21 / 05 / 2024

HD İskender arabistan da şube mi açacak

HD İskender arabistan da şube mi açacak

Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Pidem, Tadım Pizza ve Burger House bulunan HD Group, 140 şubesiyle hizmet veriyor. HD Group Başkan Yardımcısı Kaan Demirağ, “Başlangıçta yurtdışında iki şube açmayı hedefliyoruz” dedi...

HD İskender 2021'de 36 restoran açacak!

HD Holding İş Geliştirme Direktörü Haluk Karataş 2021 içerisinde HD İskender'in 36 restoran açılışı yapacağını açıkladı. 

Suudi Arabistan Katar'ı adaya dönüştürüyor!

Suudi Arabistan'ın Katar'ı "adaya dönüştürmeyi" planladığı projenin yapımına yakında başlayacak. Selva Kanalı adı verilen projenin bir yıl içinde tamamlanacağı belirtiliyor. 

HD İskender İstMarina AVM şubesi açıldı!

23 yıldır dışarıda hakkıyla yemek yeme deneyimini ulaşılabilir kılarak, geleneksel iskender lezzetini kaliteli ve güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerine sunan HD İskender, İstMarina AVM şubesini açtı.

HD İskender 50 yeni şube açmayı hedefliyor!

HD İskender, HD Döner, Pidem ve Pideko markalarıyla yaklaşık 200 restorana ulaşan HD Holding, 2018'de 50 milyon TL yatırım yapacak. HD Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kaan Demirağ, 2018'de tüm markalar için 50 yeni şube açmayı planladıklarını söylüyor.

Suudi Arabistan’dan 32 milyar dolarlık konut teşvik projesi!

Suudi Arabistan, 32 milyar dolar büyüklüğünde konut destek paketini açıkladı. Bu yeni program ile 2020’ye kadar ülkedeki ev sahipliği oranının yüzde 60’a yükseltilmesi planlanıyor. 

Suudi Arabistan İsrail'in konut projesine tepki gösterdi!

İsrail'in Batı Şeria'da yer alan Yahudi yerleşim birimlerinde ek konutlar inşa etme planı  Suudi Arabistan tarafından kınandı. 

Arabistan'ın Kabe planı korkuttu! Gökdelen sayısı artacak! 

Suudi Arabistan'ın Kabe için hazırladığı plan korkuttu. Kabe çevresindeki gökdelen sayısı artacak. 

Suudi Arabistan’da 800 milyar dolarlık toprağa el konulacak!

Suudi Arabistan’da prensler, bakanlar, eski bakanlar ve işadamlarının gözaltına alındığı yolsuzluk soruşturması hızla devam ediyor. Suudi Arabistan’da 800 milyar dolarlık toprağa el konulacak!

Arabistan, Kızıldeniz'in kıyısında 'Neom' yaşam bölgesi inşa edecek!

Suudi Arabistan'ın Veliaht Prensi Muhammed Bin Salman, Kızıldeniz kıyısında bir mega kent inşa edeceklerinin müjdesini verdi. Neom ismi verilen yeni kent 2025 yılında tamamlanacak.

Karmod, Suudi Arabistan'da bin kişilik şantiye kampı kurdu!

Karmod Prefabrik, Suudi Arabistan'da bin kişinin kullanacağı şantiye kampı yapılarının kurulumunu gerçekleştirdi.

Suudi Arabistan'da gayrimenkulü olan Katarlılara ambargo!

Katar ile bazı Arap ülkeleri arasındaki kriz Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdulaziz Al Suud ve Veliaht Prens Muhammed bin Selman'ın, istisnasız tüm hacıların güvenliğinin sağlanması konusunda Hac ve Umre Bakanlığına talimat verdiği bildirildi.

Sinpaş'a Suudi Arabistan’dan teklif!

Türkiye’nin önde gelen konut üreticilerinden biri olan Sinpaş'a Suudi Arabistan’dan teklif geldi. Firma, ülkede inşa edeceği 2 milyon konut için seramik fabrikası kuracak.

Suudi Arabistan Kızıldeniz'de dev proje!

Suudi Arabistan'da çılgın bir projeye başlanıyor. Riyad yönetimi, Kızıldeniz sahilinde yarı özerk “vizesiz özel turistik bölge” kurmayı planladığını duyurdu.

HD İskender arabistan da şube mi açacak Haberi

HD İskender arabistan da şube mi açacak

Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Pidem, Tadım Pizza ve Burger House bulunan HD Group, 140 şubesiyle hizmet veriyor.


2015 yılı içerisinde yurtdışında da şubeleşmeyi planladıklarını belirten HD Group Başkan Yardımcısı Kaan Demirağ, “Başlangıçta yurtdışında iki şube açmayı hedefliyoruz” dedi. Yurtdışında öncelikle Ortadoğu’da HD İskender markasıyla açılmayı planladıklarını belirten Demirağ, “İlk başta Suudi arabistan’ da ilk şubemizi açacağız. Yarı yarıya ortak bir şirket kurarak işe başlıyoruz.Görüştüğümüz holdingle bayağı yol katettik. Hedefimiz Türk damak tadını dünyada hakkettiği noktaya taşımak. Ülkemiz adına güzel işler yapmak istiyoruz. Macerayla dolu uzun ve zor bir yola çıkıyoruz” diye...