05 / 05 / 2024

Hayrettin Çetinkaya

Hayrettin Çetinkaya

Hayrettin Çetinkaya İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Hayrettin Çetinkaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu.

Gaziosmanpaşa Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa ilçesi, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi, 3071 ada, 1, 2, 3, 4, 5 parseller ve 3072 ada, 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 parseller ile tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 15.07.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Kariyerine nasıl başladı?

Hayrettin Çaycı Kimdir?

Hayrettin Çaycı kimdir? Hayrettin Çaycı’nın mesleği nedir? Hayrettin Çaycı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Çetinkaya 5k İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çetinkaya 5k İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 750 bin TL sermaye bedeli ile Abubekir Çetinkaya, Emrah Çetinkaya ve Murat Çetinkaya ortaklığında kuruldu.

Çetinkaya Management Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Çetinkaya Management Gayrimenkul Anonim Şirketi Bakırköy'de Alican Çetinkaya tarafından kuruldu.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul çıkışı! 'İstanbul’a yapılabilecek en büyük ihanet'

İYİ Partili Hayrettin Nuhoğlu Kanal İstanbul hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Nuh Çimento'nun acı günü! Mehmet Hayrettin Şener vefat etti!

Nuh Çimento'nun eski Genel Müdürü Mehmet Hayrettin Şener vefat etti.

TOKİ Afyonkarahisar Çetinkaya başvuruları bugün başladı!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni konutlar inşa eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Afyonkarahisar Çetinkaya projesi başvuruları bugün başladı.

Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul açıklaması!

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Ali Karaismailoğlu'na sorduğu sorunun yanıtında Kanal İstanbul projesinin Haziran'da ihaleye çıkacağını öğrendi. "Ortada Fizibilite Raporu yok" diye konuşan Nuhoğlu, konuya ilişkin konuştu.

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu'ndan Kanal İstanbul eleştirisi! 

TBMM Genel Kurulu'nda konuşan İYİ Parti İstanbul Milletvekili Hayrettin Nuhoğlu, Kanal İstanbul Projesi'ne yönelik eleştirilerde bulundu. 

Murat Karluk Çetinkaya kimdir?

İş GYO Yönetim Kurulu Vekili Murat Karluk Çetinkaya kimdir? Murat Karluk Çetinkaya daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Karluk Çetinkaya'nın biyografisi...

Murat Karluk Çetinkaya, İş GYO Yönetim Kurulu Vekili oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Sezgin Yılmaz'ın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Murat Karluk Çetinkaya'nın seçilmesine karar verildi.

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çetinkaya Elektroteknik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Özkan tarafından açıldı.

Hayrettin Çetinkaya Haberi

Hayrettin Çetinkaya

Hayrettin Çetinkaya İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi, Hayrettin Çetinkaya tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 17 Ekim'de kuruldu. 


Hayrettin Çetinkaya İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi iş konusu;Her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri yapmak veya yaptırmak, müteahhitlik ve taşeronluk faaliyetlerinde bulunmak.


Hayrettin Çetinkaya İnşaat ve İnşaat Malzemeleri Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi adres: Caddebostan, Bağdat Caddesi, No:291...