06 / 05 / 2024

Hazer Amani ve Sıla aynı eve mi yerleşti

Hazer Amani ve Sıla aynı eve mi yerleşti

Araba içerisindeki samimi görüntüleriyle olay yaratan Master Chef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla'nın aynı eve yerleştiği iddia edildi.

Neolife Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neolife Turizm Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer, Coşkun Torun ve Mustafa Bahtiyar ortaklığında kuruldu.

Sıla ve Hazer Amani evlerini ayırdı mı?

Geçtiğimiz yıl evlenen Sıla ve Hazer Amani çiftinin evliliklerinde kriz yaşadığı iddia edildi. Söylentilere göre çift ayrı evlerde yaşamaya başladı. 

Hazer Amani: Restoran geçici olarak kapatıldı! 

Şef Hazer Amani'nin sahibi olduğu Bebek'teki lüks restoran koronavirüs salgınından sonra kapatılmıştı. 'Kepenk indirdi' iddialarına karşı Hazer Amani, restoranın geçici olarak kapatıldığını söyledi...

Hazer Amani Bebek’teki restoranını kapattı!

MasterChef programıyla kendini tanıtan şef Hazer Amani, Bebek’te 1 milyon TL yatırım yaparak açtığı lüks mekanını kapatmak zorunda kaldı.

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!  

Neo Grand Turizm Gayrimenkul Denizcilik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Çekmeköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Hazer ve Cafer Gezer ortaklığında kuruldu.

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta ev bakıyor!

​​​​​​​ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve ünlü şef Hazer Amani, 13 Ocak'ta evlendi. Çift balayı için Roma'ya gitti. Balayı dönüşü ev bakacak olan çift Kilyos tarafında bahçeli bir ev arıyor...

Sıla ve Hazer Amani Kilyos'ta bahçeli ev alacak!

13 Ocak'ta dünya evine giren Sıla ve Hazar Amani balayı dönüşünde yeni ev arayışına girdi. Kilyos'ta bahçeli ev almayı düşünen çift emlakçılarla görüşmeye başladı.

Bellavita Seyahat Hizmetleri ve Turizm Limited Şirketi açıldı!

Bellavita Seyahat Hizmetleri ve Turizm Limited Şirketi Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Hazer Qarashuli, Melis Ekin ve Yeşim Çopaltekin ortaklığında kuruldu.

Hazer Amani ve Sıla aynı eve mi yerleşti?

Araba içerisindeki samimi görüntüleriyle olay yaratan Master Chef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla'nın aynı eve yerleştiği iddia edildi.

Kütahya'daki kültür merkezinin adı Hazer Dinari Kültür Merkezi oldu!

Kütahya’da Belediye Yeni Kültür ve Ticaret Merkezi’nin adı, ’Hazer Dinari Kültür Merkezi’ olarak değiştirildi. Saraçoğlu, ankette vatandaşların ikinci tercihinin ’Zafer’ ve üçüncü tercihinin de ’Sunullah Gaybi’ olması yönünde oy kullandığını söyledi.

Van'da arsa ve 6 katlı bina satılacak

Van İl Özel idaresi İl Encümeni Başkanlığı, Şerefiye Mahallesi'nde bulunan 1.086 metrekare arsa ve 6 katlı bina satılacak.

Şehrin göbeğinde yeşilin ve sessizliğin keyfini sürüyorum

Nurten Erk Tosuner, Odaproje'nin kurucu ortağı Yelda İpekli'nin Etiler'de ki dairesine konuk oldu. İpekli'nin 220 metrekarelik bu dairesi, Akmerkez'le Boğaziçi Üniversitesi'nin tam ortasında yer alıyor. İstanbul'un en merkezi ve hareketli semtlerinden bir

Dernek ve vakıf gayrimenkullerinin kiralanmasında vergi kesintisi

Buna göre, mazbut vakıflar (Mazbut vakıflar; Cumhuriyet öncesinde kurulmuş olan ve 2762 sayılı Kanun ile idaresi ve denetimi Vakıflar Genel Müdürlüğünce yürütülen ve tek başlarına tüzel kişiliği bulunmayan vakıflardır) hariç olmak üzere vakıflara yapılan

Hazer Amani ve Sıla aynı eve mi yerleşti Haberi

Hazer Amani ve Sıla aynı eve mi yerleşti

Geçtiğimiz Ocak ayının ilk haftalarında ekranlara yansıyan görüntüler, magazin gündemine bomba gibi düşmüş Master Chef Hazer Amani ile şarkıcı Sıla'nın araba içindeki samimi görüntüleri olay yaratmıştı.

Sözcü gazetesinde yer alan habere göre, görüntüler Hazer Amani ve Sıla tarafından ‘Bu bir aşk değil, iş görüşmesi’ şeklinde yorumlanmış ve olayın üzeri kapatılmaya çalışılmıştı. Bu olaydan sadece birkaç ay sonra sürpriz bir gelişme yaşandı ve konunun taraflarından Amani geçtiğimiz günlerde beş yıllık eşinden boşandı ve daha sonra Ocak ayında birlikte görüntülendiği Sıla’nın evine yerleştiği iddia edildi.