06 / 05 / 2024

Hayriye Şirin Ünsel kimdir

Hayriye Şirin Ünsel kimdir

Pendik Belediyesi Meclis Üyesi Av. Hayriye Şirin Ünsel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) asıl üyeliğine seçildi. Peki Hayriye Şirin Ünsel kimdir? İşte cevabı...

Emlak Konut GYO Yönetim Kurulu Üyesi Aysel Demirel HSYK'ya atandı!

2014 yılının Nisan ayından beri Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışmalarına devam eden Aysel Demirel, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) asıl üyelerinden biri oldu.

Elimizdeki altınları bozduralım mı bekletelim mi? Altın uzmanı Şirin Sarı'dan net yanıt geldi!

Altın fiyatlarının yönü merak ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatları düşer mi, yükselir mi? sorusunun yanıtını merak ediyor. Altın uzmanı Şirin Sarı altının yönünü açıkladı. 

26 TL'de sabit kalmaya çalışan doların geleceği dip ve zirve rakam belli oldu! Uzman Şirin Sarı peş peşe açıkladı

Para piyasaları uzmaı Şirin sarı doların 26 TL'de sabit kalmaya çalıştığını belirterek, doların geleceği dip ve zirve rakamı açıkladı.

Ne zaman altın alalım? sorusuna net yanıt Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan geldi! Bu rakamı gören kaçırmasın

Son günlerde ani iniş çıkış sergileyen altın fiyatlarında sular durulmuyor. Yatırımcılar ise ne zaman altın alalım? sorusunu araştırıyor.  Altın ve piyasa uzmanı Şirin Sarı'dan altın alımı için rakam açıklaması geldi. Bu rakamı gören kaçırmasın...

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fş Şirin Metal İnşaat Gıda Otelcilik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatuk Şirin tarafından kuruldu.

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Yalıtım Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Hakan Erata tarafından kuruldu.

Asgari ücrete zam oranı belli oluyor! 5 bin 880 TL mi olacak? Emre Şirin anlattı

ENA Strateji Kurucusu ve Finans Uzmanı Emre Şirin, asgari ücrete yapılacak ara zamma ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Ekonomist Şirin Sarı'dan altın yatırımcılarına kritik uyarı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Şirin Sarı, altına yatırım yapmayı düşünen vatandaşlara uyarılarda bulundu.

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Zemin İnşaat Makine Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Adem Şirin ve Mehmet Şirin ortaklığında kuruldu.

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günsel Gayrimenkul İnşaat Turizm Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Durmaz ve  Uğur Tosun tarafından kuruldu.

Emin Şirin: İstanbul depremi için Deprem Bilim Kurulu oluşturulsun!

Emin Şirin, olası İstanbul depremi için teyakkuza geçip acil önlemler alması gerektiğine dikkat çekerek, “Binaların elden geçirilmesi için 30-40 milyar dolarlık kaynak yeterli olabilecektir” diye konuştu...

Şirin Bina Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Şirin Bina Yönetimi ve Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin  TL sermaye bedeli ile Arif Şirin ve Renan Şirin tarafından kuruldu.

Hayriye Hanım Konağı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Hayriye Hanım Konağı Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ordulu Hayriye Demir yeni evine kavuştu!

Ordu’nun Perşembe ilçesinde yaşayan Hayriye Demir, Perşembe Kaymakamlığı tarafından inşa edilen yeni evine kavuştu.

Hayriye Şirin Ünsel kimdir Haberi

Hayriye Şirin Ünsel kimdir

İstanbul Barosu avukatlarından olan Ünsel, HSYK’ya Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından atanan dört avukattan biri oldu.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) asıl üyeliklerine, avukatlar Rasim Aytin, Muharrem Özkaya, Hayriye Şirin Ünsel ve Aysel Demirel'i seçti. 


HSYK üyesi olarak görev yapacak isimlerden olan  İstanbul Barosu avukatı Hayriye Şirin Ünsel, 2009 ve 2014 yılı yerel seçimlerinde Pendik Belediye Meclis Üyesi seçildi. 


Hayriye Şirin Ünsel kimdir?


Hayriye Şirin Ünsel, 1966 yılında Konya  Balcılar’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Konya Seydişehir’de tamamladı. 1989 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 


Hayriye Şirin Ünsel, 3 yıl Kartal’da daha sonra Pendik’te avukat olarak mesleğini icra etti. 2002-2013 yılları arasında AK Parti Teşkilatında çeşitli görevlerde bulundu.  2009 ve 2014 Yerel Seçimlerinde Pendik Belediye Meclis Üyeliğine seçildi. ....