07 / 05 / 2024

Heavenlymade Tasarım Ofisi

Heavenlymade Tasarım Ofisi

Heavenlymade Tasarım Ofisi yeni, trend ya da moda olandan etkilenmeyen mimari projeleriyle ön plana çıkıyor.

Studio Kortuncan Tasarım Ofisi Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Kortuncan Tasarım Ofisi Mimarlık İnşaat Ticaret Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan    Kortuncan tarafından kuruldu.

Eski malzemeler yeni binalarda kullanılıyor!

Heavenlymade Tasarım Ofisi yeni, trend ya da moda olandan etkilenmeyen mimari projeleriyle ön plana çıkıyor.

Overa Studio Mimarlık Tasarım Ofisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Overa Studio Mimarlık Tasarım Ofisi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Coşkuner tarafından kuruldu.

Teknobina Grup Tasarım İnşaat Ofisi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Teknobina Grup Tasarım İnşaat Ofisi Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Keita tarafından kuruldu.

Restorasyon34 Mimarlık Ve Tasarım Ofisi Limited Şirketi kuruldu!

Restorasyon34 Mimarlık Ve Tasarım Ofisi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Cantimor ve Emrah Genc ortaklığında kuruldu.

Dome + Partners mimarlık Avrupa'ya tasarım ihraç edecek!

Kazakistan, Gürcistan, Azerbaycan, Libya, Gana ve Rusya'da 10 irtibat ofisi bulunan mimarlık şirketi Dome + Parners, dünyada tasarım ofisleri açmaya başladı.

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesi!

Limak İstanbul Ofisi’nin tasarım hikayesini Limak Yatırım Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir ve Sistema Teknolojik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Kendirli anlattı.

MDArch’tan kullanıcı odaklı ofis tasarımı!

Alışveriş merkezi, otel, konut, ofis ve ticari mekanlar gibi birçok farklı alanda tasarım ve uygulama hizmeti veren Mimar Görkem Volkan öncülüğündeki MDArch tasarımı Gübretaş Merkez Ofisi, doğal malzeme kullanımının ön planda olduğu kullanıcı odaklı ve dinamik tasarımıyla dikkat çekiyor.

Gönye Proje Tasarım, Park Mavera tasarımı ile dikkat çekiyor!

İnşaat ve gayrimenkul yatırım şirketleriyle çözüm ortaklığı yapan Gönye Proje Tasarım ortakları Mimar Yelin Evcen ve İç Mimar Gönül Ardal’ın iç mekan tasarımını üstlendiği Park Mavera Satış Ofisi, tasarım kurgusuyla dikkat çekiyor.

Mod Tasarım'la ofisini kendin tasarla!

Türk mühendislerin üç yıl gibi bir sürede geliştirdiği "Mod Tasarım, Mod Tasarım AR ve Mod Tasarım 360" uygulamalarıyla sahip olmak istediğiniz ofisi tasarlaya biliyorsunuz. İşte Mod Tasarım'ın o uygulaması...

Gönye Proje Tasarım, A' Design Award & Competition’da iki ödül birden kazandı!

Gönye Proje Tasarım, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” ve Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire” çalışmasıyla iki ödüle layık görüldü...

Gönye Proje Tasarım, A Design Award Competition’da iki ödül kazandı!

Gönye Proje Tasarım, İtalya’da düzenlenen A' Design Award & Competition’da Karden İnşaat’a ait “Symbol İstanbul Satış Ofisi” ve Sur Yapı’nın Exen İstanbul projesi için tasarladıkları “Loft Daire” çalışmasıyla iki ödüle layık görüldü.

Vefa Group, Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülü aldı!

Vefa Group, bünyesindeki Tasarım Ofisi tarafından geliştirilen Vekonar ve Modüler Ev ile Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri’nde Kurumsal ve Ticari Ürünler kategorisinde İyi Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu

Heavenlymade Tasarım Ofisi Haberi

Heavenlymade Tasarım Ofisi

Heavenlymade Tasarım Ofisi yeni, trend ya da moda olandan etkilenmeyen mimari projeleriyle ön plana çıkıyor.

Fortune Dergisi'nden Ersan Taylan Çıplak'ın haberine göre; Heavenlymade Tasarım Ofisi Kurucusu Haldun Demirhisar, mimariyi değerlendirdi. Haldun Demirhisar, "Mimarinin ulaşması gereken en üst seviyenin hiçbir şey yapmamak olduğunu düşünüyoruz. Her projeye bu anlayışla adım atıyoruz. İşlevine yetecek kadar öğeler barındıran tasarımlar planlıyoruz" diye konuştu. 

Demirhisar, "Varolan fakat artı işlevini kaybetmiş binalara yeni işlevler kazandırıyoruz. Biz bu binalardan gerçek hikayelerini ve gerçek ihtiyacını dinliyoruz" açıklamasında bulundu. Şİrketin Alaçatı'da hayata geçirdiği Stay Otel'de bu anlayışın bir ürünü. Burası eski bir depo alanıydı. Demirhisar, "Bu deponun içine kutu formatıyla odalar koyduk. Ortada çok geniş bir alan bıraktık. Böylece yeni işleviyle hayatına devam etmesini sağladık. Tasarlarken, hem odaları hem de ana...