10 / 05 / 2024

Hazreti Akdemir kim

Hazreti Akdemir kim

Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir,  gayrimenkul sektöründe varlığını sürdürmeye devam edecek. Hazreti Akdemir bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

Akdemirler Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdemirler Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 62 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile Hazreti Akdemir tarafından kuruldu.

Rhofa Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Rhofa Gayrimenkul Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 25 milyon TL sermaye bedeli ile Hazreti Akdemir tarafından kuruldu.

Hazreti Akdemir'den yeni şirket!

Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir,  gayrimenkul sektöründe varlığını sürdürmeye devam edecek. Hazreti Akdemir bugün yeni bir şirket daha kurdu. 

İntegria Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İntegria Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 18 milyon 365 bin TL sermaye bedeli ile Hazreti Akdemir tarafından kuruldu.

2017‘de doğru lokasyonda olan ofisler satıldı!

2017 yılında doğru lokasyondaki ofisler satıldı. Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, 2017'de ofis piyasasında yaşanan durgunluğun yatırımların yavaşlamasından kaynaklandığını söyledi. 

Srv Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Srv Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Hazreti Akdemir tarafından 2 milyon 750 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tutuklu hakim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı!

Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnan'dan rüşvet alırken suçüstü yakalanıp tutuklanan hâkim Hasan Akdemir’in mal varlığı açıklandı. Akdemir'ın milyonluk bir villası ve iki lüks dairesi ile 250 bin lira değerinde Q7 marka lüks bir cipinin olduğu açıklandı.

Aksun Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Aksun Gayrimenkul Yatırım ve İnşaat Anonim Şirketi, Hazreti Akdemir tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Arnavutköy, Hadımköy Yeşilbayır Mahallesi, Şimşir Sokak'ta kuruldu.

Bina risk analizini kim yapar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştıran apartmanlar 1 Ocak 2013'ten itibaren risk değerlendirmesi yapmakla yükümlü oluyor. Peki, bina risk analizini kim yapar?

Gözde Akpınar kim?

2008 yılında Filli Boya olarak bilinen Betek Boya ve Kimya Sanayi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olan Gözde Akpınar kim? İşte genç iş kadını Gözde Akpınar'ın özgeçmişi...

Vasiyeti kim açar?

Medeni Kanun gereğince, mirasbırakan, vasiyetnameyle bir ya da birden çok vasiyeti yerine getirme görevlisi atayabiliyor. Peki, vasiyeti kim açar? Vasiyetname nasıl açılır? İşte vasiyetnameyi yerine getirme görevi..

İnşaat ruhsatını kim alır?

İnşaat ruhsatı, yapı ruhsatı, mücavir alanlar içerisinde ruhsata tâbi olan herhangi bir yapının inşaatına başlanabilmesi için belediyelerce düzenlenen izin olarak karşımıza çıkıyor. Peki, bu inşaat ruhsatını kim alır?

Ev satışında komisyonu kim öder?

Ev alım satım işlemlerinin bir emlakçı aracılığı ile yapılması sonucunda emlakçıya belli bir miktar komisyon ödeniyor. Peki, ev satışında komisyonu kim öder? Ev satışında ne kadar komisyon ödeniyor?

Hazreti Akdemir kim Haberi

Hazreti Akdemir kim

Ticari yapılarda ve konut projelerinde her gün daha büyük yatırımlara imza atan Aksun İnşaat, Akdemir Group'a bağlı bir şirket olarak faaliyetlerini sürdürüyor. 

Aksun İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hazreti Akdemir, bugün yeni bir şirket daha kurdu. İntegria Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 18 milyon 365 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Birçok prestijli projeye imza atan Aksun İnşaat, Kadıköy Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, iki adada 270 bin metrekare ticari alanda bölgenin en büyük ofis projesi olan BUSINESS İSTANBUL’un yapımını sürdürüyor. 

İntegria Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Merpenköy Mah.Dikyol Sok. B Blok Apt.No:2 A/101...