30 / 04 / 2024

Bu bankadan büyük kampanya! Üstelik arkadaşını getirene de 2500 TL jest!

Bu bankadan büyük kampanya! Üstelik arkadaşını getirene de 2500 TL jest!

Fibabanka, müşterilerini mutlu etmek için çarpıcı bir kampanya sunuyor. Yeni promosyonu ile Fibabanka müşterileri, faizsiz ve geri ödemesiz bir şekilde 2.500 TL bonus alma şansına kavuşuyorlar. 



Fibabanka, müşterilerinin yüzünü güldüren bir kampanya ile müşterilerinin karşısına çıkıyor. Bu kampanya çerçevesinde, Fibabanka müşterileri 2.500 TL değerinde geri ödemesiz ve faizsiz bir bonus kazanma fırsatına sahip oluyorlar. Eğer henüz Fibabanka müşterisi değilseniz hemen başvuru yaparak bu ödülü kazanabileceğinizi unutmayın. Fibabanka müşterileri de boş durmuyor ve arkadaşlarını Fibabanka'ya getirerek 2.500 TL bonus kazanma şansını yakalıyorlar.

Fibabanka davet kodu yeni müşteri kazandırmak isteyen ya da arkadaşlarını Fibabanka'ya getirerek bonus kazanmak isteyen müşteriler için özel bir hediyedir. Bu promosyonda, davet kodunuzu arkadaşlarınızla paylaşarak onların da Fibabanka müşterisi olmalarını sağlayabilirsiniz. Arkadaşlarınız, davet kodunu kullanarak Fibabanka üyeliği oluşturduklarında 2.500 TL bonus kazanmanız mümkün. Arkadaşlarınızın davet kodunu kullanmaları için mutlaka uyarılmalı ve davet kodunun doğru şekilde girilmesi sağlanmalı.

Bu bankadan büyük kampanya! Üstelik arkadaşını getirene de 2500 TL jest!

Fibabanka davet kodu nasıl alınır?

Fibabanka müşterileri, Fibabanka mobil uygulamasına giriş yaparak davet kodunu alabilirler. Bu kod, müşterilerin arkadaşlarını Fibabanka’ya getirerek 2.500 TL bonus kazanmalarını sağlıyor. Eğer Fibabanka mobil uygulamasını henüz indirmediyseniz, ücretsiz olarak online bankacılık uygulamasını indirebilirsiniz.

 Uygulamaya müşteri bilgilerinizle giriş yaptıktan sonra, davet kodunuzu görebilir ve elle yazarak ya da paylaş butonuna tıklayarak arkadaşlarınıza gönderebilirsiniz. Bu şekilde arkadaşlarınızın Fibabanka müşterisi olmalarını sağlayarak 2.500 TL bonus kazanabilirsiniz. Fibabanka mobil uygulaması, müşterilerin bankacılık işlemlerini kolayca yapmalarına imkan sağlar.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön