02 / 05 / 2024

Hazal Kızmaz

Hazal Kızmaz

Kuvarz Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hazal Kızmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Curıo Yacht Studıo Yat Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürsel Dökük ve Hazal Göknur ortaklığında kuruldu.

Avist İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Avist İnvest Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te 360 bin TL sermaye bedeli ile Seçil Kızmaz tarafından kuruldu.

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özgün ve Reyhan Hazal Şirin tarafından kuruldu.

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Mimarlık Ve Organizasyon Hizmetleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Saral ve Hazal Selin Özkanlı tarafından kuruldu.

Hazal Filiz Küçükköse evini değiştirdi!

Önceki gün Bebek sahilinde görüntülenen oyuncu Hazal Filiz Küçükköse, kısa bir süre önce taşındığını dile getirdi. 

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

The Back Lab Mimarlık Arge Tasarım Uygulama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 40 bin TL sermaye bedeli ile Aysel Abasova, Doruk Yıldırım, Hazal Yılmaz, Sedat Tolga Kalcıoğlu ve Yiğitalp Behram ortaklığında kuruldu.

Sual Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sual Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hazal Korkmaz tarafından kuruldu.

Ankist Mimarlık ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankist Mimarlık ve Elektronik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sena Hazal Yazıcı tarafından kuruldu. 

Hazal Kaya'nın bebek odası 3 Moms’a emanet!

Ali Atay ile geçtiğimiz mart ayında evlenen Hazal Kaya, 8.5 aylık hamile. Kaya'nın bebek odasının dekorasyonunu ‘3 Moms’a emanet etti.

Hazal Atalay İç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazal Atalay İç Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de kuruldu. 

Safam İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safam İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 650 bin TL sermaye bedeli ile Garip Kızmaz tarafından kuruldu.

Hazal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazal Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Nüket Barutçu  ve Doğukan Cemal Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Hazal Kızmaz Haberi

Hazal Kızmaz

Kuvarz Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Hazal Kızmaz tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Mayıs'ta kuruldu. Kuvarz Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak ve teşeron firmalara yaptırmak ve ayrıca inşaat malzemeleri satışı yapmak ve konu ile ilgili araç ve gereçlerin alım satımı pazarlaması ile ithal ve ihracını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Kuvarz Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Zeytinburnu, Tercüman Sitesi, Merkezefendi Mahallesi, Mevlana Caddesi, A/10 Blok Kat:8...