29 / 04 / 2024

Solemar Adabükü fiyat!

Solemar Adabükü fiyat!

Firma: Seba İnşaat ve Hedef İnşaat

Proje: Solemar Adabükü

Solemar Adabükü fiyat listesi kapsamında villa fiyatları 180 bin eurodan başlangıç gösteriyor. Firma bünyesinde 36 ay 0 faiz avantajı sağlanan proje Bodrum'da inşa ediliyor.



Teslimlerinin bu yıl mayıs ayında yapılması planlanan  Solemar Adabükü  Bodrum 'da banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor. Proje toplam 134 adet villadan meydana geliyor.


Solemar Adabükü fiyat listesi vilalların konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı tipte dizayn edilen villalar mevcut.


Bodrum Solemar Adabükü Konutları 'nın sosyal alanları içerisinde; fiber internet alt yapısı, siteye özel iskele, cafe, masa tenisi, Tv seyir terası, açık ve kapalı alan çocuk oyun parkları, 3 adet yüzme havuzu ve çocuk havuzu, plaj, plajda aile locaları, tenis ve basketbol sahası bulunuyor. 


Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzası ile hayata geçirilen Solemar Adabükü Bodrum projesinde 103 metrekare ile 213 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip villalar yer alıyor.


Solemar Adabükü fiyat!

Yüzde 30 peşinatta, kalan tutar için 36 ay vade farksız firma bünyesinde taksit yapılan Solemar Adabükü 'nda villa fiyatları 180 bin eurodan başlıyor, 560 bin euroye kadar ulaşıyor. 


Solemar Adabükü satış ofisi nerede?

Adres: 4 Tepe Hisar Mevkii, Maya Sitesi Yolu Migros Arkası Adabükü/Bodrum


Solemar Adabükü telefon: 0530 115 90 40 – 0530 115 90 41

Web Adresi: www.solemar.com.tr

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön