02 / 05 / 2024

Hayri Bulut tokiye çağrıda mı bulundu

Hayri Bulut tokiye çağrıda mı bulundu

Siteler GİAD Başkanı Hayri Bulut, “Siteler’in ihtiyaç duyduğu yegâne unsur, bölgenin sıfırlanarak A’dan Z’ye her şeyin yeniden yapılmasıdır. Bunu başaracak olan kurum da bizce TOKİ’dir” dedi.

Hayri Bulut: Siteler yeniden inşa edilsin!

Siteler GİAD Başkanı Hayri Bulut, “Siteler’in ihtiyaç duyduğu yegâne unsur, bölgenin sıfırlanarak A’dan Z’ye her şeyin yeniden yapılmasıdır. Bunu başaracak olan kurum da bizce TOKİ’dir” dedi.

Bulut İnşaat kampanyalı projeleri!

İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta hayata geçirdiği projeler için yeni bir kampanya başlatan Bulut İnşaat sınırlı sayıda daireler ile satışlarına devam ediyor. İşte Bulut İnşaat kampanyalı projeleri...

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası!

Evviva Millenium Bulut İnşaat kampanyası sınırlı sayıda daireler için devam ediyor. Hemen teslim edilen dairelerden meydana gelen proje İstanbul Avrupa Yakası Esenyurt'ta inşa ediliyor.

Bulut İnşaat Evviva projelerinde tapular hemen teslim!

Bulut İnşaat imar sorunlarının ardından yeniden yıldızı parlayan Esenyurt'ta, Evviva Millenium ve Evviva Yaşam Merkezi'ndeki 550 daire için kampanyaya başladı.

Bulut Kent Bilgi Sistemi ile 400 milyon TL tasarruf sağlandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bugün gazete yayınladığı ilanla Bulut Kent Bilgi Sistemi ile yerel yönetimlerin bilişim harcamalarında yıllık 400 milyon TL tasarruf sağlandığını belirtti..

Bulut İnşaat Esenyurt projelerinde tapu teslimli daireler!

Bulut İnşaat yeniden yıldızı parlayan Esenyurt’ta, evviva Millenium ve evviva Yaşam Merkezi’ndeki 550 daire için kampanyaya başladı. Kampanyada daireler ‘’hemen teslim hemen tapu’’ güvencesiyle ev sahibi olmak isteyenlere sunuluyor.

Hayri İnönü: Şişli'nin kentsel dönüşümü demokratik olacak!

29 Mart yerel seçimlerinin üzerinden bir yıl geçti. Ve bu süre içinde İstanbul’un, hatta Türkiye’nin en çok konuşulan belediyesi Şişli oldu. Peki ama bu süreçte Şişli’de neler oldu? Hayri İnönü, Şişli için ne yaptı?

Dursun Bulut kimdir?

İnşaat Mühendisi Dursun Bulut, CHP İstanbul Milletvekili Adayı oldu. Peki, Dursun Bulut kimdir? Dursun Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Dursun Bulut...

Ali Haydar Bulut Derince projelerini açıkladı!

Derince Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplik görevlerini İbrahim Eren ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. Toplam 10 maddenin görüşüldüğü toplantıda Bulut, ardı ardına projeler açıkladı.

Nuri Bulut kimdir?

İZOCAM Genel Müdürü Nuri Bulut kimdir? Nuri Bulut, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nuri Bulut, ne zamandan beri İZOCAM Genel Müdürü olarak hizmet veriyor? İşte Nuri Bulut...

Ali Haydar Bulut: Derince yatırımlarla cazibe merkezi olacak!

AK Parti Derince İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda hizmete sunulması planlanan projeleri tanıtan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Derince cazibe merkezi olacak” dedi.

Hayri İnönü'den Şişli'ye park müjdesi!

Şişli’de bulunan Çiftecevizler Parkı’nda denetleme yapan Şişli Belediye Başkanı Hayri İnönü, mevcut parkın engelli çocuklarımız tarafından da kullanabilmesi için gerekli çalışmaların yapılması talimatını verdi.

İç Mimar Gökcan Bulut Artcode Mimarlık'ı anlattı!

Uzun yıllar Ankara'nın önemli iç mimarlık ofislerinden birinde çalıştıktan sonra 2008 yılında kendi ofisi Artcode Mimarlık'ı açan Gökcan Bulut, tasarım süreciyle ilgili merak edilenleri anlattı.

Hayri Bulut tokiye çağrıda mı bulundu Haberi

Hayri Bulut tokiye çağrıda mı bulundu

Siteler Genç İşadamları Derneği (Siteler GİAD) Yönetimi, bölgenin kangrene dönüşen sorunlarının çözümünün, “Her şeye sıfırdan başlamak” olduğunu bildirdi. Ankara’nın ticari hayatına yön veren Mobilyacılar Sitesi’nin, bu koşullarda özlenen günlerine geri dönmesinin mümkün olmadığını ifade eden Siteler GİAD Başkanı Hayri Bulut, “Geçici ve günübirlik çözümlerin bugüne kadar faydasını görmedik. Bundan sonra da görmemiz olası değil. Siteler’in ihtiyaç duyduğu yegâne unsur, bölgenin sıfırlanarak A’dan Z’ye her şeyin yeniden yapılmasıdır. Bunu başaracak olan kurum da bizce TOKİ’dir” diye konuştu.


KAYSERİ MODELİ


Kentsel dönüşümde çok başarılı projelere imza atan Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ)’nin artık sanayiye de yöneldiğini anımsatan Başkan Bulut, “TOKİ, Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeleri (KOBİ) tek çatı altında toplayarak Türk sanayisinin altyapısına destek sağlamaktadır. Bu çalışmalar kapsamında Kayseri’de son derece modern ve...