15 / 05 / 2024

haziran toki raporu

haziran toki raporu

TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu" verileri yayınlandı. Rapora göre 81 il, 3 bin 268 şantiyede 723 bin 334 konut rakamına ulaşıldı, 574.046 konut teslim edildi.

İBB'den dikkat çeken Kanal İstanbul anketi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İstanbul Planlama Ajansı tarafından hazırlanan İstanbul Barometresi Haziran 2021 Raporu, 26 Haziran-9 Temmuz 2021 tarihleri arasında 670 İstanbul sakiniyle telefon aracılığıya yapılan görüşmelerle gerçekleştirildi.

İnşaat maliyetlerindeki artış, sektörün hızını kesiyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB), merakla beklenen “Hazır Beton Endeksi” 2021 Haziran Ayı Raporu’nu açıkladı. İşte o rapor...

İstanbul konut piyasası Haziran 2021'de ne oldu? 

MinLlab tarafından her ay düzenli olarak yayınlanan İstanbul Konut Piyasası Değerlendirme Raporu Haziran ayı raporu yayınlandı.

Akfen GYO Haziran 2020 raporu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Haziran 2020 Yatırımcı Raporu'nu yayınladı...

Konut sektöründe Haziran ayı rekoru!

“Hazır Beton Endeksi” 2020 Haziran Ayı Raporu’nu değerlendiren THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, “Haziran ayında Hazır Beton Faaliyet Endeksi tarihi zirveyi görmüştür” dedi.

İnşaat 2. çeyreği gerileme ile kapattı!

Hazır Beton Endeksi 2019 Haziran Ayı Raporu’ndaki bütün endeks değerleri, inşaat sektöründe mevcut ve beklenen faaliyet düzeyinin yeterli olmadığını ortaya koydu. Rapor, sektörde bir canlanma belirtisi bulunmadığına işaret etti...

İnşaat sektörü yeni sisteme güveniyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB),  inşaat ve bununla bağlantılı imalat ve hizmet sektörlerindeki mevcut durum ile beklenen gelişmeleri ortaya koymaya devam ediyor.  THBB, “Hazır Beton Endeksi” 2018 Haziran Ayı Raporu’nu açıkladı. 

İnşaat sektörü yılın ikinci yarısında hareketlenecek!

Hazır Beton Endeksi Haziran Ayı Raporu sonuçları ile ilgili görüşlerini açıklayan Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, inşaat ve hazır beton sektöründeki hareketliliğin yılın ikinci yarısı artabileceğini belirtti.

Türkiye İMSAD Haziran 2017 Sektör Raporu’nu açıkladı!

Türkiye İMSAD, ekonomi çevreleri tarafından merakla beklenen aylık sektör raporunu açıkladı. Haziran 2017 Sektör Raporu’nda özellikle son 10 yılda inşaat malzemeleri sanayi için çok önemli bir pazar haline gelen Körfez ülkelerindeki kriz öne çıktı.

REIDIN Türkiye Konut Piyasası Genel Bakış Haziran 2017 Raporu!

REIDIN, gayrimenkul sektörleri ile ilgili derinlikli ve güncel veri, analiz ve araştırma bilgilerine 2017 Haziran ayı raporunu ekledi. İşte REIDIN, Türkiye konut piyasası Haziran ayı genel bakış raporu...

Bartın’da TOKİ için etüt raporu ihalesi 22 Mart'ta!

Bartın’da TOKİ'ye devredilen arsaların İmar Planına Esas Jeolojik, Jeoteknik Etüt Raporu Hazırlatılması Hizmet Alımı İşi ihalesi 22 Mart 2017 günü gerçekleşecek.

TOKİ 8 ilde etüt raporu hazırlatılması ile hizmet alımı ihalesi bugün!

TOKİ Hatay, Çorum, Manisa, Ankara, İstanbul, Konya, Balıkesir illerinde imar planına esas jeolojik, jeoteknik ve joefizik etüt raporu hazırlatılması işi ile Batman geoteknik etüd projesi hazırlatılması hizmet alımı işi ihalesi bugün saat 11:00'de yapılacak.

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran'da 0,12 arttı!

GYODER ve Reidin tarafından Türkiye İş Bankası desteğiyle hazırlanan Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran 2016 Raporu açıklandı. REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi Haziran'da yüzde 0,12 arttı.

haziran toki raporu Haberi

haziran toki raporu

TOKİ "Toplu Konut Üretim Raporu" verileri yayınlandı. Rapora göre 81 il, 3 bin 268 şantiyede 723 bin 334 konut rakamına ulaşıldı.


574.046 konut teslim edilen TOKİ, 591 bin 736 konutun satışını gerçekleştirdi. Ürettiği konutların 605 bin 977'si sosyal konut niteliğinde.


Yapım ve proje işleri aşamasında 78,00 milyar TL'lik 5 bin 527 ihale sonuçlandı. Haziran ayında  ihale edilecek konut sayısı ise 2 bin 010'dur.


TOKİ'nin yerel yönetimlerle müştereken başlattığı büyük kapsamlı kentsel yenileme programı kapsamında; 129 adet farklı proje Belediyelerle işbirliği halinde fiili olarak sürdürülmekte olup 236 bin 366 konutluk kentsel dönüşüm projesi başlatıldı.


75 bin 761 adet konutun üretimi tamamlayan TOKİ, doğrudan ve dolaylı olmak üzere 900 bin kişilik istihdam sağladı.


Tülay...