30 / 06 / 2024

Hayriye Denizhan

Hayriye Denizhan

Aktan Gayrimenkul Nalburiye İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Kalacoş, Hayriye Denizhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Selmin İnşaat Metal Elektrik Elektronik Hırdavat Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Denizhan Kahrıman tarafından kuruldu.

Sohho Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sohho Tasarım Mimarlık Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Hacıhasanoğlu ve Hayriye Azra Hacıhasanoğlu ortaklığında kuruldu.

Ramoline Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramoline Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Hayriye Doğan tarafından kuruldu.

Şanlıurfa'da konut imarlı 4 arsa 275 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor!

Şanlıurfa ili Siverek Belediyesi, Şanlıurfa ili, Siverek ilçesi, Haliliye, Hayriye ve Hamidiye Mahallelerinde yer alan konut ve ticaret+konut imarlı 4 arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Atölye Heyday İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Atölye Heyday İç Mimarlık Anonim Şirketi Pendik'te Hayriye Pınar tarafından kuruldu.

Bahab İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bahab İnşaat  Limited Şirketi Esenyurt’ta  500 bin TL sermaye bedeli ile Hayriye Dikmen tarafından kuruldu.

Levsan Levha Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levsan Levha Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Denizhan Sökmen ve Samet Odabaşı ortaklığında kuruldu.

Adea Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adea Yapı Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli ile İlkay Torum ve Banu Hayriye Karahan tarafından kuruldu.

Nurba İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nurba İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bahadır ve Hayriye Bilgili ortaklığında kuruldu.

Hayriye Hanım Konağı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Hayriye Hanım Konağı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Petra Seyahat İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Özkan  Taçar ve Aslı Hayriye Taçar ortaklığında kuruldu. 

Ordulu Hayriye Demir yeni evine kavuştu!

Ordu’nun Perşembe ilçesinde yaşayan Hayriye Demir, Perşembe Kaymakamlığı tarafından inşa edilen yeni evine kavuştu.

Hepe Tasarım Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Hepe Tasarım Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Hayriye Pınar tarafından kuruldu. 

Hayriye Denizhan Haberi

Hayriye Denizhan

Aktan Gayrimenkul Nalburiye İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Süleyman Kalacoş, Hayriye Denizhan tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 26 Mart'ta kuruldu.


Aktan Gayrimenkul Nalburiye İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık...