03 / 05 / 2024

Hazım Akyol

Hazım Akyol

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yönetim kurulu üyesi değişikliği Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayınlandı...

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Hm Trust Danışmanlık Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Hazım Salak, Mohamed Ibrahım ve Yousef Hazem SA tarafından kuruldu.

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bkg Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Şeyh Şamil Çağlar, Nevhan Gündüz ve Mehmet Hazım Giray tarafından kuruldu.

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dali Turizm Yatırımları Ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir’de  60 milyon  TL sermaye bedeli ile Atilla Kesler, Mehmet Hazım Giray,  Nevhan Gündüz,  Seçil Göktalay ve Şeyh ŞamilÇağlar  tarafından kuruldu.

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Bayrak Group Real Estate Gayrimenkul Limited Şirketi Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Basem Haj Saleh Aldollı, Hazım Alhaj Salıh Aldhullı, Kerim Dulli ve Muhammed Sawsak ortaklığında kuruldu.

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşcı Yapı İnşaat Hafriyat Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 350 bin TL sermaye bedeli ile Hazım Aşçı tarafından kuruldu.

Hazım Akyol kimdir?​​​​​​​

Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı Hazım Akyol kimdir? Hazım Akyol daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hazım Akyol'un biyografisi...

Hazım Akyol, Vakıf Finansal Kiralama Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Vakıf Finansal Kiralama'nın Yönetim Kurulu Üyeleri arasında yapılan görev dağılımı sonucu; Hazım Akyol Yönetim Kurulu Başkanlığına, Halil Çelik Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine seçildi. 

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Çağ Yapı Beton Çelik Test Laboratuvarı Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

Sincorp Petrol Madencilik İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sincorp Petrol Madencilik İnşaat Sanati ve Ticaret Limited Şirket bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Sinan Hazım Gürsoy tarafından kuruldu.

Servet GYO'nun acı günü! Hazım Ersu vefat etti!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın(GYO) proje ortağı olan Ahmet Kemal Ersu'nun babası Hazım Ersu vefat etti. Ailesi ve Servet GYO taziye ilanı yayınladı. 

Müteahhitler için tasfiye kararnamesi hazırlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Turhan, bakanlıkça hazırlanan tasfiye kararnamesinin önümüzdeki günlerde yürürlüğe konulacağını söyledi...

Alanım Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alanım Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Hazım  Alan tarafından kuruldu. 

TOKİ 150 projenin tanıtım dosyasını hazırlatıyor!

TOKİ Tarafından Yapılacak 150 Adet Projenin Çevresel Etki Değerlendirmelerinin Yapılarak Proje Tanıtım Dosyaları'nın Hazırlanması Hizmet Alım İşi ihalesi yarın saat 11:30'da gerçekleştirilecek.

Hazım Akyol Haberi

Hazım Akyol

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim kurulu üyesi değişikliği hakkında açıklama yaptı.

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyelerinden Muhammed Onay Özkan ve Olcay Çeçen görevlerinden istifaen ayrılmış olup, kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Hazım Akyol ve Alper Ersoy Yönetim Kurulu Üyeliklerine atandı.

Vakıf GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyelerinden Sayın Muhammed Onay ÖZKAN ve Sayın Olcay ÇEÇEN görevlerinden istifaen ayrılmış olup, kalan süreyi tamamlamak ve yapılacak ilk Genel Kurul'un onayına sunulmak üzere Sayın Hazım AKYOL ve Sayın Alper ERSOY Yönetim Kurulu Üyeliklerine atanmıştır.

Şirketimiz Yönetim Kurulu Üye Değişikliğine ilişkin 01.02.2019 tarihinde yapılan açıklamamız aşağıdaki şekilde düzeltilmiştir :

Şirketimiz Yönetim Kurulu Üyelerinden  Sayın Mahmut Süleyman GÜVEN ve Sayın Olcay ÇEÇEN görevlerinden istifaen ayrılmış olup,...