29 / 06 / 2024

Shelton Bodrum projesi görücüye çıktı! Tamamı 4+1'lerden oluşan 104 villa!

Shelton Bodrum projesi görücüye çıktı! Tamamı 4+1'lerden oluşan 104 villa!

Bodrum, Adabükün’de sahibi olduğu arsa üzerine her biri 3+1, 140 metrekareden oluşan 104 villa projesini hayata geçiren Shelton, yapımını tamamladığı örnek villaların tanıtını yapıldı. 



Bodrum, Adabükün’de sahibi olduğu arsa üzerine her biri 3+1'lerden, 140 metrekare’den oluşan 104 villa projesini hayata geçiren Shelton, yapımını tamamladığı örnek villa tanıtımında 200’e yakın özel davetli ile bir araya geldi Shelton Bodrum projesi hakkında detaylı bilgi edinen davetliler arasında yer alan emlak ve acente temsilcileri
örnek villa ile projenin ayrıcalıklarını incelediler. 

ÖRNEK VİLLA İNCELENDİ

Shelton Bodrum’un sunduğu lüks yaşam tarzını ve yüksek standartları görme imkanı yakalayan davetliler etkinlik süresince, villaların modern mimarisi, doğayla iç içe konumu ve üst düzey güvenlik özellikleri gibi unsurları da
değerlendirme şansını da yakaladı. Shelton’ın sosyal yaşam alanları, spor tesisleri ve özel hizmetler gibi çeşitli olanakları hakkında bilgi sahibi oldular.

Shelton Bodrum projesi görücüye çıktı! Tamamı 4+1 lerden oluşan 104 villa! 

TAMAMI 3+1'LERDEN OLUŞUYOR!

Dört mevsim Bodrum’un tüm ayrıcalıklarından faydalanarak yaşayabileceğiniz özellikleri ile lüks alanında da bambaşka bir proje olarak ortaya çıkıyor.

Bodrum Milas Havaalanına 15 dakika, Bodrum Marinaya 20 dakikalık mesafesiyle karmaşadan uzak bir konumda yer alan Shelton, doğayla uyumlu mimarisi ve 3+1 konsepti ile dikkati çekiyor.

SOSYAL ALANLAR NELER?

Havaalanına 15 dakika mesafede olan, bünyesinde 30 bin m2 den fazla yeşil alanı, kendine ait özel plajı, villa sakinlerine özel yürüyüş yolları, çocuklar için düşünülmüş oyun alanları, ailenizle ve sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz her zevke uygun hobi ve her türlü tenis, voleybol, basketbol sportif faaliyet alanları ve daha birçok sosyal aktivite imkanları ile Shelton, alanında bambaşka bir proje olarak ayrıcalığını
hissettiriyor

Villa sahiplerinin gelen misafirlerini ağırlayabilecekleri misafir villası, havaalanı transfer hizmetleri ve Bodrum’un tüm koylarına deniz shuttle imkanları sunuluyor. 
 

Taysaş Nova Gazipaşa'da yüzde 50 peşin yüzde 50 taksit avantajı!

Merit Yaşamkent Ankara'da hemen teslim fırsatı!

Sega Life Sefaköy'de lansman fiyatlarıyla vade farksız ödeme kolaylığı!

Geri Dön