28 / 07 / 2024

Haydarabad kargo seferleri thy

Haydarabad kargo seferleri thy

Türk Hava Yolları'nın bugün Kamu Aydınlatma Platform'unda yaptığı yazılı açıklamada Türk Hava Yolları'nın Hindistan'ın Haydarabad şehrine ve Vietnam'ın başkenti Hanoi'ye tarifeli kargo seferlerini başlattığını bildirdi.

Zen Kargo Konteyner Ve Prefabrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Kargo Konteyner Ve Prefabrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Hatay tahliye ediliyor! Ücretsiz otobüs seferleri başladı! Başvuru ekranı açıldı!

Havayolu ve otobüs bileti rezervasyon şirketi Obilet, Hatay deprem bölgesinden uzaklaşmak isteyenler için ücretsiz tahliye otobüsünü tanıttı. Online başvuru yapan vatandaşlar, Obilet sponsorluğunda ücretsiz otobüs seferleri ile bölgeden ayrılabiliyor. Afet bölgesinden ücretsiz tahliye otobüsü başvur

Resmi Gazete’de yayımlandı! Marmaray seferleri ücretsiz! İşte detaylar!

Resmi Gazete'de yayımlandı. Marmaray (İstanbul), Başkentray (Ankara) ve İZBAN (İzmir) seferleri ücretsiz olacak. İşte detaylar!

29 Ekim’de kargo çalışıyor mu? 29 Ekim günü PTT açık mı?

29 Ekim’de kargo çalışıyor mu? 29 Ekim günü PTT açık mı? soruların sayısı artmaya başladı. İşte sorulan soruların yanıtları!

28 Ekim kargo çalışıyor mu? 28 Ekim de kargolar kaça kadar açık?

28 Ekim kargo çalışıyor mu? 28 Ekim de kargolar kaça kadar açık? soruları 28 Ekim’e az bir zaman kala sorulmaya başladı. İşte araştırılan yanıtlar!

Saç kurutma makinelerinde kaçırılmayacak fiyatlar hem de kargo bedava! Trendyol 10 Ekim 2022 fiyat listesi

Online alışveriş sitesi Trendyol saç kurutma makinelerinde uygun fiyatları ve kargo bedava fırsatıyla buluşturuyor. İşte indirimli saç kurutma makineleri..

Yurtiçi Kargo'da 24 saatte teslimat dönemi başlıyor 

Kargolarınız artık belirlenen hatlarda 48 saat yerine 24 saatte teslim edilecek. Yurtiçi Kargo, YK Plus 24 hizmetini duyurdu. İşte YK Plus 24 projesi...

MNG Kargo’dan ‘Okula Dönüş Kampanyası’… Öğretmen ve öğrenciler dikkat! Yüzde 30 indirim fırsatını kaçırmayın

Eylül ayı geldi, okullar açılıyor. Birçok şirket de okula dönüş kampanyaları düzenliyor. Veliler için değil ama öğrenci ve öğretmenler için dikkat çeken bir kampanya haberi geldi bu kez. Kampanyayı duyuran firma MNG Kargo…

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Ansam Gayrimenkul Danışmanlığı Gıda Kargo İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda Abdul Rahman tarafından kuruldu.

Kargo çalışanlarına zam mı yapıldı? Kargo çalışanlarına ne kadar zam geldi?

Kargo çalışanlarına ek zam mı yapıldı? Kargo çalışanlarına ne kadar zam yapıldı? İşte haberin detayları!

14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı?

Bankalar, kargo ve noterlerin çalışma durumu sorgulanıyor. 14-15 Temmuz nereler açık? 14 Temmuz noter, kargo, banka açık mı, kapalı mı? İşte detaylar!

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo gönderi ücretleri ne kadar? 29 Haziran 2022 fiyat listesi!

Yurtiçi, MNG, Aras Kargo şehir içi kargo ücretleri ne kadar? İşte 29 Haziran 2022 fiyat listesi...

Karaca'da Anneler Günü'ne özel yüzde 25 indirim fırsatı! Hem çok al az öde hem kargo bedava!

Annelerin gönlünü fethetmeyi hedefleyen Karaca, Anneler Günü kampanyasını başlattı. Karaca'da Anneler Günü'ne özel olarak yüzde 25 indirimin yanı sıra kargo bedava fırsatı da sunuluyor. İşte detaylar...

Haydarabad kargo seferleri thy Haberi

Haydarabad kargo seferleri thy

Türk hava Yolları'nın yaptığı açıklama şöyle;


Ortaklığımız Yönetim Kurulu'nca uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak Hindistan'ın Haydarabad şehrine ve Vietnam'ın başkenti Hanoi'ye tarifeli kargo seferleri başlatılmasına karar...