04 / 05 / 2024

Hecham Yossef

Hecham Yossef

HJY Turizm Otelcilik Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Seyit Ömer Mahallesi 'nde, Hecham Yossef Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Starz Home Group Emlak Turizm Limited Şirketi Başakşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Husseın Youssef Imad Mohamed K Yossef Khalıl    Youssef tarafından kuruldu.

Al Jaradat İnşaat Emlak Otomotiv ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Jaradat İnşaat Emlak Otomotiv ve Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ramme Aljarad, MHD Hecham Al Tubjı ve Tahseen Jaber ortaklığında kuruldu.

Binalar Kapital İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Binalar Kapital İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Hecham Cheıkh Amın ve Rasha Hurıeb ortaklığında kuruldu. 

Fawanis İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fawanis İnşaat Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Yossef Alhagor ve Jamıl Alwakkaa ortaklığında kuruldu.

Al Hajar İnşaat Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Hajar İnşaat Danışmanlık Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Yossef Alhagor ve Salah Eddın Alhajer ortaklığında kuruldu. 

Elhariri İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhariri İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Yahya Khawatımı, Alamır Muhannad Mukhmaljı, Zyad Alharırı, Hecham Khachan ortaklığıyla 130 bin TL sermaye ile 28 Haziran'da Fatih'te kuruldu.

Halyapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halyapı İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hecham Khachan, Ragheb Mukhmaljı, Mahmoud Mah, Abdullah Khachan ortaklığıyla 250 bin TL sermaye ile 15 Şubat'ta Fatih, Ali Kuşçu Mahallesi'nde kuruldu.

HJY Turizm Otelcilik Limited Şirketi kuruldu!

HJY Turizm Otelcilik Limited Şirketi 5 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Seyit Ömer Mahallesi 'nde, Hecham Yossef Müdürlüğü 'nde kuruldu.

Shadows İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Shadows İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hecham Khachan, Mohamed Mousaab Alnayef, Mehmet Elkürdi tarafından 250 bin TL'lik sermaye bedeli ile 22 Temmuz'da kuruldu.

Hecham Yossef Haberi

Hecham Yossef

HJY Turizm Otelcilik Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te Hecham Yossef Müdürlüğü'nde kuruldu.


HJY Turizm Otelcilik Limited Şirketi iş konusu;1. Turizme yönelik Otel, motel, kamping, bar, pansiyon, tatil köyleri, apart oteller, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi, kıraathaneler, nargile salonları gibi konaklama, dinlenme, gezme, eğlenme, yiyecek ve içecek yerleri, komple turistik tesisler, yüzme havuzu, hamam, sauna, turistik alanlar, otoparklar, su sporları, kış sporları, doğa sporları, dağ turizmi, kaplıca turizmi, açık ve kapalı spor salonları, gece kulübü dağ,deniz ve diğer su spor ve eğlenceleri rafting,su kayağı,yüzme ve bu alandaki diğer dağ ve su sporlarına yönelik faaliyetler ve bu faaliyetler için gerekli tesis ve işletmeleri kiralayabilir, kiraya verebilir, devir alabilir, devir edebilir, inşaa...