22 / 05 / 2024

Bu bankadan büyük kampanya! Üstelik arkadaşını getirene de 2500 TL jest!

Bu bankadan büyük kampanya! Üstelik arkadaşını getirene de 2500 TL jest!

Fibabanka, müşterilerini mutlu etmek için çarpıcı bir kampanya sunuyor. Yeni promosyonu ile Fibabanka müşterileri, faizsiz ve geri ödemesiz bir şekilde 2.500 TL bonus alma şansına kavuşuyorlar. 



Bu bankadan büyük kampanya! Üstelik arkadaşını getirene de 2500 TL jest!

Kampanya hangi tarihler arasında geçerli olacak?

Fibabanka yeni müşteri kampanyasıyla mevcut müşterilerine 2.500 TL bonus fırsatı sunuyor. Kampanya, 12 Mayıs 2023 – 8 Haziran 2023 tarihleri arasında geçerlidir. Kampanya kontenjanı sınırlıdır ve sadece 5.000 kişi bu fırsattan yararlanabilir. Bu nedenle, kampanyanın sunduğu avantajlardan yararlanmak isteyenlerin acele etmeleri gerekmektedir.

Fibabanka yeni müşteri kampanyası ile elde edilen 2.500 TL bonus, Fibabanka’nın anlaşmalı mağazalarında harcanabilir. Bu kampanya ile müşteriler, sadece bankacılık işlemleri yapmakla kalmayıp, aynı zamanda bonusları sayesinde istedikleri ürünleri satın alabilirler. Ancak unutulmamalı, kampanya sınırlı kontenjanlar ile sunulduğundan, herkes bu fırsattan eşit şekilde yararlanamayabilir.

Son dakika: Merkez Bankası faiz kararını açıkladı!

Dolarda makas açılıyor! Dolar yatırımcıları gördüklerine inanamayacak! Dünyaca ünlü dev banka peş peşe açıkladı!

Bu para sadece Yapı Kredi müşterilerinin hesabına yatacak! Hemen başvurup paranızı alın!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön