27 / 09 / 2024

İl Özel İdare’den iki şehirde kiralık otel ve satılık 3 iş yeri!

İl Özel İdare’den iki şehirde kiralık otel ve satılık 3 iş yeri!

İl Özel İdare iki şehirde yer alan otel ve iş yerleri için satış ile kiralama ihalesine çıkıyor. İşte o ihale ilanları…




İl Özel İdare iki şehirde yer alan otel ve iş yerleri için satış ile kiralama ihalesi düzenliyor. Yozgat İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Yozgat Saraykent’te yer alan Saraykent Termal Otel’i kiraya verecek. Söz konusu otelin aylık muhammen bedeli 158 bin TL, 10 yıllık muhammen bedeli 18 milyon 960 bin TL, geçici teminat bedeli ise 570 bin TL olarak açıklandı.

Saray Mahallesi’nde yer alan Saraykent Termal Otel’in kiralama ihalesi  yarın saat 10.30’da gerçekleştirilecek.

Isparta İl Encümeni Başkanlığı da Isparta Eğirdir’de yer alan üç adet iş yerini satışa çıkardı. Yüz ölçümleri 49,4 ve 35,4 metrekare olarak açıklanan iş yerleri Barla’da yer alıyor.

Satışa çıkarılan iş yerlerinin muhammen bedelleri 750 bin TL ve 950 bin TL olarak açıklanırken, geçici teminat bedelleri ise 22 bin 500 TL ve 28 bin 500 TL olarak açıklandı.

İş yerlerinin satış ihaleleri 17 Eylül 2024 tarihinde saat 10.30, 10.40 ve 10.50’de yapılacak.

YALOVA’DA KİRALIK OTEL

Yozgat İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığı Saraykent Termal Otel’i kiraya verecek. Söz konusu otelin aylık muhammen bedeli 158 bin TL, 10 yıllık muhammen bedeli 18 milyon 960 bin TL, geçici teminat bedeli ise 570 bin TL şeklinde belirtildi. Söz konusu ihale yarın saat 10.30’da yapılacak.

AQUAPARK SPOR KOMPLEKSİ VE TERMAL OTEL TESİSİ KİRAYA VERİLECEKTİR Yozgat İl Özel İdaresi İl Encümen Başkanlığından:
Mülkiyeti İdaremize ait İlimiz Merkez İlçesi Mutafoğlu 2. Mıntıka Mahallesi 25 ada 282 parsel numaralı taşınmaz üzerinde bulunan Kadınlar Aquapark Spor Kompleksi tesisleri ile İlimiz Saraykent İlçesi Saray Mahallesi 212 ada 106 parsel numarasında bulunan Saraykent Termal Otel Tesisi 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 37. maddesi uyarınca “Kapalı Teklif Usulü” ile kiralanacaktır.
1- İhaleye çıkartılan taşınmazların muhammen bedeli geçici teminatı, ihale günü ve saati aşağıya çıkarılmıştır.



2- Söz konusu taşınmazların kiralama ihalesi Yozgat İl Özel İdaresi Hizmet Binasındaki İl Encümeni toplantı salonunda İl Encümenince yapılacaktır.
3- İhale ve kiralamadan doğan ya da doğacak her türlü vergi, resim, harç, tapu harçları, sözleşme gideri ile bilimum tüm giderler ihale üzerinde kalan tarafından ödenecektir.
*         4-  İhale ilanı ve şartnamelerde belirtilmeyen hususlarda 2886 Sayılı Kanunu hükümleri uygulanır. 
*         5-  Yozgat İl Özel İdaresi İl Encümeni 2886 Sayılı Kanunun 29. Maddesi gereğince ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedelin tespitinde yetkilidir. 
*         6-  İHALEYE KATILACAK OLANLARDAN İSTENİLEN BELGELER 
a) Gerçek kişiler için;
*         -  İkametgah Belgesi (Nüfus Müdürlüğünden alınacak) 
*         -  T.C. Kimlik numarası bulunan nüfus cüzdanı fotokopisi 
*         -  Noter Tasdikli imza beyannamesi 
b) Tüzel kişi olması halinde Ticaret Odasından veya Esnaf Odalarından alacağı Kayıt Belgesi (2024 yılı içerisinde alınmış olacaktır.)
*         -  Tüzel kişinin şirket olması durumunda Ticaret Sicil Gazetesinde yayınlanmış sözleşmesi, 
*         -  Tüzel Kişi adına ihaleye girmeye yetkili olduklarına dair tüzel kişinin yetkili karar organlarından alınan yetki belgesi, 
*         -  İmza sirküleri, 
*         -  Yukarıda b) bendinde istenilen belgeler aslı olacak veya noter tasdikli olacak. 
c) Vekâleten ihaleye katılma halinde istekli adına bu işle ilgili olduğu açıkça belirtilen noter tasdikli vekâletname ve katılan kişinin noter tasdikli imza sirküsü,
ç) Gerçek veya tüzel kişilerin ihaleye ortak girişim halinde katılmaları durumunda noter tasdikli ortak girişim beyannamesi ile ortaklarca imzalı, ihalede ortakları temsil edecek pilot ortağın adı, ihalesine girilecek olan İdare taşınmazının parsel numarası, tapu devir işlemi bitene kadar ortakların ortaklıktan ayrılamayacağına ilişkin beyanları ve ortakların hisse oranlarını belirtir şekilde imzalanmış ortaklık sözleşmesi,
Ayrıca her bir ortak için ortakların gerçek veya tüzel kişi olması durumuna göre (a) ve (b) fıkrasında istenilen belgeler,
d) 2886 sayılı D.İ.K .’unda kapalı teklif usulü ihalelerde belirtilen tahmin edilen 10 (on) yıllık kira bedelinin % 3 oranında, geçici teminatı TC Vakıflar Bankası Yozgat Merkez Şubesine Yozgat İl Özel İdaresi adına geçici hesaba yatırılacak olup, geçici teminatın yatırıldığına dair, banka dekontu aslı veya banka teminat mektubu, (Nakit olarak yatırılacak Geçici Teminat bedelleri İl Özel İdaresine ait VAKIFLAR BANKASI TR 3600 0150 0158 007293643179 hesabına yatırılacaktır.)
f) Kapalı Tekli Usulü İhalelerde; İhalesine girilecek taşınmaza ait her sayfası ayrı ayrı imzalanmış ihale dokümanı ve ihale dokümanının satın alındığını gösterir makbuz,
g) İhale şartnamesi ekinde olan teklif mektubu,
h) 2886 sayılı D.İ.K esaslarına göre yasaklı olmadığına dair yazılı beyanı ile irtibat için telefon numarası varsa faks numarası ve elektronik posta adresini belirtir beyanı (İdareden alınacaktır).
7-Taşınmazlara ait ihale dokümanı mesai saatleri içerisinde İl Özel İdaresi Emlak İstimlâk Müdürlüğü ile Encümen Müdürlüğünde görülebilir. Ancak ihaleye girebilmek için ihale dokümanının satın alınması şarttır.
8- Kapalı Teklif Usulü ihalelerde, Taşınmazların ihalesine katılmak isteyen istekli ilanda istenen belgeleri bir zarf içerisine koyacak, zarfın üzerine isteklinin ad, soyad, adres ve telefonu, şirket ise şirket bilgilerini ve ihaleye girilecek olan taşınmaz bilgilerini yazacaktır.
a) Kapalı Teklif Usulü ihalelerde, istekliler ihale şartnamesinde örneği bulunan teklif mektubunu doldurduktan sonra imzalayarak zarf üzerine isteklinin ad, soyad, adres ve telefonunu, şirket ise şirket bilgilerini ve ihalesine girilecek taşınmaz bilgilerini yazacaktır. Daha sonra yine zarf üzerine “TEKLİF MEKTUBUDUR” ibaresi yazarak ilanda istenilen belgelerin konulduğu dış zarf içerisine koyacak ve ihalesine girilecek taşınmazın ihale gün ve saatine kadar imza karşılığında Yozgat İl Özel İdaresi Hizmet binasındaki İl Encümen Başkanlığına teslim edeceklerdir.
b) Kapalı Teklif Usulü ihalelerde, İstekliler yukarıda istenilen belgelerin konulduğu dış zarf ile teklif mektubu zarfını imzalayacak veya kaşeleyecektir.
9- Kapalı Teklif Usulü ihalelerde, posta ile gönderilecek tekliflerin ilanda belirtilen saate kadar İl Encümen Başkanlığı’na ulaşması şarttır. Postadaki gecikmeden İdare sorumlu değildir. Fax, telgraf ve internet üzerinden yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
DİĞER HUSUSLAR
10- Saraykent Termal Otel Tesisinin kiralama ihalesini alan istekli, sözleşmenin imzalandığı tarihten başlamak üzere 2 yıl içerisinde İdarece belirlenecek şartlar doğrultusunda tesis alanına en az 10 (on) adet Bungalov Evi yapacaktır.
İlan olunur


