06 / 05 / 2024

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat adres 

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat adres 

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çavdar tarafından kuruldu.

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çavdar tarafından kuruldu.

Dış cephe mantolama yapılması zorunlu mu?

Yalıtım uygulaması ile binalardaki sıcaklık dışarıya çıkmazken dışarıdaki sıcaklık da içeriye giremiyor. Böylece bina içindeki sıcak ve soğuk havalara karşı dayanıklılık artıyor. Peki, dış cephe mantolama yapılması zorunlu mu?

Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri sahiplerini buldu!

" Çatı ve Cephe " dergisi tarafından çatı sektöründeki yenilikçi ve başarılı markalara verilen "Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri" sahiplerini buldu.

MASKO Mobilya Kenti 778 mağazasıyla hedef büyütüyor!

1984’te kurularak, 1998 yılında faaliyete geçen, dünyanın en büyük mobilya kenti MASKO, 550 marka 778 mağaza ve on binlerce çeşit ürün yelpazesiyle hedef büyütüyor.

Anadolu yakasındaki binalara cephe siluet modelleme projesi!

İstanbul'un ana ulaşımını sağlayan D-100 karayolundaki binaların cephe düzenlemesi için yapılan çalışmalar kapsamında Anadolu Yakası'ndaki binalar da düzenlenecek..

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulamalarını İBB onayladı!

İstanbul'un ana arterlerinin modern görünüme kavuşması, kent estetiğine katkı sağlanması ve bina cephelerindeki görüntü kirliliğine son verilmesi amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri", İstanbul Büyükşehir Belediye

İstanbul Cephe Rehabilitasyonu projesi onaylandı!

İstanbul'daki görüntü kirliliğine karşı yeni proje İstanbul'un ana arterlerinin modern bir görünüme kavuşması amacıyla hazırlanan "Cephe Rehabilitasyonu Kentsel Tasarım Uygulama Projeleri", İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde onaylandı.

Zirve Mimarlık Şantiye Şefi arıyor!

LC Waikiki Mağazacılık A.Ş kuruluşu olan Zirve Mimarlık, Merkezi Havalimanı Tem bağlantı yolu (Basın Ekspres Yolu) üzerinde bulunan firmanın şantiyelerinde görev almak üzere şantiye şefi arıyor.

Bağdatlı Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bağdatlı Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Orhan Günver tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 6 Nisan'da Kağıthane, Yeşilce Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hedef projeleri!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ergün, büyükşehirin 1 yıllık değerlendirmesini yaptı. Büyükşehir geçiş sürecinden yatırımların planlanmasına kadar önemli adımlar attıklarını belirtti. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nin hedef projeleri...

Natura Dış Cephe Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Natura Dış Cephe Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fuad Tahirov tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Mart'ta Esenyurt, Mehterçeşme Mahallesi'nde kuruldu.

Manisa'da cephe sağlıklaştırmaları başlıyor!

1. Anafartalar Mahallesi ve Çarşı Mahallesi’nde kentsel sit alanı içerisinde kalan sokaklarda gerçekleştirilecek olan cephe sağlıklaştırma çalışmaları başlıyor. Bölgede 210 adet dükkânın cephe sağlıklaştırması yapılacak...

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat adres  Haberi

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat adres 

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Musa Çavdar tarafından kuruldu.

Hedef Zirve Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü konut, fabrika, atölye ve benzeri binalara çatı izolasyonu, dış cephe izolasyonu yapmak.Isı yalıtımlı,giydirmeli dış cephe kaplama işleri yapmak. Her türlü binaların ısı ve su yalıtım malzemelerinin imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. 2. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,...