29 / 04 / 2024

Hearts Mansion

Hearts Mansion

Fiyatları belli ama pek çoğunun sahibi bilinmiyor. Akıllardaki ev tanımını zorluyorlar. Time dergisinin belirlediği dünyanın en pahalı evleri listesinin birinci sırasında Buckingam Sarayı var. Ya Türkiye'nin en pahalı evi hangisi?

Mansion Orman ön satışta! Yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Orman projesinde ön satışlar başladı. Mansion Orman projesinin teslimlerinin 2024 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Mansion Cadde Başakşehir 16 ay sonra teslim!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir projesi 16 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 64 konutun yer aldığı projede satışlar devam ediyor. İşte Mansion Cadde Başakşehir konut fiyatları...

Mansion Cadde Başakşehir satışta! Başakşehir'in kalbinde 64 konutluk yeni proje!

Mutlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mansion Cadde Başakşehir satışa çıkarıldı. 64 konutun yer aldığı projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor.

Oyun severler dikkat! Paradox Interactive oyunlarına yüzde 300’den fazla zam geldi! Yeni fiyatlar belli oldu!

Paradox Interactive oyunlarına zam geldi. Zam gelenler arasında Hearts of Iron 4 ve Europa Universalis 4 de yer alıyor. İşte detaylar…

Bolca Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Ayasofya İstanbul Mansion Otel Şubesi açıldı!

Bolca Turizm Seyahat Acenteliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Ayasofya İstanbul Mansion Otel Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 350 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mansion House İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansion House İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Madjıd Shekarı Haratı tarafından kuruldu.

Toprak Mansion İngiltere'nin en pahalı 13. konutu oldu!

İngilteredeki emlak piyasasındaki durgunluk malikaneleri teğet geçti, İngiliz Telegraph Gazetesi'nin ülkenin en pahalı 20 konutunu belirlediği araştırması yabancıların krizi Londra'dan ev almak için fırsat olarak gördüğünü ortaya koydu

Hearts Mansion Haberi

Hearts Mansion

TOUR ODEON/MONACO


Monaco'da bulunan ve dünyanın en pahalı dairesi ünvanına sahip olan ev şehirdeki Tour Odeon isimli gökdelenin en üst katında yer alıyor. Fiyatı 240 milyon sterlin (yaklaşık 865 milyon TL) olan daire yerden 165 metre yukarıda bulunuyor. Tour Odeon'un çatı katında olan daire, konumu itibariyle panoramik sehir manzarasına sahip. 


BUCKİNGHAM SARAYI/LONDRA


İngiltere Kraliçesi Elizabeth'e ev sahipliği yapan Buckingham Sarayı 1,5 milyon sterlinlik (5,3 milyar TL) fiyatıyla dünyanın en pahalı evi. Kral III. George, Buckingham Evi'ni 1762'de satın aldı. 661 odalı saray 1837'de kraliyet ikametgahı oldu. Ancak sarayın mülkü Kraliçe'ye değil, İngiliz devletine ait. 


UPDOWN COURT/WINDLESHAM


İngiltere Windlesham'de yer alan Updown Court Sarayı dünyanın en pahalı evlerinden biri. 103 odalı malikanenin beş adet yüzme havuzu ve 50 kişilik sineması var. 24 ayar altın varaklı...