İl Özel İdare’den iki şehirde kiralık otel ve satılık 3 iş yeri!


ISPARTA’DA SATILIK ÜÇ İŞ YERİ

Isparta İl Encümeni Başkanlığı Isparta Eğirdir’de yer alan üç adet iş yeri için satış ihalesi düzenliyor.

Satışa çıkarılan iş yerlerinin muhammen bedelleri 750 bin TL ve 950 bin TL olarak açıklanırken satış ihalesinin 17 Eylül 2024 tarihinde yapılacağı belirtildi.

ISPARTA İL ENCÜMENİ BAŞKANLIĞINDAN 

 
Madde 1- Aşağıda cinsi, hisse oranı, muhammen bedeli, geçici teminatı, ihale tarih ve saati belirtilen taşınmazların 2886 sayılı yasanın 35-c maddesi gereğince İdarece belirlenen muhammen bedel üzerinden Açık Teklif Usulü ile ihale edilerek, satılmasına karar verilmiş olup, 17.09.2024 tarihinde, İl Encümenince saat 10.30’da ardı sıra ihale edilecektir.

İHALE KONUSU İŞİN;


Madde 2- İhale Yeri: Isparta - Eğirdir yolu üzerinde bulunan İl Özel İdaresi Kompleksi içeresindeki hizmet binasındaki Meclis toplantı salonunda, İl Encümenince yapılacaktır.

Madde 3- İhaleye ait şartname ve diğer evraklar mesai saatleri içersinde İl Özel İdaresi Strateji Geliştirme Müdürlüğünde görülebilir ve Şartname Bedeli Isparta Halk Bankası Merkez Şubesindeki TR 97 0001 2009 5450 0007 0000 06’nolu hesaba 500,00 TL yatırılarak alınabilir. İstekliler tarafından yatırılan doküman ve şartname bedeli hiçbir şekilde isteklilere iade edilmeyecektir.

Madde 4-  İHALEYE KATILMAK İÇİN İSTENİLEN BELGELER

Madde 4-  1) İhaleye katılmak isteyen Gerçek Kişi olması Halinde
*  Nüfus cüzdanının aslı veya arkalı önlü Fotokopisi,
*  Kanuni İkametgâh sahibi olduğuna dair belge,
* Muhammen bedelin en az %3 tutarında geçici teminatın ödendiğine dair dekont veya limit dahili işin adına süresiz Banka Teminat Mektubu (Nakit Geçici Teminat Bedeli Isparta Halk Bankası Merkez Şubesindeki TR97 0001 2009 5450 0007 0000 06’nolu hesaba yatırılacaktır.)
* İstekli tarafından imzalanmış İlan, Şartname ve Yer Görme Belgesi (Ek-1),
* Şartname ve eklerini satın alındığına dair 500,00 TL’lik Banka Dekontu ve Doküman Alındı Belgesi, İhaleye katılacak isteklilerin ihale dokümanlarını alması zorunludur.
* Vekâleten İhaleye Katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.


