29 / 04 / 2024

Haydar Karabey mimarlık

Haydar Karabey mimarlık

Mimar Haydar Karabey kimdir? Haydar Karabey bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Haydar Karabey, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Haydar Karabey ve projeleri bu haberde...

Olea Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olea Peyzaj Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sarıyer'de Ali Haydar Kılıç tarafından kuruldu.

Kut İnşaat Peyzaj Mimarlık Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi kuruldu!

Kut İnşaat Peyzaj Mimarlık Ve Sanayi Ticaret  Limited Şirketi Eyüpsultan’da   200 bin  TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Kut ve Serdar Kut tarafından kuruldu.

Arsel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arsel Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Haydar Sel ve Muhammet Raşit Güngör ortaklığında kuruldu.

Hbc Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hbc Mühendislik Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Kartal’da 240 bin TL sermaye bedeli ile Bilgihan Demir, Cihan Demir ve Haydar Göksoy kuruldu.

Titiz Proje İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Titiz Proje İnşaat Mimarlık Müteahhitlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Haydar Akyol ve Ömer Kara ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mimarist Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mimarist Tasarım Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Haydar Emektar tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Ataşehir, Aşık Veysel Mahallesi, Buğday Sokak'ta kuruldu.

Kocaman Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kocaman Mimarlık İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haydar Kocaman, Abdullah Kocaman, Mehmet Kocaman ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ekim'de Maltepe, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2 KA Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haydar Ali Karadağ ve Rabiye Araz ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Temmuz'da Eyüp, Düğmeciler Mahallesi'nde kuruldu.

Kut Peyzaj Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kut Peyzaj Mimarlık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gürkan Kut, Serdar Kut, Ali Haydar Kut tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 9 Ocak'ta kuruldu.

Kurangrup Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kurangrup Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İlker Ertuğrul, Fatih Kuran tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 18 Mart'ta Haydar Akın İş Merkezi'nde kuruldu.

Haydar Karabey kimdir?

Mimar Haydar Karabey kimdir? Haydar Karabey bugüne kadar hangi projeleri hayata geçirdi? Mimar Haydar Karabey, hangi mimarlık şirketi ile çalışıyor? İşte Haydar Karabey ve projeleri bu haberde...

Fenerbahçe Ülker Sports Arena'yı Ömerler Mimarlık tasarladı!

Ömerler Mimarlık'ın İstanbul Ataşehir'de projesini tamamladığı “Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena”, NBA kalitesini Türkiye'ye taşıdı.

Selçuklu Kongre Merkezi, Tabanoğlu Mimarlık tarafından tasarlanıyor!

Konya Selçuklu Belediyesi, 50 milyon liraya mal olacak bir kongre merkezi yaptırıyor. Selçuklu Kongre Merkezi'ni dünyadaki 100 büyük mimarlık ofisi içinde yer alan Türk şirketi Tabanlıoğlu Mimarlık Ofisi tasarladı

Haydar Karabey mimarlık Haberi

Haydar Karabey mimarlık

Haydar Karabey kimdir?

Haydar Karabey, 1948'de İstanbul'da doğdu. 1967'de Galatasaray Lisesi'nden mezun olduktan sonra girdiği DGSA Mimarlık Fakültesi'nden 1973'de Y. Mimar olarak mezun oldu. 1973'de İsviçre Hausammann Mimarlık Bürosu'nda çalıştı. 1974 DGSA Şehircilik Kürsüsü'nde bulundu. 


1974'de Helsinki'deki "Konut ve Orta Boy Kentler Semineri" ne katıldı. 1975-1976 yılları arasında Paris'de Centre de Recherche d'Urbanisme'de Şehircilik Eğitimi, 1980'de St. Giles College of London'da İngilizce eğitimi aldı. 


1981 Şehircilik Bilim Dalı'nda Doçent ünvanı aldıktan sonra DGSA (MSÜ)'deki Akademik görevinden ayrıldı. 1983'den bugüne, serbest planlama ve mimarlık çalışmalarını sürdürmektedir. 1992'den bugüne, çalışmalarını Limited Mimarlık Grubu ile yürütmektedir. 50 kadarı gerçekleşmiş 100 mimari proje ve iç mimari projesi hazırladı, mimari yarışmalarda ödüller aldı. 

Yurt Ansiklopedisi'nin İstanbul maddesini yazdı. 1990-1991 Boyut Grubu "Arredamento Dekorasyon" Dergisi, 1994'den bugüne Boyut Grubu...