastanenin yapılması planlanan bölgede incelemelerde bulunan Akar, "500 dönümlük...