18 / 07 / 2024

Haydar Aktürk özgeçmiş

Haydar Aktürk özgeçmiş

CHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk kimdir? Haydar Aktürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte CHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı Haydar Aktürk!ün biyografisi...

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Teknolojik Pompa Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Öztürk tarafından kuruldu.

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aktürk İmar İnşaat Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İstemi Kağan Aktürk tarafından kuruldu.

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürkler Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 500 bin TL sermaye bedeli ile  Muhammed Aktürk tarafından kuruldu.

Aktürk Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Dekorasyon İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Rahmi Aktürk tarafından kuruldu.

Aktürk Su Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktürk Su Sistemleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Akça ve Yusuf Öztürk ortaklığında kuruldu. 

Diamond Suite Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Suite Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Aktürk, Mehmet Nur Kaya  ve Abdurrahman Sönmez ortaklığında kuruldu. 

Meralarda kaçak yapılaşmaya son!

Trabzon muhtarlar federasyonu başkanı Bekir Aktürk, mera kanununun 19. ve 20. maddelerini açıkladı. Aktürk, meralarda kaçak herhangi bir yapılaşmada yörenin muhtarının devlete bildirim yapmak zorunda olduğunu söyledi. 

GSD Denizcilik Gayrimenkul yönetim kurulu üye adayları!

GSD Denizcilik Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2017 yılı olağan genel kurulunda yönetim kurulu üyeliğine aday gösterilen kişilerin özgeçmişlerini yayınladı...

Torunlar GYO yönetim kurulu üye adayları!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üye adaylarının özgeçmişlerini Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınladı...

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arcıv Mimarlık Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Aktürk tarafından kuruldu. 

Konutta sosyal dönüşüm zamanı!

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Erdem Aktürk bugünki yazısında, Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkanı Feyzullah Yetgin'in sosyal dönüşüm hakkında açıklamalarını ele aldı.

Girayoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Girayoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi Gökhan Murat Aktürk ve Oya Tetiker ortaklığından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bodrum'da markalı inşaat projeleri arttı!

Habertürk Gazetesi yazarlarından Erdem Aktürk, Bodrum'daki markalı konut projeleri hakkında bir araştırma yaptı. İşte, Erdem Aktürk'ün bugünki yazısı...

Haydar Aktürk özgeçmiş Haberi

Haydar Aktürk özgeçmiş

Haydar Aktürk kimdir?

1960 yılında Osmaniye’de doğdu. İlk ve orta öğretimini Osmaniye’de tamamladı. 1982 yılında A.D.M.M.A Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu. 


1985-1990 yılları arasında Ç.Ü. İskenderun Meslek Yüksek Okulu – Harita Kadastro ve İnşaat bölümlerinde Öğretim Görevlisi olarak ders verdi. Mimarlar Odası’nın çeşitli kademelerinde görev aldı. 2 dönem genel merkez denetleme kurulu üyeliği yaptı. 


1985 yılından bu yana serbest mimar olarak çalışmaktadır. 1977 yılından bu yana Osmaniye merkez olmak üzere Adana, Hatay, G.Antep, K.Maraş, Mersin il ve ilçelerinde mimari proje çalışmalarını sürdürmektedir. 


1986 yılından bu yana yaptığı mesleki çalışmalarda 1000’e yakın projeye imza attı. İskenderun’da bulunduğu dönemde CHP İlçe Yöneticiliği ve Belediye Meclis Üyeliği yaptı. 29 Mart 2009’da yapılan yerel seçimlerde CHP Osmaniye Belediye Başkan Adayı...