29 / 04 / 2024

solemar adabükü teslim tarihi

solemar adabükü teslim tarihi

Solemar Adabükü Bodrum ödeme planı kapsamında 36 ay vade imkanı sağlanıyor. Konut teslimlerinin hemen gerçekleştiği proje 50 dönümlük arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Solemar Adabükü satılık villa!

Solemar Adabükü satılık villa fiyatları konum ve alanlarına göre farklılık gösteriyor. Ödeme planı kapsamında 36 ay vade imkanı sunan proje Heba İnşaat ve Seba İnşaat imzası taşıyor.

Solemar Adabükü Bodrum satış ofisi!

Solemar Adabükü Bodrum satış ofisi ile 0530 115 90 40 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz. Teslimleri hemen yapılan projede 9 farklı tipte dizayn edilen konut seçenekleri yer alıyor.

Solemar Adabükü satılık!

Solemar Adabükü satılık daire fiyatları minimum 180 bin eurodan başlayan fiyatlarla alıcılara sunuluyor. Bodrum Solemar Adabükü Konutlarında bulunan dairelerin teslimleri 2014 yılının Haziran ayında gerçekleşecek....

Solemar Adabükü fiyat!

Solemar Adabükü fiyat listesi kapsamında villa fiyatları 180 bin eurodan başlangıç gösteriyor. Firma bünyesinde 36 ay 0 faiz avantajı sağlanan proje Bodrum'da inşa ediliyor.

Solemar Adabükü teslim tarihi!

Solemar Adabükü teslim tarihi haberimiz içinde yer alıyor, proje Bodrum'da yükseliyor

Solemar Adabükü Bodrum daire fiyatları!

Solemar Adabükü Bodrum daire fiyatları 125 bin TL'den başlayarak değişiyor. Solemar Adabükü projesinde teslimlerin Mayıs 2014 yılında başlaması hedefleniyor...

Ali Kurt'tan 'KİPTAŞ, mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt: Yıktık, yaptık, teslim ettik!

Hayata geçirdiği sık sık gündeme gelen KİPTAŞ'tan 'Mahalle müteahhiti oldu' eleştirilerine yanıt geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada "Yıktık, yaptık, teslim ettik." dedi.

Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatı! 

Ara GYO İmzasıyla Bodrum imzasıyla Bodrum Boğaziçi'nde Adabükü bölgesinde hayata geçirilen Lagoon Bodrum'da yüzde 50 peşin 10 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı! Yeni Proje!

Neva Pretij Yapı tarafından hayata geçirilen Valeron Adabükü lansman fırsatlarıyla satışa çıktı. Peki Valeron Adabükü villa fiyatları ne kadar? Valeron Adabükü villa fiyatları kaç lira? İşte Valeron Adabükü projesi ile ilgili ayrıntılar...

Bodrum The House Residence Helis Bodrum'da ayrıcalıklı tatil fırsatı!

Adabükü'nde yer alan The House Residence Helis Bodrum projesi zamansız mimarisi ve zengin sosyal alanları ile ayrıcalıklarla dolu, benzersiz bir dünya sunuyor.

The House Residence Helis Bodrum satılık!

The House Residence Helis Bodrum Adabükü'nde konumlanıyor. Proje Ege’nin dokusuna uyumlu çağdaş mimari ile tasarlandı. 

Nevbahar Üsküdar’da yüzde 0.74 faizli teslim kampanyası fırsatı!

Kalyon Holding’in ilk markalı konut projesi Nevbahar Üsküdar’da büyük teslim kampanyası başladı. Ocak'ta teslimlere başlanacak projede yüzde 10 peşin, yüzde 20 indirim, yüzde 0.74 vade oranı fırsatı sunuluyor. Daire tesliminden sonra tam 1 yıl boyunca ödemesiz.

Bodrum’da ev fiyatları yükseldi!

Koronavirüs salgını ile birlikte hem hayatlar hem de tatil anlayışları değişti. Virüs süreciyle beraber Bodrum’a da ilgi büyük ölçüde yükseldi. Bodrum’un yeni gözde bölgesi ise Havalimanı ile Bodrum merkez arasında kalan 35 kilometrelik kıyı şeridi, Güvercinlik, Adabükü, Boğaziçi ve Meşelik oldu.

Fabay Adabükü Evleri ile hayaller gerçeğe dönüşüyor!

Sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam sunan Fabay Adabükü Evleri'nin 60 evden oluşan ikinci etabı için çalışmalar başladı. Denize yakın konumuyla dikkat çeken Etap 2, ev sahiplerine kendi evlerinde tatil köyü konforunu yaşatıyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenlendi!

Fabay İnşaat, teslimi yapılan Fabay Adabükü Evleri'nde tanışma partisi düzenledi. Firma, ev sahiplerinin tanıştırıp, sıcak bir ortamda buluşturdu.

Fabay Adabükü Evleri: Huzur ve mutluluğun adresi!

Özel plaj anlayışıyla tasarlanan sahil bandı, sosyal tesislerinin genişliği ve zengin imkanlarıyla dikkat çeken Fabay Adabükü Evleri, sakinlerine doğayla iç içe bir yaşam vadediyor.

Fabay Adabükü Evleri'nde 48 ay 0 faizle!

Fabay Adabükü Evleri ödeme planı detayları haberimizde yer alıyor. Özyer Grup bünyesindeki Fabay İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 143 daire bulunuyor.

Royal Garden Evleri Yakacık teslim tarihi!

Royal Garden projesi 13 katlı beş blok olarak Royal Group tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Royal Garden Evleri Yakacık teslim tarihi ne zaman?

Kartal Royal Garden Yakacık teslim tarihi!

Kartal Royal Garden Yakacık teslim tarihi Şubat 2019 yılı olarak belirtiliyor. Royal Garden Yakacık'ta ön talep süreci başladı...

solemar adabükü teslim tarihi Haberi

solemar adabükü teslim tarihi

Solemar Adabükü Bodrum ödeme planı ile avantajı fırsatlar sunuluyor. Hedef İnşaat ve Seba İnşaat imzası ile hayata geçirilen projede 134 adet villa bulunuyor.


Muğla'nın Bodrum ilçesinde yükselen Solemar Adabükü Villaları 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projede konut fiyatları 185 bin Eurodan başlıyor.


Vilların büyüklükleri 103 metrekare ile 213 metrekare arasında farklılık gösteren Bodrum Solemar Adabükü Evleri 50 dönüm arsa alanına sahip. Projede teslimler hemen yapılıyor. 


Muğla Solemar Adabükü sosyal donatı alanları; hobi odaları, havuz, cafeler, bar, iskele, mini market, deniz kenarı ve kafeteryadan oluşuyor. 


Solemar Adabükü Bodrum ödeme planı!

Peşin ödemelerde indirim uygulanan Solemar Adabükü Villaları ödeme seçenekleri arasında yüzde 30 peşinatta, kalan yüzde 70'lik kısım için 36 ay vade avantajı yer alıyor. 


Solemar Adabükü...