05 / 05 / 2024

Hca Pars Yapı iletişim

Hca Pars Yapı iletişim

Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Hoca tarafından kuruldu.

Pars Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Kibar ve Hamza Cıneyd ortaklığında kuruldu.

Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Hoca tarafından kuruldu.

Golden Pars Group Yapı İnşaatı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden Pars Group Yapı İnşaatı Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Afshin Ilbeygi tarafından kuruldu.

Pars Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Pars Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Ükü ve Baran Akkuş tarafından kuruldu.

Pars Yapım ve Proje Anonim Şirketi kuruldu!

Pars Yapım ve Proje Anonim Şirketi bugün Kartal'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Can Baş tarafından kuruldu.

Pars 34 İnşaat Yapı Malzemeleri Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pars 34 İnşaat Yapı Malzemeleri Mobilya Tekstil Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Telli Tuba Karakuş tarafından kuruldu.

Hca Yapı İnşaat Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hca Yapı İnşaat Proje Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Harun Gedik tarafından kuruldu. 

Bizim Mahalle 1. Etap ihalesini Be-Ma İnşaat kazandı!

Küçükçekmece'de hayata geçirilecek olan Bizim Mahalle projesinin 1. Etap'ın ihalesi bugün yapıldı. İhaleyi Be-Ma İnşaat-Osmanbey Emlak-Bilal Pars Yapı İş Ortaklığı kazandı. Ortaklık ihalede 464 milyon 100 bin TL teklif verdi. 1. oturumdan en yüksek teklifi veren Özak GYO ise ihaleden çekildi.

İpars Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İpars Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Ipar ve Tahir Parks imzasıyla kuruldu.

PRS Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

PRS Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Burak Pars tarafından 50 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Maltepe, Cevizli Mahallesi'nde kuruldu.

Küçükçekmece Behiye Selim Pars Ortaokulu spor salonu açıldı!

İş adamı Selim Pars’ın eşi adına yaptırdığı Behiye Selim Pars Ortaokulu’nun kapalı spor salonunun açılışı yapıldı.

Bilal Pars Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bilal Pars Yapı İnşaat Limited Şirketi, Bilal Pars tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 24 Ekim 2013 tarihinde Kağıthane, Kemerburgaz Caddesi, Meziyet İş Hanı'nda kuruldu

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

Hca Pars Yapı iletişim Haberi

Hca Pars Yapı iletişim

Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Çağrı Hoca tarafından kuruldu.

Hca Pars Yapı Ve İzolasyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
İZOLASYON VE YALITIM MALZEMELERİ a. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. b. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını imalatı yapmak. NALBURİYE VE YAPI MALZEMELERİ a. İnşaat malzemeleri, demir, bakır, kum, çakıl, mıcır, çimento, kireç, tuğla, kiremit, seramik, çini, fayans, karo,mozaik mamulleri, tuğla, taş, mermer, yer döşemeleri, boya, nalburiye malzemelerinin toptan ve perakende olarak alımı, satımı, ithalatı ve ihracatını ve üretimini yapmak, bayilikler ve mümessillikler...