05 / 05 / 2024

Haydar Özkan biyografi

Haydar Özkan biyografi

Viatrans As – Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanı Haydar Özkan kimdir? Haydar Özkan iş hayatına ne zaman başladı? Haydar Özkan, bugüne kadar hangi işlerde bulundu? İşte Haydar Özkan...

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Özkan Acar İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 240 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Acar tarafından kuruldu.

Özkan Çimen Koç Holding’de hangi alanda çalıştı? Arçelik’te hangi görevi yürütüyor?

Özkan Çimen kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi üst düzey görevlerde yer aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Çimen’in hayatı...

Haydar İnanç hangi şirketlerde çalışıyor? Mistral GYO’da hangi alanda görev alıyor?

Haydar İnanç kimdir? Hangi şirketlerin ortağı olarak çalışıyor? Mistral GYO’da ne iş yapıyor? İşte Haydar İnanç ile ilgili merak edilenler...

Özkan Yaman hangi üniversiteden mezun oldu? Reysaş GYO’da hangi alanda çalışıyor?

Özkan Yaman kimdir? Lisans ve yüksek lisans eğitimlerini nerede aldı? Çeşitli projelerde hangi görevi yürüttü? Şu an ne iş yapıyor? İşte Özkan Yaman hakkında merak edilenler...

Fatih Haydar Mahallesi 1/5000 ölçekli planına itiraz!

Fatih ilçesi, Haydar Mahallesi, 2192 ada, 38 parsel ile 24, 26, 37 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Bina İnşa Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Selahattin Özkan tarafından kuruldu.

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Group Hafriyat Ve Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Mertcan Özkan tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Haydar Dümen'in gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı!

Hayda Dümen 92 yaşında Kovid-19 salgını sebebiyle hayatını kaybetti. Tüm yatırımını gayrimenkule yapan Haydar Dümenin serveti duyanları şaşırttı. Ancak Haydar Dümen'in 100 milyon TL'lik mirası eşine değil hiç tanımadığı emlakçıya kaldı.

Haydar Özkan'dan kentsel dönüşüm kredisi tepkisi!

İzmir’de 30 Ekim 2020'de meydana gelen depremde evleri hasar gören depremzedeler konutlarını dönüştürmek için 15 aydır hükümetten minimum 500 bin Türk Lirası, 2 sene ödemesiz 20 sene ödemeli ve sıfır faizli krediyi bekledi. 

Haydar Özkan biyografi Haberi

Haydar Özkan biyografi

Haydar Özkan kimdir?

Haydar Özkan, Viatrans As – Meydanbey Ortak Girişimi İcra Kurulu Başkanıdır.


İş hayatına 1991 yılında başlayan Haydar Özkan, lüks gayrimenkul geliştirme, büyük ölçekli yatırım ortaklıkları, uluslararası fonlarla ilişkiler ile küresel ticaret ve taşımacılığın kolaylaştırılması konularında özel olarak tecrübe kazanmıştır. 

Özkan, 20 yılı aşan kariyeri sırasında çapraz disiplinlere ve çok boyutlu perspektiflere sahip olarak kamu ve özel sektörde, sivil toplum kuruluşlarında, bölgesel ve uluslararası teşkilatlarda muhtelif görev ve sorumlulukları başarıyla üstlenmektedir. 


Bu başarıların yanında Haydar Özkan, 2002 – 2012 yılları arasında fahri öğretim görevlisi olarak İstanbul Üniversitesi’nde Küresel Ulaştırma Stratejileri konusunda ders vermiştir. 


2005 yılından itibaren uluslararası bir yatırım grubunu temsil etmekte olan Haydar Özkan, Türkiye Gayrimenkul Pazarında, temel yatırım stratejilerinin geliştirilmesi ve uygulanması konularında aktif olarak görev almaktadır. 


Haydar Özkan tamamı İsviçre...