16 / 05 / 2024

Haydar Özoğul biyografi

Haydar Özoğul biyografi

Mimar Haydar Özoğul kimdir? Mimar Haydar Özoğul, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Haydar Özoğul, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Haydar Özoğul...

Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt ne iş yapmaktadır?

Vakıfbank Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Haydar Kemal Kurt kimdir? Haydar Kemal Kurt hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

Haydar Yenigün nerelerde müdürlük ve genel müdür yardımcılığı yaptı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Haydar Yenigün kimdir? Nerede okudu? Hangi alanlarda çalıştı? Ford Otosan’da ne iş yapıyor? İşte Haydar Yenigün ile ilgili merak edilen her şey...

Haydar İnanç hangi şirketlerde çalışıyor? Mistral GYO’da hangi alanda görev alıyor?

Haydar İnanç kimdir? Hangi şirketlerin ortağı olarak çalışıyor? Mistral GYO’da ne iş yapıyor? İşte Haydar İnanç ile ilgili merak edilenler...

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağızoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 800 bin TL sermaye bedeli ile Bahri Sekmen ve Dilaver Yağızoğlu ortaklığında kuruldu.

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Tekstil İnşaat Gayrimenkul Emlak Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gülhanım Durmuş tarafından kuruldu.

Fatih Haydar Mahallesi 1/5000 ölçekli planına itiraz!

Fatih ilçesi, Haydar Mahallesi, 2192 ada, 38 parsel ile 24, 26, 37 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 30.11.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı itirazı askıya çıkarıldı.

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hafızoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Şerif Gecü tarafından kuruldu.

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi kuruldu!

Haydar Oğlu Taahhüt İnşaat Ve Elektrik Limited Şirketi Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Güvenç tarafından kuruldu.

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüysüzoğlu İnşaat Hırdavat Metal Kimya Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi'de 600 bin TL sermaye bedeli ile Yaren Gerim tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız'dan CHP'ye kentsel dönüşüm eleştirisi!

Merakla beklenen Okmeydanı Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Şelale Evleri'ndeki konutların tesliminde önemli açıklamalar yapan Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, "CHP örgütü engellemek için her şeyi yapıyor" dedi.

Haydar Dümen'in gayrimenkul zengini olduğu ortaya çıktı!

Hayda Dümen 92 yaşında Kovid-19 salgını sebebiyle hayatını kaybetti. Tüm yatırımını gayrimenkule yapan Haydar Dümenin serveti duyanları şaşırttı. Ancak Haydar Dümen'in 100 milyon TL'lik mirası eşine değil hiç tanımadığı emlakçıya kaldı.

Haydar Özkan'dan İzmir'deki emsal artışına tepki!

İZDEDA Başkanı Haydar Özkan, İzmir'deki emsal artışa tepki gösterdi. Haydar Özkan, TMMOB’un emsal artışı olan imar planı plan notunun yürütmesinin iptali için yargıya başvurulmasını değerlendirdi.

Haydar Özoğul biyografi Haberi

Haydar Özoğul biyografi

Haydar Özoğul kimdir?

Haydar Özoğul, Eti Mimarlık kurucu ortağıdır. Haydar Özoğul, Mimar Sinan Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nden 1993 yılında mezun.


Yüksek lisansını tamamladıktan sonra çeşitli kurumlarda mimari çalışmalar yapan Haydar Özoğul, 1998 yılında Ertürk Özkaragöz ile birlikte Eti Mimarlık'ı kurmuştur.


Eti Mimarlık

1998 yılında kurulan Eti Design Office genelde mağaza, ofis, fuar standı, restaurant ve konut projeleri ve uygulamaları konusunda çalışmalar yaptı. 


Yurt içi ve yurt dışında birçok başarılı projeye imza atan Eti Design Office kısa sürede türkiye'nin önde gelen mimarlık ofislerinden biri haline gelmiştir. Eti Design Office modern mimariden ödün vermeden teknolojiyi ve yeni trendleri de yakından takip ederek, tecrübeli kadrosu ile konusunda faaliyet göstermektedir.


İletişim bilgileri:

Yıldırım Oğuz Göker Caddesi 8. Gazeteciler A2 No: 60 Levent - İSTANBUL


Tel: +90 212 268 40 40 

Faks: +90 212...