14 / 05 / 2024

Solemar Adabükü kampanya

Solemar Adabükü kampanya

Solemar Adabükü fiyat listesi kapsamında villa fiyatları 180 bin eurodan başlangıç gösteriyor. Firma bünyesinde 36 ay 0 faiz avantajı sağlanan proje Bodrum'da inşa ediliyor.

Opel Astra'da Mayıs kampanyası! Oneline'a özel büyük fırsatı kaçırmayın! İşte Opel Astra fiyat listesi

Opel'in en çok sevilen Astra modelinde mayıs ayına özel büyük kampanya başladı. Peki Opel Astra fiyatı ne kadar? Opel Astra kaç lira? 7 Mayıs 2024 Opel Astra fiyat listesi.

Tesla'dan yeni indirim! Elektrikli araçlarında büyük kampanya yaptı!

ABD'li dev elektrikli otomobil üreticisi Tesla, elektrikli araçlarında büyük kampanya yaptı. Peki Tesla'nın elektrikli arabaları ne kadar oldu?

Citroen'den mart ayına özel büyük kampanya! İkinci el fiyatına sıfır araba! Araba almak isteyenlere müjde!

Citroen otomobil markası Mart ayına özel büyük bir kampanya başlattı. Araba almak isteyenlere ödeme kolaylığı sunan Citroen'in Mart fiyat listesi belli oldu. İşte 2024 Citroen mart kampanyası ve fiyat listesi.

A101'de haftalık kampanya devam ediyor! Tuvalet kağıdı, elektronik eşyalarda fırsat ürünleri...

Ülkemizin en sık tercih edilen zincir marketleri arasında olan A101 indirimli ürünler fiyat listesini yayımladı. Bu hafta 16’lı tuvalet kağıdındaki rakamlar vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılandı. İşte 11 Ocak A101 indirimli ürünler tam listesi...

Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya! 200 bin TL kredi 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı! 23 Ekim Yeni Opel Corsa fiyat listesi

Cesur ve yalın Alman tasarımı, üstün teknolojisi ve verimli motor seçenekleriyle satışs çıkan Yeni Opel Corsa'da büyük kampanya başladı. 200 bin TL kredi için 12 ay vade 0,99 faiz fırsatı devam ediyor. İşte detaylar...

Tarım Kredi marketlerinde kişisel bakım ve temizlik ürünlerinde büyük kampanya!

Kaçırılmayacak fırsatları yakalayın! Tarım Kredi Marketlerinde, ay sonuna kadar kişisel bakım ürünleri ve temizlik ürünleri için büyük bir kampanya sizi bekliyor! Hemen gelin, avantajlı indirimleri kaçırmayın!

QNB Finansbank'tan müşterilerine büyük kampanya! Ücretsiz olacak

QNB Finansbank müşterilerine yönelik çok önemli bir kampanyanın detaylarını duyurdu. Banka artık o işlemin ücretsiz olacağını açıkladı.

Beko'dan küçük ev aletlerinde büyük kampanya! Bu indirimler kaçmaz! 3 Haziran 2023 fiyat listesi...

Haziran ayı kampanyalarını açıklayan Beko, robot süpürgeden buharlı ütüye, kahve makinesinden toz torbasız süpürgeye, tost makinesinden sıcak hava fritözüne, çok sayıda küçük ev aletine indirim uyguluyor. İşte Beko'nun indirime giren küçük ev aletleri...

Bu bankadan büyük kampanya! Üstelik arkadaşını getirene de 2500 TL jest!

Fibabanka, müşterilerini mutlu etmek için çarpıcı bir kampanya sunuyor. Yeni promosyonu ile Fibabanka müşterileri, faizsiz ve geri ödemesiz bir şekilde 2.500 TL bonus alma şansına kavuşuyorlar. 

Hepsi Burada'dan gençlere büyük kampanya! Üstün ses kalitesini daha ucuza alın

Hepsi Burada'dan ''Edifier W820NB ANC'' kulaklık için en uygun fiyatı kullanıcılara sunuyor. Heyecan verici ürün Edifier W820NB Plus olarak adlandırılan bu kulaklık, genellikle premium ve üst düzey ürünlerde bulunan özellikleri sunan kablosuz bir kulaklıktır.

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Bayram üstü büyük kampanya! Tuvalet kağıdında fiyatlar dibi gördü! Raflar boşalmadan elinizi çabuk tutun

Tuvalet kağıdında uygulanan ark arkaya indirimlere bir yenisi daha eklendi. büyük indirim Carrefour'dan geldi. 32'li tuvalet kağıdının satış ücreti büyük geriledi.  İşte tuvalet kağıdı indirimine ait merak edilen tüm detaylar...

Solemar Adabükü kampanya Haberi

Solemar Adabükü kampanya

Teslimlerinin bu yıl mayıs ayında yapılması planlanan Solemar Adabükü Bodrum 'da banka kredisi kullanılarak konut sahibi olunabiliyor. Proje toplam 134 adet villadan meydana geliyor.


Solemar Adabükü fiyat listesi vilalların konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Projede 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar farklı tipte dizayn edilen villalar mevcut.


Bodrum Solemar Adabükü Konutları 'nın sosyal alanları içerisinde; fiber internet alt yapısı, siteye özel iskele, cafe, masa tenisi, Tv seyir terası, açık ve kapalı alan çocuk oyun parkları, 3 adet yüzme havuzu ve çocuk havuzu, plaj, plajda aile locaları, tenis ve basketbol sahası bulunuyor. 


Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzası ile hayata geçirilen Solemar Adabükü Bodrum projesinde 103 metrekare ile 213 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip villalar yer alıyor.


Solemar Adabükü...