04 / 05 / 2024

hediyelik saat

hediyelik saat

Saat kişiliğinizi yansıtır, sizinle ilgili çok şey söyler. Aynı zamanda kadın ya da erkeğin en önemli aksesuarıdır. Konyalı Saat de birbirinden ünlü markaların şık tasarımlarını yıllardır kalite ve güven anlayışıyla müşterilerine sunuyor. Şimdi de Konyalı Saat online mağazasında kaçırılmayacak fırsa

1993 yılında saat kulesi, ''Sahlep Bar'' olarak hizmet verecekmiş!

Sultan Abdülhamit'in 1891 yılında yaptırdığı Dolmabahçe Saat Kulesi, ''Sahlep Bar'' olarak hizmet verecekmiş. Dört katlı kulenin giriş katında hediyelik eşya satılacakmış. Diğer katlarında ise sahlep servisi yapılacakmış.

Behçet Saatçi kimdir?

Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatçi kimdir? Behçet Saatçi, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Behçet Saatçi, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Behçet Saatçi...

İstanbul'da 90 saat - 4 gün su kesintisi iptal mi?

İstanbul 90 saat su kesintisi iptal mi? İstanbul 4 günlük su kesintisi yapılmayacak mı? İstanbul'da 4 gün su kesintisi olmayacak mı? İstanbul 90 saat - 4 gün su kesintisinde son durum ne?

İzmir Saat Kulesi mor renge büründü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, dünya genelinde her yıl 17 Kasım günü çeşitli etkinliklerin düzenlendiği “Dünya Prematüre Günü” nedeniyle İzmir ’in simgesi Saat Kulesi’ni “mor” renge büründürdü.

Tapu öğle tatili saat kaçta?

Tapu dairesi, içinde bulunduğu ilçe sınırlarındaki taşınmaz malların işlemlerini görüyor. Peki, tapu dairesi çalışma saatleri nelerdir? Tapu öğle tatili saat kaçta? İşte tapu mesai saatleri..

Manavgat Kültür Merkezi Meydanı'na Anıtsal Saat Kulesi yapılacak!

Manavgat Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü; Anıtsal Saat Kulesi yapım işini 28 Kasım 2014 tarihinde ihaleye çıkarıyor. Söz konusu saat kulesi yapım işi 60 gün sürecek.

Vergi dairesi saat kaçta açılıyor 2014?

Vergi borcunu, vergi dairesine giderek ödemek isteyen mükelleflerin en çok merak ettiği konular arasında vergi dairelerinin açılış ve kapanış saatleri oluyor. Peki, vergi dairesi saat kaçta açılıyor 2014?

Vergi dairesi saat kaçta kapanıyor?

Vergi mükelleflerinin, vergi borcunu zamanında ve eksiksiz bir şekilde ödemeleri gerekiyor. Vergi ödemeleri, bağlı olan vergi dairesine ödeniyor. Peki, vergi dairesi saat kaçta kapanıyor? İşte çalışma saatleri..

Aksaray Yenikapı Metro açılışı saat kaçta?

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılmıyla gerçekleştirilecek olan Aksaray Yenikapı Metro Hattı açılışının saat 9 Kasım 2014 saat 11:00'de yapılacağı duyurulmuştu. Ancak belirtilen saatte gecikme yaşandı. İşte sebebi...

İnşaat gürültüsü saat kaça kadar?

Konut bölgeleri içinde ve yakın çevresinde gerçekleştirilen şantiye faaliyetleri gündüz zaman dilimi dışında akşam ve gece zaman dilimlerinde sürdürülemiyor. Peki, inşaat gürültüsü saat kaça kadar?

1959 yılında araba vapurları 24 saat çalışacakmış!

1959 yılında mevcut araba vapurları ihtiyacı karşılamadığı için, Sirkeci-Kadıköy hattı 24 saat çalışacakmış. Bu hattan sadece kamyon ve otobüsler nakledilecekmiş. Kabataş'tan ise yalnız binek araçlar nakledilecekmiş.

Denizli'de atıklardan 5 milyon kilovat saat enerji üretildi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada Denizli Büyükşehir Belediyesi, 2014 yılının ilk 8 ayında atıksu arıtma tesisi ile katı atık depolama tesisinden 5 milyon kilovat saat elektrik enerjisi üretti.

Enflasyon oranları 3 Kasım'da saat 10:00'da açıklanacak!

Kira artış oranı hesaplamalarında kullanılan enflasyon oranları her ay Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanıyor. Eylül dönemine ait enflasyon oranları 3 Kasım'da saat 10:00'da açıklanacak...

hediyelik saat Haberi

hediyelik saat

Saat, güneş gözlüğü ve aksesuarda tüketicilerin tercih ettiği ve güvendiği markalar arasında yer alan Konyalı Saat online satış mağazasında bir çok üründe indirim kampanyası başlattı. 1951 yılında Konya’da bulunan “Şen Saatçi” adında tek bir mağaza ile temellerini atan Konyalı Saat, günümüzde ise 70 yıla yakın tecrübesi ile günümüz saat sektöründe mağazacılık denince akla ilk gelen firmalardan biri.

Bugün Türkiye’nin 14 ilinde 33 mağazası bulunan bir zincir haline gelen Konyalı Saat, teknolojinin gelişmesiyle beraber 2011 yılında online satış hizmetine başlayarak; %100 orijinal ürünleri, hızlı çözümleri ve teknik servis desteği ile konyalisaat.com.tr üzerinden internet kullanıcısının erişimine sundu.

İşte 16 Eylül 2022 Konyalı Saat Fiyat Listesi!

Police PL.13805JSUBL/61PP Kol Saati 1.459 TL yerine 1.245,10 TL
Gucci YA1264007A Kol Saati 21.300 TL yerine 19.170...