19 / 05 / 2024

hazine gayrimenkulü zeytinburnu belediyesi

hazine gayrimenkulü zeytinburnu belediyesi

Zeytinbunu İlçesi'ne bağlı Merkezefendi Mahallesi'ndeki Hazine'ye ait gayrimenkul bedelsiz olarak Zeytinburnu Belediye Başkanlığına devredildi...

Hazine ve Maliye Bakanlığı sahada! Gayrimenkul sahipleri denetleniyor! Kira gelirini beyan etmeyen yandı! 

Hazine ve Maliye Bakanlığı, gayrimenkul sahiplerini denetim altına aldı. Bakanlık,  kira geliri elde edip de bunu beyan etmeyenleri tespit etmek için sıkı denetim başlattı.

ABD Hazine Bakanı Yellen'dan ticari gayrimenkul sektörü açıklaması!

ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, yüksek faiz oranları ve pandemi sonrası değişen çalışma modelleri ile ofislerin boşalmasından dolayı ticari gayrimenkul sektörüne ilişkin endişelerinin bulunduğunu fakat durumun yönetilebilir olduğuna inandığını kaydetti.

Milli Emlak o ildeki 28 adet arsa ve araziyi 8 taksitle satıyor! Hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf! 

Afyonkarahisar İscehisar Milli Emlak, Afyonkarahisar ili, İscehisar ilçesinde yer alan 28 adet Hazine gayrimenkulünü 8 taksit imkanıyla satıyor. Peki Afyonkarahisar İscehisar'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

O ilde hem KDV'den hem emlak vergisinden muaf 35 adet arsa ve arazi satılıyor! Milli Emlak'tan taksit fırsatı! 

Konya ili Hüyük Milli Emlak, Konya ili, Hüyük ilçesinde yer alan 35 adet Hazine gayrimenkulünü en çok iki sene taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Konya Hüyük'te yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

O ilde Hazine'ye ait 51 adet arsa ve arazi yüzde 20 indirimle satılıyor! 

Konya Ereğli Milli Emlak, Konya Ereğli'deki 51 adet Hazine gayrimenkulünü yüzde 20 indirim ve taksit seçeneğiyle satıyor. Peki Konya Ereğli'de yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Gayrimenkul işlemlerinden Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı bir son dakika açıklamasında 2023 yılının ilk 6 ayında gayrimenkul üzerine yapılan tüm işlemler vasıtasıyla Hazine'ye 27,4 milyar TL'lik katkı sağlandığını kaydetti.

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

20 milyon metrekare hazine arazisi kiraya verilecek! Yüzde 75 hibe desteğiyle!

Milyonlarca metrekare büyüklükteki Hazine gayrimenkulü, uygun tutarlar ve şartlarla üretime kazandırılıyor. Bu kapsamda Hazine arazileri her geçen gün ekonomiye kazandırılırken, hibe destekleri de artıyor...

90 milyon metrekarelik Hazine taşınmazı kiraya verilecek!

Tarım ve hayvancılığa destek sağlanması için 2022-2024 sürecinde tıbbi, çeşitli türlerde ağaçlandırma ve hayvancılık amaçlı kullanımı için toplamda 90 milyon metrekarelik büyüklükteki Hazine gayrimenkulünün kiralama ilanına çıkarılacağı belirtildi.

Zeytinburnu İETT Blokları'nı Akkuş Gayrimenkul dönüştürüyor!

Alya 4 Mevsim projesinin lansmanını gerçekleştiren Akkuş Gayrimenkul, Zeytinburnu İETT Blokları'nı dönüştürecek.

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Zeytinburnu Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Zeytinburnu'nda 8.7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

TMSF bünyesinde bulunan Müflis Asya Katılım Bankası A.Ş. mülkiyetindeki, İstanbul ili, Zeytinburnu ilçesi, Merkezefendi  Mahallesi, 494 pafta, 3042 ada ve 8 parselde yer alan gayrimenkulü 8 milyon 750 bin TL'ye satıyor...

Atakule GYO Zeytinburnu parselleri gayrimenkul değerleme raporu!

Atakule GYO'ya ait İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesi, 487 Pafta, 2937 Ada, 45-46 parseller için hazırlatılan yıl sonu gayrimenkul değerleme raporu yayınlandı. 

hazine gayrimenkulü zeytinburnu belediyesi Haberi

hazine gayrimenkulü zeytinburnu belediyesi

İstanbul Zeytinbunu İlçesi'ne bağlı Merkezefendi Mahallesi'ndeki 145,30 metrekare yüzölçümlü Hazine gayrimenkulü, bedelsiz olarak Zeytinburnu Belediye Başkanlığına devredildi. Bakanlar Kurulu Kararı bugünkü Resmi Gazete'de yer aldı.

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Merkezefendi Mahallesinde Bulunan ve 24/5/2006 Tarihli ve 2006/10502  Sayılı Bakanlar Kurulu Kararıyla Yenileme Alanı Olarak Kabul Edilen Mülkiyeti Hazineye Ait 1 Adet Taşınmazın Bedelsiz Olarak Zeytinburnu Belediye Başkanlığına Devredilmesi Hakkında Karar için tıklayın