08 / 05 / 2024

Haydarpaşa ilave rıhtımı

Haydarpaşa ilave rıhtımı

1981 yılında Haydarpaşa Limanı'na ek rıhtım yapılıyormuş. İlave rıhtım için denizden bir milyon metrekarelik bir alan doldurulmuş. İnşaatta toplam 158 bin metreküp beton kullanılacakmış ve tamamlandığında Ro Ro gemileri limana yanaşabilecekmiş.

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu; İskenderun Limanı'nda bir rıhtım daha gemi trafiğine açıldı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, İskenderun Limanı'nın bir rıhtımının daha gemi trafiğine açıldığını kaydederek, 6 Şubat 2023'teki Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerde çok ciddi hasar alan İskenderun Limanlarında kapasite fazlalaştırılarak toparlanma sürecine girildiğini belirt

BİM indirimli aktüel ürünlerini peş peşe duyurdu! 24 parça çeyizlik yemek takımı, Oppo telefon, Casio kol saati...

BİM'in 5 Mayıs 2023 indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu hafta BİM'de A'dan Z'ye pek çok ürün satışa sunulacak. Peki, BİM'de bu ürünlerin fiyatı ne kadar, kaç TL?

İslam Memiş gümüş için net rakamı açıkladı! Elinde gümüş olanlar hazır olun! O rakam geliyor

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş fiyatlarının ne kadar oalcağını açıkladı.Elinde gümüş olanlar hazır olun! O rakam geliyor!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bakın!

Piyasa Kahini İslam Memiş'ten son dakika gümüş açıklaması geldi! Gümüş, yatırımcılarını zengin mi edecek? Hemen bu detaylara bakın...

İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İBB tarafından 700 İETT şoförü alınacak. İETT'ye 700 şoför alımı yapılıyor! İBB 700 şoför alımı başvurusu nasıl yapılır? Detaylar peş peşe açıklandı!

İslam Memiş'ten fişek gibi açıklama geldi! Gümüş net bu kadar olacak! Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş'ten gümüş ile ilgili fişek gibi açıklama geldi. Gümüş fiyatları net bu kadar olacak. Gümüş yatırımcıları havalara uçacak!

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen açıkladı!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremler 11 şehirde yıkımlara neden oldu. Depremlerin ardından Konut, arsa ve ahır yapımı geri ödeme şartları peş peşe belli oldu! Depremden etkilenenler dikkat! AFAD resmen tek tek açıkladı! 

Dolarda yeni yıl depremi! Peş peşe açıklandı! Duyan resmen buz kesti! Dolar ölüm sınırında mı?

Dolarda yeni yıl depremi! Peş peşe açıklandı! Duyan resmen buz kesti! Dolar ölüm sınırında mı?

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Gümüş fiyatlarındaki son dakika gelişmeler milyonlarca kişi tarafından merak ediliyor. Gümüş için ''genel görünüm pozitif'' diyen İslam Memiş'ten kritik açıklama! Gümüş fiyatları bugün kaç TL?

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı?

Yedek parça ve araç bakım masraflarının artması trafik kazası riskini artırır mı? bu ve buna benzer sorular son zamanda artan trafik kazaları ile sorulmaya başlandı. İşte detaylar!

Mısır alım fiyatlarında son dakika! Resmen açıklandı! Mısır fiyatları bugün kaç TL? 23 Ağustos 2022 mısır fiyat listesi.

Mısır alım fiyatları dün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından duyuruldu. Peki bugün hangi borsada mısır alım fiyatı ne kadar? Mısır alım fiyatları bugün kaç lira oldu? İşte 23 Ağustos 2022 mısır fiyat listesi...

Haydarpaşa ilave rıhtımı Haberi

Haydarpaşa ilave rıhtımı



DENİZDE 1 MİLYON METREKARELİK ALAN DOLDURULDU


HAYDARPAŞA LİMANI BİTİNCE <<RO RO>> GEMİLERİ YANAŞABİLECEK


İnşaatta toplam 158 bin metreküp beton kullanılacak.


  Haydarpaşa Limanı'nda yapımı sürdürülen ilave rıhtım için, denizden bir milyon metrekarelik bir alan doldurulmuştur. İnşaatın tamamlanmasından sonra yeni rıhtıma ''Ro Ro'' gemileri rahatlıkla yanaşabilecektir. Yetkililer yeni rıhtımın Türkiye'nin Aliağa'dan sonra ikinci derin rıhtımı olacağını söylemişlerdir. 

  Bayındırlık Bakanlığı'nca 1978 yılında 235 milyon liraya ihale edilen rıhtım inşaatı, geçen yıl mazot ve çimento yokluğundan 8 ay durmak zorunda kalmıştır. Yetkililer, aralıksız çalışmalarla bu zaman kaybının kapatılmaya çalışıldığını söylemişlerdir. 1983 yılının mart ayında tamamlanması gereken ilave rıhtım inşaatında, toplam 158 bin metreküp beton...