22 / 05 / 2024

Haydar Eren Gayrimenkul Kimin

Haydar Eren Gayrimenkul Kimin

Haydar Eren Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Haydar Eren imzasıyla kuruldu.

Brosis İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brosis İnşaat Ve Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ebru Bilgin ve Eren Dolay ortaklığında kuruldu.

Erbi Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erbi Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Eren Bilen tarafından kuruldu.

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Investınhouse Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Barkın Eren tarafından kuruldu.  

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Kuruldu!

Houseberry Gayrimenkul Ve Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Ziya Eren ve İsmet Erdem ortaklığında kuruldu.

Nek Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nek Gayrimenkul Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 3 milyon 483 bin 94,75 TL sermaye bedeli ile Muzaffar Kırali ve Nazım Eren Kırali ortaklığında kuruldu.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

B2b Gayrimenkul İnşaat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

B2b Gayrimenkul İnşaat Sanayi Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Aslan tarafından kuruldu.

Ece İnvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ece İnvest Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Cünety Baltacı ve Eren Doğan ortaklığında kuruldu.

Grent Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Haber Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Grent Proje Geliştirme Gayrimenkul Pazarlama Haber Hizmetleri Ve Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Eren Tutsoy ve Gökhan Hasşeker ortaklığında kuruldu.

Tea Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Tea Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de Eren Morova, Esra Emine Kütük ve Naime Tuvana Demir ortaklığında kuruldu.

Haydar Dümen'in gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı!

Hayda Dümen 92 yaşında Kovid-19 salgını sebebiyle hayatını kaybetti. Tüm yatırımını gayrimenkule yapan Haydar Dümenin serveti duyanları şaşırttı. Ancak Haydar Dümen'in 100 milyon TL'lik mirası eşine değil hiç tanımadığı emlakçıya kaldı.

Interestate Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Interestate Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta  10 bin TL sermaye bedeli ile Alı Husseın Alı Haydar, Rana Kurt ve  Sadberk İkbal Soylu tarafından kuruldu.

Er Estate Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Er Estate Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de   30 bin TL sermaye bedeli  ile  Eren Taşkıran tarafından kuruldu.

Haydar Eren Gayrimenkul Kimin Haberi

Haydar Eren Gayrimenkul Kimin


Haydar Eren Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Haydar Eren imzasıyla kuruldu. 


Haydar Eren Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; İktisap edeceği gayrimenkullerin belirli bir konsept proje geliştirilerek değerlendirilmesi artan değerle beraber satışı suretiyle faaliyet kazancı elde etmektir. Bu çerçevede gerek sahibi olacağı, gerekse üçüncü özel ve tüzel kişilere ait; 1 Konut, ticari ve sanayi işyerleri, yol köprü, fabrika, depo tesisleri, her türlü turizm tesisleri, sosyal amaçlı tesisler, sportif tesisler ve bunlara ait binaların yapılabilmesi için arsaların alınıp üzerine bina yapılması, yaptırılması, suretiyle satışı, kiralanması, işletilmesi, işlettirilmesi, bakım ve onarımı ipotekli veya ipoteksiz, irtifa, intifa ve sair gayrimenkul hak ve mükellefiyetleri ile yükümlü yada yükümsüz olarak arsa ve araziler, binalar,...