28 / 04 / 2024

HD Group cızgara

HD Group cızgara

19 yıl önce kurulan HD İskender, bünyesinde birden fazla markayı bulunduran bir restoran haline geldi. HD Group şimdi de yeni markası 'Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor.

ŞOK’ta elektrikli ısıtıcı 299 TL’ye, kapaklı ızgara 849 TL’ye, ankastre set 6 bin 999 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 7 Ekim’den itibaren yeni indirim kampanyası başlayacak. Buna göre, elektrikli ısıtıcı 299 TL’ye, kapaklı ızgara 849 TL’ye, ankastre set 6 bin 999 TL’ye düşecek. İşte 7 Ekim 2023 ŞOK fiyat listesi...

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hba Group İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Duman tarafından kuruldu.

Simci Group İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Simci Group İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Gezer tarafından kuruldu.

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tera Ist Group Emlak Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alaa Addeen Abukhader tarafından kuruldu.

ŞOK’tan eylül indirimleri geldi! Çay makinesi 289 TL’ye, akıllı ızgara 2 bin 299 TL’ye, doğrayıcı 349 TL’ye düştü!

ŞOK’ta büyük ses getirecek indirim kampanası 5 Eylül’e kadar devam edecek. Buna göre çay makinesi 289 TL’ye, akıllı ızgara 2 bin 299 TL’ye, doğrayıcı 349 TL’ye düştü. İşte 31 Ağustos 2023 Perşembe ŞOK fiyat listesi...

HD filtreli ve enerji tasarruflu Samsung AR35 silver split klimada süper fiyat!

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından Samsung, adından çok söz ettirecek bir klima üretti. Enerji tasarrufunun, hd filtre ve iyi uyku modunun bulunduğu AR35 silver split klima görücüye çıktı.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Drive Check Group Otomotiv Oto Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Drive Check Group Otomotiv Oto Ekspertiz Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Düzgün Atıcı ve Nurullah Erdem ortaklığında kuruldu.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Leader Group Yapı İnşaat Otomotiv Nakliye Tarım Gıda Petrol Hayvancılık Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mesut Kanat tarafından kuruldu.

Güncelleme ile WhatsApp'tan HD Fotoğraf Göndermek Artık Mümkün!

WhatsApp kullanıcıları için sevindirici bir haber var! Son gelen bilgilere göre, iOS ve Android beta sürümlerinde WhatsApp kullanıcılarına HD fotoğraf gönderme imkanı sunuluyor. WABetaInfo'nun iddiasına göre, bu özellik bazı beta tester'lara sunulmaya başlanmış durumda.

Fam Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fam Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Farıba Fathı, Fatemeh Fathı ve Morteza Enferadı ortaklığında kuruldu.

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Tellioğlu Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Tellioğlu tarafından kuruldu.

HD Group cızgara Haberi

HD Group cızgara

1995 yılında kurulan HD İskender, aradan geçen 19 yılda birden fazla markayı bünyesinde bulunduran bir restoran grubuna dönüştü.



Ankara'da 1995 yılında kurulan HD İskender, aradan geçen 19 yılda birden fazla markayı bünyesinde bulunduran bir restoran grubuna dönüştü. Grubun bünyesinde HD İskender, HD Döner, Tadım Pizza, Dede Köfte, Pidem ve Burger House gibi markaları var. 




Şirket yakın zamanda bir marka daha yarattı: Cızgara... Bu marka ızgara et kategorisinde hizmet verecek. Şirket, Cızgara'nın ilk şubesini Tepe Nautilus'ta açmaya hazırlanıyor. 200 metrekarelik bu restoran sonrasında yıl sonuna kadar bu markayla beşe yakın şube açılması planlanıyor. 




HD Group'taki tek gelişme bu değil. Şirket kurumsallaşma adına yeni bir CEO transfer etti. Atasun Optik'in eski yöneticisi Emin Güvenç'in CEO olarak atanmasıyla birlikte yönetim kurulu başkanlığı görevini ise ikinci...