11 / 05 / 2024

Hayri Ekinci biyografi

Hayri Ekinci biyografi

Hisar Yapı kurucularından olan Hayri Ekinci kimdir? Aynı zamanda Hisar Yapı’ da yönetim kurulu başkanlığı yapan Hayri Ekinci, Hisar Yapı ile hangi projelere imza attı?

Dolar 23 TL'yi geçti, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu acil uyarıda!

Doların 23 TL'yi aşmasıyla birlikte, Prof. Dr. Hayri Kozanoğlu Türkiye'nin yüksek işsizlik oranına dikkat çekiyor. Döviz kurundaki artışın faiz artışıyla dengeye oturtulabileceğini belirten Kozanoğlu, bu durumda faizlerde önemli bir artışın kaçınılmaz olduğunu ifade ediyor.

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Onur Ekinci Gayrimenkul Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de kuruldu.

Hayri Onur Yalısı, Vehbi Koç Vakfına bağışlandı!

Çağdaş sanatın Türkiye’deki öncülerinden Füsun Onur ile ablası İlhan Onur, doğdukları, büyüdükleri ve hala yaşadıkları Kuzguncuk’taki Hayri Onur Yalısı’nı, Vehbi Koç Vakfı’na bağışladılar.

Hayri Türkyılmaz'a kilise restorasyonu tepkisi!

Bursa Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, 1834'te kesme taştan yapılan kilise için restorasyon çalışmalarını başlattı. Olay üzerine MHP'li Belediye Meclis Üyesi Bülent Erdem, "Kültür varlıklarımız böyle heba oluyor" diye konuştu.

Ekinci İnşaat'tan Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen projesi!

Ekinci İnşaat, su kıtlığına karşı da projelerinde farkındalık oluşturuyor. Firma, Akdeniz'de, Türkiye'nin ilk kendi enerjisini üretebilen sitesini inşa etti.

Ekinci İnşaat’tan Mersin'e kendi enerjisini üretecek proje!

Ekinci İnşaat’ın, kendi enerjisini üretecek konut projesinin temeli Mersin'de atıldı. 27 dönüm alana kurulacak iki bloktan oluşacacak Ekinci Solaris'in yüzde 91'i yeşil alan olacak.

Hayri Mit kimdir? 

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit kimdir? Hayri Mit daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hayri Mit'in biyografisi...

Mitaş Proje İnşaat'ın acı günü! Hayri Mit vefat etti!

Mitaş Proje İnşaat Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Kurucusu ve Onursal Başkanı Hayri Mit vefat etti. 

Süleyman Ekinci: Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi var!

OSİAD Başkanı Süleyman Ekinci, Türkiye'de ihtiyacın çok üzerinde inşaat mühendisi olmasına rağmen yeteri kadar inşaat teknikeri olmadığını belirtti.

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti!

Yüksek Mimar Abdullah Hayri Ebuussuutoğlu vefat etti. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Nesim Ekinci: Konut almak için en uygun zaman!

MERYAP Başkanı Nesim Ekinci, konut kredisi faiz oranlarının yüzde 1’in altına düşmesinin sektöre can suyu olduğunu söyledi.

Denizli Hayri Dev Kültür Merkezi açıldı!

Çameli'nin sosyal ve kültürel alanda en büyük ihtiyaçları arasında olan Denizli Büyükşehir Belediyesi Hayri Dev Kültür Merkezi'ni hizmete açtı.

Azmi Ekinci kimdir?

26. Dönem Milletvekili Azmi Ekinci'nin 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Esenyurt İlçe Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Azmi Ekinci kimdir?

Hayri Ekinci biyografi Haberi

Hayri Ekinci biyografi

Hayri Ekinci kimdir?

Hisar Yapı kurucularından olan Hayri Ekinci, aynı zamanda Hisar Yapı’da yönetim kurulu başkanlığı yapmaktadır. Aslen Giresunlu olan Hayri Ekinci, İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi mezunudu


Hayri Ekinci, inşaat sektörüne 1980’li yıllarda girdi. Hayri Ekinci İstanbul Erenköy’de oturmaktadır. Ömerli Erenler Köyü’nde de bir çiftliği bulunan Hayri Ekinci, hafta sonları ya da İstanbul’un kalabalığından sıkılında çiftlik evine gittiğini belirtiyor.


Hisar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı olan Hayri Ekinci, konut inşaatları ile ilgili şu yorumlarda bulundu:


Her yıl sadece İstanbul’da 250 bin konut ihtiyacı doğuyor. Nüfusun artmasına bağlı olarak 2015’e kadar konut açığı varken, İstanbul’daki konut stoğunun yüzde 52’si niteliksiz yapılardan oluşuyor. İstanbul’da ayrıca 2.5 milyon konutun da sağlıklı binalara dönüştürülmesi gerekiyor.


Hisar Yapı

Hisar Yapı; Kıraç Grup, Sucular, Ulucan İnşaat ve Hayri Ekinci İnşaat’ın bir araya...