29 / 06 / 2024

Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı

Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı

Tekirdağ'ın prestij projelerinden biri olmaya aday Hayrabolu'da yapılacak olan Katlı Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Projesi hayata geçirilecek.

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Tekirdağ'da katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan meydan düzenlemesi projesi tamamlandı. Proje kapsamında yapımı tamamlanan katlı yeraltı otoparkı hizmete açıldı.

Yozgat'ta 3 katlı yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan, 350 araçlık kapalı otopark inşaatı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Arslan, ‘’Yeraltı 3 katlı kapalı otopark inşaatımızda da sona geldik'' diye konuştu.

Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatı son sürat!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Süleymanpaşa Katlı Yeraltı Otoparkı'nın inşaatına devam ediyor.

Hayrabolu Yeraltı Otoparkı'nda son durum!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Alanı'nın inşaatını tamamlıyor.

Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek!

İsrail, Kudüs’te mezarlık sorunu için çözüm arıyor. Kudüs’te yeraltına 24 bin kapasiteli katlı mezarlık inşa edilecek.

8 katlı yeraltı şehri turizme kazandırılmayı bekliyor!

Kayseri'de bulunan ve geçmişi yaklaşık 8 bin yıl öncesine uzanan, Kırlangıç Vadisi Yeraltı Şehri, keşfedilmeyi VE turizme kazandırılmayı bekliyor...

Hayrabolu'da meydan ve yeraltı otoparkının temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Hayrabolu'da hayata geçireceği Meydan Düzenlemesi ve Yeraltı Otoparkı inşaatının temelini tören eşliğinde attı.

Eyüp'e yeraltı katlı otopark müjdesi!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, Akşemsettin Mahallesi sakinlerine yeni projelerini anlattı. Başkan Aydın'ın mahalle sakinlerine bir de yeraltı katlı otopark sürprizi oldu.

Afyon Sandıklı Kent Meydanı'nda sona yaklaşıldı!

Sandıklı “Kent Meydanı” projesi kapsamında yapılan ve bittiği zaman araç park problemini ortadan kaldıracak olan üç katlı yeraltı otoparkının son katının inşaat işlerinde sona yaklaşıldı.

Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı ihale aşamasında!

Tekirdağ'ın prestij projelerinden biri olmaya aday Hayrabolu'da yapılacak olan Katlı Yeraltı Otoparkı ve Peyzaj Düzenleme Projesi hayata geçirilecek.

Karabük Şirinevler'e 3 katlı yeraltı otoparkı ve pazar yeri yapılıyor!

Karabük Belediyesi, vatandaşların daha iyi ortamlarda alışveriş yapabilmesini sağlamak ve Şirinevler Mahallesinde yaşanan otopark sorununu ortadan kaldırmak için Şirinevler Mahallesi Otopark ve Kapalı Pazar Yeri inşaatı projesine devam ediyor.

Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı Haberi

Hayrabolu Katlı Yeraltı Otoparkı


Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, kurulduğu günden bu yana tüm çalışmalarında halkımızın; güvenli, hızlı, ekonomik ve konforlu bir ulaşım sistemi içerisinde seyahat etmelerini sağlamayı amaçlıyor.  Daire başkanlığının ulaşım stratejisi genel olarak; Vatandaşların güvenli, hızlı, ekonomik ve konforlu toplu taşıma hizmetinden yararlanmasının sağlanması, Ulaşım stratejilerinin geliştirilmesi ve ulaşım alt yapısının planlanması, Ticari taşımacılığın bir düzen içinde yürütülmesi, Ticari taşımacılık yapan esnafın kayıt altına alınması ve denetlenmesi, Trafik güvenliğinin sağlanması, Otopark alt yapısının geliştirilmesi, toplu taşıma terminallerinin işletilmesi alanlarını kapsıyor.


Kavşak Projeleri son aşamada


Trafik hacim sayımları yapılan 93 adet kavşakta geliştirilen çözüm önerilerine göre kavşak düzenleme ve sinyalize kavşaklarda sistem yenileme çalışmaları yapıldı. Farklı çözüm gereken yol ve kavşaklar ile ilgili uygulama projeleri hazırlanması amacıyla ihale yapıldı, çalışmalarına başlandı. Bu kapsamda;...