04 / 05 / 2024

Haydar Yamaç konut değerlendirmesi

Haydar Yamaç konut değerlendirmesi

Sektör temsilcilerinden Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, konut satış rakamlarına ilişkin görüşlerini paylaştı. Yamaç, ''Gençler kirada oturmak yerine kira öder gibi ev sahibi olmak istiyor'' dedi. 

Ankara Yamaçevler'e dönüşümle 4 bin konut!

Ankara Yenimahalle’nin son gecekondu bölgesi olan Yamaçevler’in yeni silueti gün yüzüne çıktı. Bölgeye dönüşümde 4 bin konut inşa edilecek.

İnşaat sektörü büyümesini sürdürecek!

İnşaat sektörü ise bir önceki yılın aynı çeyreğine göre yüzde 6,9 büyüme rakamına ulaştı. İnşaat sektörü temsilcilerinden Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil ve Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç’ın değerlendirmelerini yaptı...

Yamaç Sağlık Rezidansı'nda 10 yıl kira garantisi!

Konut, bakım evi ve hastane olmak üzere 3 konseptteki Yamaç Sağlık Rezidans, konut sakinlerine de kesintisiz sağlık hizmeti sunuyor. 

İnşaat sektörü yeni kampanyalarla canlanacak!

Kiler GYO Genel Müdürü Tarık Gürdil ve Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, konutta yeni kampanya ve KDV indirimi ile görüşlerini paylaştı... 

Yamaç Yapı'dan 2 yeni dönüşüm projesi geliyor!

Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Kağıthane'de iki yeni kentsel dönüşüm projesi hayata geçireceklerini söyledi.

Haydar Yamaç: Gençler kira öder gibi ev sahibi olmak istiyor!

Sektör temsilcilerinden Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, konut satış rakamlarına ilişkin görüşlerini paylaştı. Yamaç, ''Gençler kirada oturmak yerine kira öder gibi ev sahibi olmak istiyor'' dedi. 

Konut sektörüne güven tam!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç, Sefa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Sefa Öztürk ve ERA Gayrimenkul Türkiye Genel Müdürü Özhan Atalay konut satış verilerini değerlendirdi.

İnşaat sektörü büyümeye devam ediyor!

TÜİK, Nisan ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Türkiye genelinde konut satışları 2017 Nisan ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 7,6 oranında arttı. .Sektör temsilcilerinden Doğan Dağ, Sefa Öztürk, Haydar Yamaç, Adem Soytekin ve İbrahim Babacan konuyu değerlendirdi.

Konut satışlarındaki artış sevindirici!

TÜİK, Mart ayı konut satış rakamlarını açıkladı. Buna göre; “Türkiye’de 2017 Mart ayında 128.923 konut satıldı. Sektör temsilcilerinden Doğan Dağ, İbrahim Babacan, Haydar Yamaç, Mahmut Başyazıcıoğlu ve Özhan Atalay’ın konuyla ilgili görüşlerini paylaştı.

İnşaat dünyası referandumu değerlendirdi!

Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, Dağ Mühendislik Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Doğan Dağ ve Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Haydar Yamaç referandum sonucunu değerlendirdi. İnşaat patronlarının referandum değerlendirmelerini paylaştı.

Alde Konut Taahhüt İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alde Konut Taahhüt İnşaat Limited Şirketi Hüseyin Değirmenci, Haydar Altun ve Fatih Altun ortaklığında 400 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yamaç Yapı İstova Kağıthane fiyat 2017!

Kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçirilen İstova Kağıthane projesi Yamaç Yapı imzası taşıyor. Proje 500 adet konut ve 100 adet ticari birimden oluşuyor. İşte Yamaç Yapı İstova Kağıthane fiyat 2017...

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Yamaç Arizona Yapı Anonim Şirketi, Haydar Yamaç Yönetim Kurulu Başkanlığı, Münir Şahin ve N.Anwar Ahmad Abed Yönetim Kurulu Üyelikleri'nde 120 bin TL sermaye 12 Şubat'ta Eyüp, Emniyettepe Mahallesi'nde kuruldu.

Haydar Yamaç konut değerlendirmesi Haberi

Haydar Yamaç konut değerlendirmesi

İnşaat sektörü ekonominin lokomotifi olmaya devam ediyor. Türkiye genelinde konut satışları 2017 yılında bir önceki yıla göre yüzde 5,1 artış göstererek 1 milyon 409 bin 314 oldu.  


Haydar Yamaç/ Yamaç Yapı Yönetim Kurulu Başkanı:

Sektörümüzün potansiyeline güveniyoruz

Türkiye’nin son dönemdeki ekonomik büyümesinde inşaat sektörü önemli bir paya sahip. İnşaat sektörü 2017 yılında büyümesini sürdürdü. Açıklanan konut satış rakamları da bunun en iyi göstergesi olarak konuta talebin azalmadığı gözler önüne seriyor. Gayrimenkul hem geleneksel yatırım aracı hem de Türk insanı için ‘konut sahibi olmak’ hala çok önemli bir değer. Üstelik konut sahibi olma isteği; günümüzde Türk gençlerinde, Y kuşağında daha baskın olarak öne çıkıyor. Gençler kirada oturmak yerine kira öder gibi ev sahibi olmak istiyor. Ancak konut arzının fazla olmasına rağmen...