02 / 05 / 2024

Hedefim Group 2015 hedefleri

Hedefim Group 2015 hedefleri

ANTALYA’da 20’nci yılını kutlayan Hedefim Group, istikrarı ile isminden söz ettiren projelere imza atmaya devam ediyor..

Ulak Group, Azeri yatırımcılarla buluyor!

Uluslararası gayrimenkul sektöründe hizmet veren Türkiye’nin lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 17-19 Aralık 2015 tarihlerinde Azerbaycan-Bakü’de, Azeri yatırımcılarla buluşacak.

Alpiş Group Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı!

Seçkin konut ve iş merkezi projeleriyle Bursa inşaat sektörünün öncü firmalarından olan Alpiş Group, 9-11 Aralık 2015 tarihleri arasında Kuveyt'de düzenlenen Cityscape Kuwait Fuarı'na katıldı.

Ulak Group Katar-Doha’da ürünlerini yatırımcılarla buluşturdu!

Türkiye’nin gayrimenkul sektöründe hizmet veren lider şirketlerinden Ulak Group Gayrimenkul Şirketler Topluluğu, lansman ve fuar turu kapsamında 16-19 Kasım 2015 tarihlerinde Katar-Doha’da ürünlerini yatırımcı ve müşterileriyle buluşturdu.

Lider Group basın toplantısı 3 Aralık'ta!

Lider Group, hem 2016 hedeflerini ve yeni projelerini paylaşmak için basınla biraraya geliyor. Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde düzenlenecek basın toplantısı 3 Aralık 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Lider Group basın toplantısı ertelendi!

20 Kasım 2015 tarihinde Lider Group Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Karal’ın ev sahipliğinde Kaya Ramada Plaza Beylikdüzü İstanbul'da gerçekleşecek olan basın toplantısı, ileri bir tarihe ertelendi.

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de güçlerini birleştirdi!

Sinanlı Yapı ve Yiğit Group Fikirtepe’de gerçekleştirecekleri kentsel dönüşüm projesi için güçlerini birleştirdi. Reşit Sinanlı, daha vizyoner projeler geliştirmek amacıyla Mart 2015’te Yiğit Group’la protokol imzaladıklarını anlattı.

YDA Group Sign of the City Awards 2015'te 3 ödül aldı!

YDA Group, "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü. YDA Group Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Arslan, ödüllerle ilgili açıklama yaptı.

YDA Group Sign of the City Awards'tan 3 ödül aldı!

YDA Group, Hürriyet tarafından düzenlenen "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü.

YDA Group, Sign of the City Awards'tan 3 ödülle döndü!

Türkiye inşaat ve gayrimenkul sektörünü en iyiye teşvik etmek amacıyla Hürriyet’in düzenlediği ‘Sign of the City Awards 2015’ yarışmasında YDA Group, Başkent’e 3 ödülle döndü.

YDA Group, 3 kategoride ödül aldı!

YDA Group, Hürriyet tarafından düzenlenen "Sign of the City Awards 2015"te 2'si birincilik olmak üzere 3 kategoride ödüle layık görüldü.

Emin Group projeleriyle CNR 2015 Emlak Fuarı'nda!

24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev ve otomobil sahibi olmasını sağlayan Emin Grup CNR 2015 Emlak Fuarında konut projelerinin yanında, kendi dönüştürdüğü elektrikli otomobilide tanıttı.

İki Design Group'a Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 9 ödül!

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu. iki design group yönetici ortağı Murat Kader, altına imza attıkları ve başarı getiren 6 projeye ait 7 ödülü ulusal, 2 ödülü de uluslararası kategoride alarak ödül sayısı

EgeYapı Group’un basın toplantısı ertelendi!

İnşaat sektörünün deneyimi ve bilgi birikimi ile öncü markalarından EgeYapı Group’un 3 Eylül 2015,Perşembe günü gerçekleştirmeyi planladığı basın sohbet toplantısı ileri bir tarihe ertelendi.

Hedefim Group 2015 hedefleri Haberi

Hedefim Group 2015 hedefleri

ANTALYA’da 20’nci yılını kutlayan Hedefim Group, istikrarı ile isminden söz ettiren projelere imza atmaya devam ediyor. İnşaat, mobilya imalatı, elektronik, ak eşya, perakende ve pazarlama gibi birden fazla sektörde çalışma gösteren Hedefim Group, yönetim kadrosu ve personeli ile üretimlerinde ileri teknolojiyle uygulamalarında uluslararası standartları gözetmeyi ilke ediniyor. Yurt içinde ve vatan dışındaki olan bitenleri yakından takip eden Hedefim Group, dinamizmi ile çıtayı daha da yükseltmeyi hedefliyor.


MODA TRENDLER

“Her vakit , tam zamanında, söz verdiğimiz gibi” sloganıyla hizmet veren grup, bilhassa mobilya sektöründe Antalya, Isparta ve Burdur’da otel toplu satışlarında önemli bir pazar payına sahip olarak “Akdeniz’in Yatak Uzmanı” unvanını başarı ile korudu. Dekorasyon sektörünün nabzını tutan firma, güncel moda trendlerini izleyerek kalite ve farklılığını ürünleri ile ortaya koyuyor. 


İSTİHDAM YARATACAK 

Hedefim Group...