Madde 4- 2) İhaleye katılmak isteyen Tüzel Kişiliğe haiz istekli olması Halinde
* Tüzel kişi olması halinde, İlgisine göre Tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının Bir ticaret sicil gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili ticaret sicil gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
* Tebligat İçin Türkiye sınırları içerisinde adres gösterir belge,
İhaleye katılacak isteklilerin ihale dokümanlarını alması zorunludur.
* Vekâleten İhaleye Katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş, ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekâletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi.
* Muhammen bedelin en az %3 tutarında geçici teminatın ödendiğine dair dekont veya limit dahili işin adına süresiz Banka Teminat Mektubu (Nakit Geçici Teminat Bedelleri Isparta Halk Bankası Merkez Şubesindeki TR97 0001 2009 5450 0007 0000 06’nolu hesaba yatırılacaktır.)
* İstekli tarafından imzalanmış İlan, Şartname ve Yer Görme Belgesi (Ek-1),
* Şartname ve eklerini satın alındığına dair 500,00 TL’lik Banka Dekontu ve Doküman Alındı Belgesi,
* İhalelere katılmaktan yasaklı olmadığına dair taahhütname,
* Vergi dairesinden vergi, S.G.K’dan prim borcu olmadığına dair alınmış belge. (Belgeler ilgili kurumdan İhale tarihinden önceki bir ay içinde alınmış olacak. Vergi ve SGK prim borcu limitlerinde Kamu İhale Kurumu genel tebliğinde belirlenen limitler geçerli olacaktır.)

Madde 4- 3) İhaleye katılmak isteyen Ortak Girişim Olması Halinde
* Ortak girişim olması halinde; ortak girişimi oluşturan gerçek kişilerin her birinin ayrıca 4/1 Maddesinde belirtilen (a),( b), (c ) ve (g) maddelerinde istenilen belgelerin sureti veya aslını, Ortak Girişimin Tüzel Kişilik olması halinde 4- 2 Maddesinin (a),( b) ve (c ) bendinde istenilen belgelerin sureti veya aslını,
*  İsteklilerin ortak girişim olması halinde ortaklarca imzalı Ortak Girişim Beyannamesi,
* Muhammen bedelin en az %3 tutarında geçici teminatın ödendiğine dair dekont veya limit dahili işin adına süresiz Banka Teminat Mektubu (Nakit Geçici Teminat Bedelleri Isparta Halk Bankası Merkez Şubesindeki TR97 0001 2009 5450 0007 0000 06’nolu hesaba yatırılacaktır.) Geçici Teminatın Ortaklardan biri tarafından karşılanması yeterlidir,
* Ortakların Her biri tarafından imzalanmış İlan, Şartname ve Yer Görme Belgesi (Ek-1),
* Şartname ve eklerini satın alındığına dair 500,00 TL lik Banka Dekontu ve Doküman Alındı Belgesi, İhaleye katılacak isteklilerin ihale dokümanlarını alması zorunludur.
* Ortakların Her birine ait Vergi dairesinden vergi, S.G.K’dan prim borcu olmadığına dair alınmış belge (Belgeler ilgili kurumdan İhale tarihinden önceki bir ay içinde alınmış olacak. Vergi ve SGK prim borcu limitlerinde Kamu İhale Kurumu genel tebliğinde belirlenen limitler geçerli olacaktır.)

Madde 5- İhale dosyası 17.09.2024 tarihinde Salı günü saat 10.30’a kadar sıra numaralı alındılar karşılığında Encümen Müdürlüğüne teslim edilecektir 10.30 den sonra gelecek isteklilere ait ihale dosyaları kabul edilmeyecektir. Telgraf, faks ve Posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Madde 7- İş bu ihale katılacakların 17.09.2024 tarihinde Salı günü saat 10.30’da İl Özel İdaresi, İl Encümeni Toplantı Salonunda hazır bulunmaları gerekmektedir.

Madde 8- İhale Komisyonu gerekçesini kararda belirtmek suretiyle ihaleyi yapıp, yapmamakta ve uygun bedeli tespitte serbesttir.
İLAN OLUNUR.

 

 

Milli Emlak, 70 bin TL'den başlayan fiyatlarla arsa ve arazi satıyor! 

TOKİ’den Bursa’ya 1.645 konutluk 4 yeni proje geliyor!

Altın vize peşindeki Rusların konut tercihlerinde artık Türkiye yok!


Geri Dön