07 / 08 / 2024

HDI Sigorta organizasyonu

HDI Sigorta organizasyonu

Türkiye'de kârlılık alanında ilk üçe giren acenteler ile birlikte bulundukları bölgede birinci olan acentelerin davet edildiği Acenteler Konseyi'nde, 30 kişiyi aşkın bir grup ile birçok önemli konu görüşüldü...

Bina Tamamlama Sigortası tanıtıldı! Yarım kalan binalar sigorta sayesinde tamamlanacak!

Bina Tamamlama Sigortası, ATO 67 No’lu Sigortacılık Hizmetleri Meslek Komitesi’nin organizasyonu ve Quick Sigorta iş birliği ile düzenlenen “Finansal Market Vizyonu ile Sigortadan Fazlası” başlıklı sektörel toplantıda tanıtıldı.

Fibabanka ve HDI Sigorta güç birliği yaparak dijital sigorta şirketi Fibasigorta’yı kurdu!

Dijitalleşmenin yaygınlaşmasıyla birlikte sigorta sektöründe değişim rüzgarları esiyor. Gelişen yeni nesil teknolojiler sigorta sektöründe de dijital dönüşümü hızlandırdı. Fibabanka ve HDI Sigorta ortaklaşa Fibasigorta’yı kurarak dijital sigortacılığa adım attı.

Doğal afetler sigorta bilincini yükseltiyor!

HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, deprem algısı konusunda dönüm noktası olmuş 17 Ağustos 1999 depreminin üzerinden geçen 18 yılın ardından DASK’ı ve yangın sigortasını değerlendirdi.

Zorunlu sigorta zorunlu oluyor!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Sigorta Komisyonu Başkanı Taner Çağatay, yılbaşından itibaren zorunlu trafik sigortası başta olmak üzere diğer zorunlu sigortaları yaptırmayanlara ciddi müeyyideler uygulanacağını söyledi.

Maketten konut satışına zorunlu sigorta!

Ray Sigorta Genel Müdürü Levent Şişmanoğlu, maketten konut satışına zorunlu sigorta uygulamasının topluma ciddi katkı yapacağını belirterek, “Yaşanan mağduriyetleri giderme konusunda önemli etkisi olacak” dedi.

Banka sigorta muamele vergisi nedir?

Bankaların kullandırdığı kredilerde, banka sigorta muamele sigortası talep ediliyor. Peki, banka sigorta muamele vergisi nedir? Konut kredisinde banka sigorta muamele vergisi muaf mı? İşte yanıtı..

Generali Sigorta Şişli'de yeni ofisine taşındı!

Sigortacılık hizmetini geleneksel yöntemlerin yanı sıra dijital dünyanın modern kanallarıyla da sunmayı amaç edinen Generali Sigorta'nın 7/24 hizmet veren Kişisel Sigorta Danışmanları, Şişli Beytem Plaza'daki yeni ofislerine taşındı.

Teknopark sigorta ihalesi yapılacak!

Teknopark İstanbul A.Ş İdare binası, Kuluçka merkezi ve katlı otopark ile diğer tesis ve mütemmimlerinin 3 branş sigorta hizmet alımına dair ihale yapılacaktır. İhale 23 Aralık 2014 Salı günü gerçekleşecek

Sigorta Cini'nin hedefi her ile mağaza!

Sigorta Cini Genel Müdürü Pieter Bas-Vos, 9 bin müşteriye, 14 bin poliçeye ve 7 milyon TL’lik prim büyüklüğüne ulaştıklarını söyledi. Pieter Bas-Vos, Türkiye’de sigortacılığın olumlu yönlerini henüz bilinemediğini de sözlerine ekledi

Konut kredisinde sigorta yapmak zorunlu mudur?

Konut sahibi olmak isteyen kimseler, bankaların uzun vadeli ve düşük faizli konut kredisi paketlerinden faydalanabiliyor. Konut kredisinin yanında bazı sigortalar yapılıyor. Peki, konut kredisinde sigorta yapmak zorunlu mudur?

Konut kredisinde sigorta zorunluluğu!

Mesken sahibi olmak için bankalardan kredi kullanan kimselere, bankalar çeşitli sigortalar yapabiliyor. Peki, konut kredisinde sigorta zorunluluğu var mı? Konut kredisinde hangi sigortalar zorunlu değil?

Sigorta Cini mağaza sayısı 13'e yükseldi!

ING Grup’un Türkiye’deki banka ve sigorta dışındaki üçüncü yatırımı olan Sigorta Cini, Türkiye genelinde 13 mağazaya ulaştı. Hızlı büyüyen şirket, yılsonunu 20 mağaza ile tamamlamayı planlıyor.

Kore, turizm organizasyonu ile Türk turistleri bekliyor!

Kore Turizm Organizasyonu (KTO), küresel çapta başlattığı yeni marka çalışması Hayallerimdeki Kore'yi düzenlediği basın toplantısıyla tanıttı. Kore Turizm Organizasyonu (KTO) Başkanı ChooSuk Byun toplantıda konuşma yaptı...

HDI Sigorta organizasyonu Haberi

HDI Sigorta organizasyonu

HDI Sigorta; Türkiye'nin dört bir yanından gelen acenteleri ile geçtiğimiz günlerde Heybeliada'da gerçekleştirilen bir organizasyonda buluştu. Türkiye'de kârlılık alanında ilk üçe giren acenteler ile birlikte bulundukları bölgede birinci olan acentelerin davet edildiği Acenteler Konseyi'nde, 30 kişiyi aşkın bir grup ile birçok önemli konu görüşüldü. HDI Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Tevfik Somer'in yönettiği toplantının açılışını HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu yaptı. Hancıoğlu; HDI Sigorta'nın şu anki durumu ve şirketin gelecek planları üzerinde dururken; teknik, hasar, tahsilat gibi birçok departman yöneticileri ise acentelerin sorularını ayrıntılı biçimde...