03 / 05 / 2024

Hayvan satış yerleri ruhsatı

Hayvan satış yerleri ruhsatı

Hayvan satış yerlerinin ruhsatlandırılması yönetmeliği olan Hayvan satış yerlerinin ruhsatlandırılma ve denetlenme usul ve esaslar hakkında yönetmelik 24 Aralık 2011 tarihinde 28152 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı..

Tekirdağ ve Kocaeli'de 42 adet gayrimenkul satılıyor! Milli Emlak satış: KDV'den muaf arsa, arazi ve iş yerleri!

Kocaeli Milli Emlak ve Tekirdağ Milli Emlak, 42 adet gayrimenkulü KDV'den muaf olarak satıyor. Peki Tekirdağ ve Kocaeli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

2 ildeki 12 adet konut satılıyor, 16 adet gayrimenkul kiraya veriliyor! İhale tarihleri bir bir açıklandı!

Bandırma Belediyesi ve İzmit Belediyesi gayrimenkul satış ve kiralama ihalelerini peş peşe yayımladı. Arsalar ve iş yerleri kiralanıyor; konutlar satılıyor. İşte 2 ildeki satış ve kiralama ihaleleri ile ilgili detaylar...

Ankara ve Şanlıurfa'da 45 adet gayrimenkul satılıyor! Konut, arsa, iş yeri sahibi olmak isteyenlere müjde!

Ankara Polatlı Belediyesi ve Şanlıurfa Birecik Belediyesi tarafından toplam 45 adet gayrimenkul satılıyor. Söz konusu gayrimenkullerin arasında konut, arsa ve iş yerleri yer alıyor. Peki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? Satış ihaleleri ne zaman? 

TOKİ 43 ilde konut ve iş yerlerini satışa çıkarıyor!

TOKİ'den 43 şehirde satılık konut ve iş yeri duyurusu. TOKİ’den 43 şehirde ev ve iş yerleri satışa çıkardığını açıkladı. Başta İstanbul, Ankara ve İzmir'in dahil olmak üzere 26 ilde konut; bu kentlerin bazılarının da yer aldığı toplam 29 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu.

Çanakkale'de 46 adet gayrimenkul satılıyor!

Çanakkale Lapseki Belediye Başkanlığı Cumhuriyet Mahallesi Çanakkale Caddesi'ndeki 46 adet taşınmazı satışa çıkardı. Satışa çıkarılan gayrimenkuller arasında konut ve iş yerleri bulunuyor. 

TOKİ yüzde 25 peşinat, 72 ay vadeyle konut ve iş yeri satıyor! Dev kampanyada tarih belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 32 ilde konut, 28 ilde ise iş yeri satışı yapacağını duyurdu. Söz konusu kampanyada konutlar ve iş yerleri için yüzde 25 peşinat,  72 ay vade imkanı sunuluyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nden satılık 4 iş yeri!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 4 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerleri açık teklif usulüyle satılacak ver 29 Kasım 2023 Çarşamba günü saat 15.00’da ihale düzenlenecek.

Belediye depolu dubleks iş yerleri satacak! Satışa çıkan bu 4 iş yerini kaçırmayın!

Uşak Belediye Başkanlığı, Uşak İslice Mahallesi'nde yer alan dört adet depolu dubleks iş yerini satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan ihale detayları...

Evcil hayvan dostu Tefal akıllı robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? Özellikleri neler? 20 Mart 2023 fiyat listesi

Tefal RG7675 X-Plorer Serie 75 Robot Süpürge, geliştirilmiş teknolojisi ile kullanıcılarına 4’ü 1 arada temizlik performansı sunuyor. Peki Tefal robot süpürge en ucuza nerede satılıyor? 

Tarım İl Müdürlüğünden çok önemli ikaz! Artık mısır bu fiyattan satılacak

Tarım Mahsülleri Ofisi TMO, stoklarında var olan mısırları, büyükbaş hayvan besici, yetiştiricileri için, kanatlı hayvan besici ve yetiştiricileri  ile yem üreticilerine 5.500 TL/ton ücretten satış yapacağını duyurdu.

Ticaret Bakanlığı açıkladı! e-Seferberlik başlatıldı: Ürünler indirimli satılacak! 

Ticaret Bakanlığı tarafından Deprem Yardımlaşma Seferberliği (e-Seferberlik) başlatıldı. Buna göre elektronik pazar yerlerinde depremzedelerin öncelikli ihtiyaç ürünlerini indirimli olarak satışa çıkacak. Bu satışlardan pazar yerleri komisyon almayacak, satıcılar ürünlere indirim yapacak ve kargo şi

Yeniden ithalata döndük! Beklenen hayvanlar geldi! Tarım Kredi ile et ve süt kurumunda satılacak

Tarihimizden bu yana tarım ve hayvancılık ile ün yapan Türkiye hayvancılıkta bir kere daha ithalata döndü. Macaristan’dan ithal edilecek 5 bin kesilecek hayvanın  Et ve Süt kurumu ESK satış mağazaları ve Tarım Kredi Marketlerde satışa sunulmak üzere Edirne'ye geldi.

TOKİ resmen duyurdu! 24 ildeki 244 iş yeri yüzde 25 peşinat, 120 ay vadeyle satılıyor! 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla

TOKİ 24 ildeki 244 iş yerini yüzde 25 peşinat ve 120 ay vadeyle satışa sunuyor. İş yerleri için açık artırma ihalesi 27 Aralık Salı günü saat 11:00'de gerçekleştirilecek. İşte ayrıntılar...

Hayvan satış yerleri ruhsatı Haberi

Hayvan satış yerleri ruhsatı

Hayvan satış yerlerinin ruhsatlandırılması yönetmeliği!

Hayvan satış yerlerinin ruhsatlandırılması yönetmeliği olan Hayvan satış yerlerinin ruhsatlandırılma ve denetlenme usul ve esaslar hakkında yönetmelik 24 Aralık 2011 tarihinde 28152 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.


Yönetmelik, kasaplık, besilik, damızlık ve diğer amaçlı hayvanların alınıp satıldıkları, gerektiğinde birkaç gün bekletildikleri yerlerin gerekli teknik, sağlık ve hijyenik şartlara kavuşturularak, salgın ve paraziter hayvan hastalıklarının yayılmasını engellemek, bunlardan korunmak, mücadele, kontrol ve eradikasyon çalışmalarını desteklemek, hayvanların sağlıklı ortamlarda alınıp satılmalarını temin etmek ve bu yerlerin atık ve artıklarının çevre ve toplum sağlığına zarar vermesini önlemeyi amaçlıyor.


Hayvan satış yerlerinin ruhsatlandırılma ve denetlenme usul ve esaslar hakkında yönetmelik metni..


BİRİNCİ BÖLÜM


Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar


Amaç


MADDE 1 ‒ (1) Bu Yönetmeliğin amacı; kasaplık, besilik, damızlık ve diğer amaçlı hayvanların alınıp satıldıkları, gerektiğinde...