02 / 05 / 2024

hediye çekilişi düzenleyen avmler

hediye çekilişi düzenleyen avmler

Ankara'daki AVM'ler yeni yıl öncesi yaptıkları etkinliklerle ziyaretçilerine birbirinden lüks araçlara sahip olma şansı sunuyor. Belirlenen tutarlarda alışveriş yapan müşteriler arasında çekiliş yapılarak, birbirinden farklı hediyeler veriliyor

Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR kura çekilişi ne zaman? Hangi ilde kuralar hangi gün çekilecek? Aman kaçırmayın!

Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) 3 bin personel alımı kapsamında kura tarihleri merak ediliyor. Peki Karayolları Genel Müdürlüğü İŞKUR kura çekilişi ne zaman? Hangi ilde kuralar hangi gün çekilecek?

TOKİ 2022 kura tarihleri belli oldu mu? İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman yapılacak?

Cumhuriyet tarihinin en kapsamlı konut projesi şeklinde belirtilen TOKİ 2022 sosyal konut projesi için kura heyecanı dün başladı. Peki İstanbul, Ankara, İzmir TOKİ kura çekilişi ne zaman? İşte ayrıntılar...

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman? Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022!

TOKİ Iğdır kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve Iğdır Merkez TOKİ kura sonucu 8 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte Iğdırlıların yüzünü güldüren proje ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ Kemalpaşa kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kemalpaşa kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 11 Nisan 2022 tarihi itibariyle başlıyor.

Adapazarı TOKİ kura çekilişi 28 Ocak'ta!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sakarya Adapazarı projesinde yer alan konutların kura çekilişi 28 Ocak 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için kura çekilişi yapıldı!

KİPTAŞ'ın İstanbul dışındaki ilk projesi olan Çınar Evler için kura çekilişi bugün yapıldı. 

Kocasinan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak'ta!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar’ın en büyük Kentsel Dönüşüm Projeleri arasında yer alan Yunus Emre dönüşüm konutlarının kura çekilişi 16 Ocak tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ'nin 6 ildeki projelerinin kura çekilişi 28-30 Nisan'da yapılacak!

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında ertelenen 100 Bin Yeni Sosyal Konut Projesi'nin 6 ildeki kura çekilişi için tarihler belli oldu.

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman?

Samsun Vezirköprü alt gelir kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 4 Kasım tarihinde başlamıştı.

TOKİ Elazığ 2019 kura çekilişi 25 Ekim'de!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Elazığ Cumhuriyet Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yer alan konutların kura çekilişi 25 Ekim 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Fethiye Karaçulha TOKİ 2019 kura çekilişi bugün!

Muğla Fethiye Karaçulha TOKİ 2019 kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Projedeki konutlar için en düşük konut bedeli 170 bin TL olarak belirlendi.

Iğdır Merkez TOKİ 2019 kura çekilişi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Iğdır Merkez 2019 projesinde yer alan konutların kura çekilişi bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Iğdır Merkez 2019 kura çekilişi yarın!

TOKİ Iğdır Merkez 2019 kura çekilişi yarın gerçekleştirilecek. Projede toplam 300 adet konut bulunuyor.

hediye çekilişi düzenleyen avmler Haberi

hediye çekilişi düzenleyen avmler


Armada Alışveriş Merkezi, Mercedes SLK; Panora Alışveriş ve Yaşam Merkezi 3 adet Audi A3 Sedan; CEPA Alışveriş Merkezi 5 adet Peugeot marka otomobil; Kentpark, Porsche Cayman S; Next Level ise Range Rover Sport kazanma fırsatı...