28 / 04 / 2024

Haydar Akardan Derince Limanı açıklaması son durum

Haydar Akardan Derince Limanı açıklaması son durum

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Derince Limanı hakkında düzenlediği basın toplantısında “ Derinceliler kendi problemine sahip çıkmıyor” dedi ve Cerratepe olayını örnek göstererek Derincelilerin sesinin yükselmesi gerektiğini vurguladı.

Ali Haydar Bulut'tan güreşçilere arena müjdesi!

Derince'de sporun gelişmesi noktasında önemli projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu yıl 14'ncüsü düzenlenen Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri'nde yaptığı konuşmada bir müjde de güreş severlere verdi

Derince Harikalar Sahili'ne yeni düzenleme!

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un ilçeye kazandırdığı Harikalar Sahili’ne yapılan yeni düzenlemelerle birlikte mescit ve çeşme inşa ediliyor.

Kocaeli Derince NATO Caddesi yenileniyor!

Derince’de çalışma gerçekleştiren Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, ilçe merkezinden de geçerek doğu-batı yönlü uzanan en önemli ulaşım güzergâhlarından olan NATO Caddesi’ni yenileme çalışması yapılıyor.

Derince Limanı 350 milyon dolarlık dev yatırımla büyüyecek!

GİRESUN’dan 1960’larda İstanbul’a göç eden Safi ailesi, işletme hakkını geçen yıl aldığı Derince Limanı’nı da 350 milyon dolarlık dev yatırımla 4 ila 6 kat büyütecek.

Haydar Cerrah: İnegöl'de kentsel dönüşüm hızlanmalı!

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, İnegöl Gazeteciler Derneği tarafından düzenlenen Ramazan Sohbetleri’nde çarpıcı açıklamalar yaptı. Cerrah, bölgenin dönüşümde hızlanması gerektiğini vurguladı.

Derince'de yenileme çalışmaları tamamlandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Derince’nin cadde ve sokaklarında yenileme çalışması yaptı. Derince Belediyesi ekipleriyle birlikte ortak çalışma yürüttü.

Kocaeli Safiport Derince depreme dayanıklı olacak!

Safiport Derince için deprem hareketinin ve etkilerinin belirlendiği bir rapor hazırlandı. Rapor doğrultusunda Safiport Derince depreme dayanıklı bir liman olacak

Kocaeli Derince Hürriyet Caddesi yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığı ekipleri, Derince mevkiinde çalışması yapılıyor.

Yelkent İnşaat, Derince'deki 508 konutluk projesini tanıttı!

Kocaeli Derince Belediyesi'nin Yenikent Mahallesi'nde bulunan 25 dönümlük arsasını 25 milyon liraya Yelkent İnşaat firmasının sahibi Engin Koyun satın almıştı. Koyun, bu arsaya 508 adet lüks konut yapacak.

Yelkent Derince Konutları'nda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor!

Tanıtım toplantısının yarın saat 13:00'te yapılacağı projede toplamda 508 adet daireden oluşacak. Yelkent Derince Konutları'nda fiyatlar 230 bin TL'den başlıyor.

Yelkent İnşaat'tan Derince'ye 545 konutluk proje!

Derince Belediyesi’ne ait 25 dönümlük arsayı 25 milyon liraya satın alan Engin Koyun, bu arsa üzerinde 545 adet lüks konut yapacak. Engin Koyun, satın aldığı arsa üzerinde yapacak 600’e yakın lüks konutların projelerini tamamladı.

Rafael Escutia, Safiport Derince'yi tasarlıyor!

Barselona Limanı’nın tasarımcısı Rafael Escutia Safiport Derince ekibine katıldı. Multimodal bir liman olan Barselona Limanı’nı dizayn eden Escutia son olarak Safiport Derince’nin tasarım ve planlamasını yapıyor.

Kocaeli Derince'deki deniz doldurma projesine durdurma!

Kocaeli'deki "Safi Port Derince Limanı İlave Dolgu Yapımı ve Dip Tarama Projesi" için verilen "Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Gerekli Değildir" kararının yürütmesi durduruldu.

Haydar Akardan Derince Limanı açıklaması son durum Haberi

Haydar Akardan Derince Limanı açıklaması son durum

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Derince Limanı hakkında düzenlediği basın toplantısında “ Derinceliler kendi problemine sahip çıkmıyor” dedi ve Cerratepe olayını örnek göstererek Derincelilerin sesinin yükselmesi gerektiğini vurguladı.


CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar Derince Limanı'nın genişletilmesiyle ilgili bir basın açıklaması gerçekleştirdi. CHP Derince İlçe Başkanlığı'nda gerçekleştirilen açıklamaya; CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, Körfez İlçe Başkanı Mehmet Kaçar, Derince Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya, Gençlik Kolları Başkanı Ziya Saygı ve çok sayıda partili de katıldı.


LİMANIMIZ PEŞKEŞ ÇEKİLİYOR


Basın açıklaması öncesi ev sahibi olarak kısa bir konuşma yapan CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. İktidarın özelleştirmeleriyle Derince'ye mal olmuş limanımız peşkeş çekiliyor. Bu konuda derin bir çalışması olan ve TBMM'de de bu konuları dile getiren vekilimiz Haydar...