09 / 05 / 2024

haydi yapalım etkinliği marmaris

haydi yapalım etkinliği marmaris

Muğla'nın Marmaris ilçesi, Estonya'da başlayarak AB fonları desteğiyle 110 ülkeye yayılan "Haydi Yapalım" (Let's Do It) etkinliğinin, 11 Mayıs 20104 tarihinde düzenleyeceği çevre temizliğine katılacak...

Gümüşe yatırım yapalım mı? 1 gram gümüş kaç TL oldu? İşte gümüş fiyatları 9 Ağustos  2022

Altın fiyatları ile birlikte son zamanlarda sıkça aratılmaya başlayan gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Peki gümüşe yatırım yapalım mı? 1 gümüş kaç TL? İşte son dakika gümüş fiyatları 9 Ağustos 2022...

Maslak 1453'te Shopping Fest etkinliği 21 Eylül'de başlıyor!

Ağaoğlu Maslak 1453'te 21-22-23 Eylül tarihlerinde Fashion Shopping Fest etkinliği düzenlenecek. Fashion Shopping Fest'e 50’nin üzerinde marka katılım gösterecek.

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor!

Vira İstanbul 7 Nisan'da kahvaltı etkinliği düzenliyor. Kahvaltı etkinliği 07 Nisan Cumartesi gunu Saat 11.00'da, Beylikdüzü Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu'nun katılımıyla gerçekleşecek.

Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017 etkinliği mimarları buluşturdu!

‘Yarışmayla Yapanlar Buluşuyor 2017’ etkinliği, Kaleseramik Merkez Binası, Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda kalabalık bir mimar grubunun katılımıyla gerçekleşti.

Antalya 5. Çimento Günü Etkinliği düzenlendi!

Türkiye Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB)’nin düzenlediği 5. Çimento Günü Etkinliği kapsamında sektörün eski ve yeni yöneticileri 7-10 Nisan tarihlerinde Antalya’da bir araya geldi.

GTÜ Mimarlık ve Sürdürülebilirlik Üzerine Konuşmalar etkinliği gerçekleşti!

Gebze Teknik Üniversitesi (GTÜ) Mimarlık Fakültesi'nde Bahadır Kul'un konuşmacı olarak katıldığı 'Mimarlık ve Sürdürülebilirlik Üzerine Konuşmalar' etkinliği yapıldı. Etkinlik GTÜ Mimarlık Bölümü Binası Konferans Salonu'nda gerçekleşti.

Binali Yıldırım: Körfez Tüp Geçit Projesi'ni İzmir istesin biz yapalım!

İzmir’in iki yakasını bir araya getirecek 4.2 kilometrelik Körfez Tüp Geçit Projesi için İzmirlilerin sesini biraz daha gür çıkarmaları gerektiğini söyledi. Yıldırım, “İzmir istesin yapalım. Bakın İstanbul istedi, yaptık” dedi

Keller Williams Open House etkinliği yarın!

Keller Williams Platin Beşiktaş Bölge Müdürlüğü’nün organize ettiği “Open House” (Açık Ev) etkinliği bu kez Akmerkez’in 1000 m2’lik Gülaylar Group’a ait ofis katında gerçekleşecek.

UNESCO Dünya Mirası Bursa Günü etkinliği düzenlendi!

Bursa'nın tarihi ve kültürel varlıklarının, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) Dünya Mirası Listesi'ne girişinin yıl dönümü nedeniyle "UNESCO Dünya Mirası Bursa Günü" etkinliği düzenlendi.

Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI etkinliği gerçekleşti!

Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Kulübü ve genç İMO tarafından düzenlenen “Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI” etkinliği İ. Akif Kansu Salonu’nda gerçekleştirildi..

Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI etkinliği düzenlendi!

Çukurova Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Kulübü ve gençİMO tarafından düzenlenen "Çukurova Mühendislik Günleri 2015 YAPI" etkinliği İ. Akif Kansu Salonu'nda gerçekleştirildi. İki gün süren etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Bahçeşehir Gölet Platformu'ndan bilgilendirme etkinliği!

22 Nisan'da 35 milyon TL bedelle satışa çıkacak olan Bahçeşehir Göleti için bir bilgilendirme etkinliği düzenleyen Bahçeşehir Gölet Platformu etkinlik detaylarını sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden paylaştı...

İnanlar İnşaat'tan pazar günü etkinliği!

İnanlar İnşaat bu pazar nefis ikramları eşliğinde, kazançlı yatırım seçenekleriyle tanışmanız için Zekeriyaköy projesinin tanıtım ofisine bekliyor. Pazar etkinliği saat 13:00 ile 18:00 arasında gerçekleşecek.

haydi yapalım etkinliği marmaris Haberi

haydi yapalım etkinliği marmaris


Muğla'nın Marmaris ilçesi, Estonya'da başlayarak AB fonları desteğiyle 110 ülkeye yayılan "Haydi Yapalım" (Let's Do It) etkinliğinin, 11 Mayıs 20104 tarihinde düzenleyeceği çevre temizliğine katılacak. Marmaris Ticaret Odası (MTO) Başkanı Hasan Mengi, konu hakkında yaptığı açıklamada 2012 ile 2018 yılları arasında yürütülecek projenin temiz bir dünya amacına hizmet ettiğini, 2018 yılına kadar dünya nüfusunun yüzde 5'inin bu temizlik kampanyalarına katılmasının beklendiğini söyledi.


Denizleri temiz tutmak gerektiğinin altını çizen Mengi, "Sorumluluk sahamız içerisinde, 645 kilometre uzunluğundaki kıyı şeridinde hiçbir teknenin katı ve sıvı atıkları denize boşaltılmıyor. Bu kampanya ile de koylarımızda temizlik yaparak, hem farkındalık hem de kıyılarımızda temiz tatil yapma imkânını sağlamayı amaçlıyoruz." dedi. Organizasyonun Marmaris Temsilcisi Zülfikar Soyvural ise Lions ve Rotary kulüpleri olarak ayrı ayrı çevre projeleri yaptıklarını...