27 / 04 / 2024

hedef inşaat Solemar Adabükü projesi

hedef inşaat Solemar Adabükü projesi

Toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde hayata geçirilen projede konut alanları 103 metrekareden başlangıç gösteriyor. Muğla Solemar Adabükü iletişim için 0530 115 90 40 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

Muğla Solemar Adabükü satış ofisi!

Muğla Solemar Adabükü satış ofisi ile 0530 115 90 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Toplam 134 adet villadan oluşan projede 36 ay vade fırsatı ile ödeme yapılabiliyor.

Solemar Adabükü fiyat!

Solemar Adabükü fiyat listesi kapsamında villa fiyatları 180 bin eurodan başlangıç gösteriyor. Firma bünyesinde 36 ay 0 faiz avantajı sağlanan proje Bodrum'da inşa ediliyor.

Yeni inşaat projeleri için yeni hedef Tekirdağ! Tarla ve mera arazilerinde sondaj çalışması yapılacak!

Sanayileşmenin arttığı  Tekirdağ’da birçok inşaat projesi için kollar sıvandı. Saray’daki mera ve tarım alanlarında sondaj çalışması yapılacak.

Somali'de bombalı saldırı: Türk inşaat şirketleri hedef alındı!

Somali'nin beşkenti Mogadişu yakınlarında bombalı araçla saldırı yapıldı. Saldırıda Türk inşaat şirketi çalışanları ve Somali polisi hedef alındı...

Sinan Aygün: 25 milyonu kabul etseydim inşaatım mühürlenecek miydi?

Sinan Aygün’ün Ankara Büyükşehir Belediyesi’ni hedef alarak ortaya attığı ‘Benden 25 milyon lira istediler’ iddiasıyla başlayan ‘rüşvet ‘ tartışması sürüyor. Sinan Aygün, programa katılan gazetecilerden gazeteci Necdet Saraç’a 25 milyonu kabul etseydim, bir benim inşaatım mühürlenecek miydi?" diye s

İnşaatçılar vatandaşlık turuna çıkıyor!

Türkiye’den ev alan yabancıya vatandaşlık bedelinin 250 bin dolara indirilmesi inşaat sektörünü sevindirdi. İnşaatçılar hedef pazarlara tanıtım için yola çıkıyor...

İnşaat sektöründe hedef 8 milyar olmalı!

Torkam İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Dereli, ‘80 milyon değil, 8 milyar için kolları sıvamak gerek’ sloganından hareketle, Türk inşaat şirketlerine dünyaya açılma çağrısında bulunuyoruz." dedi

Türk inşaat şirketlerinin yeni rotası Afrika!

Yapı Merkezi İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Vekili Arıoğlu, Türk şirketlerinin yeni hedef pazarının Afrika olduğunu, Türk inşaat şirketlerinde Afrika’ya yönelik bir akım başladığını söyledi..

İnşaat sektöründe 200 bin ek istihdam hedefi!

2 milyon kişiye iş kapısı olan inşaat sektörü bu yıl hedef büyüttü. Sektöre gelen teşvikler 200 bin ek istihdam hedefi oluşturdu.

Majestik Grup inşaat sektöründe boy gösterecek!

Bursa'da faaliyet gösteren Majestik Grup, hedef büyüttü. Majestik Grup Kurumsal Yönetim Direktörü Tolga Bora Şahin, Aleron Yapı Endüstri Firması ile inşaat projesine de girdiklerini belirtti.

Ölümlü iş kazalarının yüzde 38'i inşaat sektöründen kaynaklanıyor!

İnşaatlarda İş Sağlığı ve Güvenliği 2017 Hedef Sıfır Pratik Çözümler sempozyumu İstanbul'da başladı. Müsteşar Yardımcısı Nacar: "Ölümlü iş kazalarının yüzde 38'i inşaat sektöründen kaynaklanıyor. Bunların da içlerinde en önemli neden ise yüksekten düşme'' dedi.

Sadi Subaşı: İnşaat sektörüne yapılan yatırımlar tartışılmalı!

Hedef Halk gazetesi yazarı Sadi Subaşı bugünkü yazısında kentsel dönüşümü ve inşaat sektörünü kaleme aldı. İşte Sadi Şubaşı'nın o yazısı...

Çanakkale Hedef İnşaat'tan mühür açıklaması!

Çanakkale'de birçok projeye imza atan Hedef İnşaat sahibi Mahmut Yılmaz'ın Gelibolu'da erozyonu önlemek için yaptığı taş duvar ve tuğla merdiven mühürlendi. Mahmut Yılmaz konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Üzüm İnşaat hedef büyüttü!

İnşaat sektöründe faaliyet gösteren ve Konya'dan bu ekonomiye katkı sağlayan Üzüm inşaat, 'Gittiği Yere Değer Katar' sloganıyla birlikte hedeflerini bir bir yerine getirmenin ve yeni projeleriyle unutulmayacak bir marka olmanın mutluluğunu yaşıyor.

Mustafa Ülker: İnşaat sektörü endüstri haline getirilmeli!

Ülker Hazır Beton Gayrimenkul Ltd. Şti.'nin sahibi Mustafa Ülker inşaat sektörüne giriş hikâyesini, gelecek hedef ve projelerini ve inşaat sektörü ile ilgili sıkıntıları anlattı.

hedef inşaat Solemar Adabükü projesi Haberi

hedef inşaat Solemar Adabükü projesi

Hedef İnşaat ve Seba İnşaat tarafından hayata geçirilen Muğla Solemar Adabükü iletişim bilgilerinden önce proje detaylarından bahsedelim. Projede fiyatlar daire alanlarına göre farklılık gösteriyor.


Villa büyüklüklerinin 103 metrekareden başlayıp, 213 metrekareye kadar yükseldiği Bodrum Solemar Adabükü projesi toplam 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. 


Konut tiplerinin 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Muğla Solemar Bodrum'da kafeterya, cafeler, mini market, hobi odaları, havuz, bar, iskele, deniz kenarı barı bulunuyor.


Muğla'nın Bodrum İlçe'sinde hayata geçirilen Solemar Adabükü projesinde villa fiyatları 185 bin Eurodan başlangıç göstererek satışa sunuluyor. 


Bodrum Solemar'da yüzde 30 peşinat ödendiğinde; kalan yüzde 70'lik kısım için 36 ay taksitlendirme yer alan projede peşin ödemelerde indirim uygulanıyor.  


Muğla Solemar Adabükü iletişim!

Telefon: 0530 115...