05 / 05 / 2024

Hayrabolu Belediyesi

Hayrabolu Belediyesi

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu'da hayata geçireceği Meydan Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı inşaatının temelini tören eşliğinde attı.

Hayrabolu Belediyesi Mart toplantısında imar görüşüldü!

Hayrabolu Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu başkanlığında, Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Tekirdağ'da 21 adet arsa ve arazi satılıyor! Belediye resmen tarihi verdi!

Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi, Tekirdağ ili, Hayrabolu ilçesinde yer alan 21 adet gayrimenkulü satıyor. Peki Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan arsa ve arazilerin fiyatları ne kadar? İşte merak edilenler...

Hayrabolu Belediyesi Tekirdağ'da 2 iş yeri satacak! 

Tekirdağ İli Hayrabolu Belediye Başkanlığı, Tekirdağ Hayrabolu Hisar Mahallesi'nde yer alan 2 adet iş yerini satışa çıkardı.

Hayrabolu Yeraltı Otoparkı'nda son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Alanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Hayrabolu'da meydan ve yeraltı otoparkının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu'da hayata geçireceği Meydan Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı inşaatının temelini tören eşliğinde attı.

Hayrabolu Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Hayrabolu Hasan Yılmaz Kurt Ortaokulu'nun bahçesine yapılan Atatürk Spor Salonu Tekirdağ Valiliğine teslim edildi.

Hayrabolu Kapalı Pazaryeri'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak Hayrabolu Belediyesi'nin hayata geçireceği kapalı pazaryerinin temel atma törenine katıldı.

Tekirdağ Hayrabolu'ya katlı yeraltı otoparkı inşa edilecek!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Hayrabolu’da yapılacak olan Katlı Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Projesini hayata geçirmeye hazırlanıyor.

Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nin 2. etabı yapılacak!

Geçtiğimiz yılın ekim ayında Tekirdağ-Hayrabolu yolu üzeri Bıyıkali mahallesinde hizmete giren Süleymanpaşa Belediyesi Hobi Bahçeleri’nin ilk etabı yemyeşil görüntüsüyle dikkat çekiyor.

Hayrabolu Spor Salonu'nun temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçeye 11 okul projesi kapsamında Hayrabolu’da yapılacak olan Spor Salonunun temeli atıldı. Törene Hayrabolu Kaymakamı Tamer Orhan da katıldı.

Hayrabolu Belediyesi Mart toplantısında imar görüşüldü!

Hayrabolu Belediyesi mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı.Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu başkanlığında, Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda, gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı.

Hayrabolu'da alt yapı tamam!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) tarafından Hayrabolu’da yapımı tamamlanan İçme Suyu, Kanalizasyon ve Yağmur Suyu Tesisleri ile eş zamanlı olarak Evsel Atık Su Arıtma Tesisi de düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Tekirdağ Hayrabolu'da yollar asfaltlanıyor!

Tekirdağ Hayrabolu Belediyesi ilçede asfaltlama çalışmaları yapıyor. Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, yaptığı açıklamada, Tekirdağ Caddesi'nde asfaltlama ve yol yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Hayrabolu Hizmet Binası açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin beşinci hizmet binası Tekirdağ’ın Hayrabolu ilçesinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak açılış töreninde hizmet binasıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Hayrabolu Belediyesi Haberi

Hayrabolu Belediyesi

Tekirdağ Hayrabolu eski pazar yerinde gerçekleşen törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’ın yanı sıra, İlçe Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, Büyükşehir ve Hayrabolu Belediyesi Belediye Meclis Üyeleri, Genel Sekreter Oral Karakaya, TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa, Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün, daire başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Genel Sekreter Yardımcısı Zeki Gürcün. proje ile ilgili bilgiler verirken Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu da Hayrabolu’ya yaptığı yatırımlar için Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak’a teşekkür etti.


Temel atma töreninde konuşan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Seçimlerde çalışırken buraya katlı otopark ve meydan düzenlemesi yapacağız diye düşünmüştük ve bugün bu verdiğimiz sözü gerçekleştiriyoruz. 3 Yıl içinde bütün inancımla söylüyorum. gecemiz gündüzümüz sadece Tekirdağ’a nasıl hizmet ederiz. nasıl güzel şeyler...