21 / 05 / 2024

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü

Yönetmen Onur Ünlü ile yaşadığı aşk ile gündemde olan Hazar Ergüçlü, Cihangir’de ev ararken görüntülendiler. Aynı eve çıkmayı planlayan ünlü çiftin ev arayışlarına Cihangir’den başladığı söyleniyor.

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

Hazar Ergüçlü: Kira ödeme fikri canımı sıkıyor!

Son zamanlarda rol aldığı Alev Alev dizisiyle adından söz ettiren oyuncu Hazar Ergüçlü kira ödemekten hoşlanmadığını dile getirdi.

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Eylül ayı yaşlı ve engelli aylıkları bugün yatırılmaya başlıyor!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmet Bakanı Selçuk, eylül ayı yaşlı ve engelli aylıklarının, bugün hesaplara yatırılmaya başlanacağını bildirdi.

İnşaat sektöründe örnek iş sağlığı ve güvenliği!

İnşaat sektöründe meydana gelen kazaların ilk sırasında ''yüksekten düşme'' vakalarının yer aldığını söyleyen ÇATIDER Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Şenal, iş sağlığı ve güvenliği açısından örnek bir uygulamada olması gerekenleri anlattı.

ÇEİS'ten Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü için farkındalık çalışması!

ÇEİS, Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü kapsamında gerçekleştirdiği çeşitli çalışmalar ile üye fabrikalarının çalışanlarının Nisan ayı boyunca bilinçlenmelerini sağladı. ÇEİS, 28 Nisan Dünya İş Sağlığı ve Güvenliği Günü etkinliklerinde “Solunum Yoluyla Bulaşan Hastalıklar” temasını seçti...

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik!

İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetleri Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü 31053 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Rölöve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Rölöve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Avcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Akyurt Gökce tarafından kuruldu.

Hasarlı bina ihbarı nasıl ve nereye yapılır?

Elazığ Sivrice'de dün saat 20.55'te 6,8 büyüklüğünde deprem oldu. Bir çok bina yıkıldı ve hasar aldı. Peki hasarlı bina ihbarı nasıl ve nereye yapılır? Hasarlı bina ihbarında istenen belgeler neler?

İÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Kliniği açıldı!

İstanbul'da 26 Eylül'de meydana gelen depremde zarar gören Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Kliniği yeni binasında hizmete açıldı...

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fox Metin Ergöl Gayrimenkul Varlıkları Yatırımları Yönetimi ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin  TL sermaye bedeli ile Metin Ergöl tarafından kuruldu.

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü Haberi

Hazar Ergüçlü ve Onur Ünlü

Habetürk Gazetesi'nde yer alan habere göre; aynı eve çıkmayı planlayan Hazar Ergüçlü ile Onur Ünlü Cihangir’de el ele görüntülendi. Aynı eve çıkmayı planlayan ünlü çiftin ev arayışlarına Cihangir’den başladığı belirtildi. 

Hazar Ergüçlü, Blu TV'de Onur Ünlü'nün yönettiği 'Dudullu Postası'nda başrolde oynuyor.  İkilinin aşkı sette başladı. Daha önce de 'Gerçek Kesit/Manyak'ta birlikte çalışmışlardı.