28 / 04 / 2024

Hekim Holding 37. Yapı Fuarı

Hekim Holding 37. Yapı Fuarı

Hekim Holding, Yapı Fuarı'na 4 şirketiyle birden katılıyor. Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor.

Hekim Holding 4 şirketiyle 37. Yapı Fuarı’nda yerini aldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı’nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor...

Özak Global Anadolu'nun en etkin 37. iş insanı oldu!

"Anadolu'nun En Etkin 50 iş insanı” araştırmasının 2020 sonuçları belli oldu. Özak Global Holding ise listede 37. sırada yer aldı.

Prefabrik Yapı, 30'uncu kuruluş yıl dönümünü kutladı!

Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin 30’uncu yılına özel Crowne Plaza Asia'da bir gala gecesi düzenlendi.Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Öner Hekim "8 şirket, 8 işletmeyle ülkemize ve insanımıza çok güzel hizmetler verdik İstihdam sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz." dedi...

Hebo Yapı, Turabexpo'ya katıldı!

Hekim Holding grup şirketlerinden Hebo Yapı, 2. Türk-Arap Gayrimenkul, Proje, Yatırım Fuarı-Turabexpo'ya katıldı. 

Prefabrik Yapı AŞ, Interbuild Jordan Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Ürdün'de gerçekleştirilen Interbuild Jordan Fuarı'nda yerini aldı

Pendik Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı!

Pendik Belediyesi ve Hekim Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Hekim işbirliğinde Batı Mahallesi'nde hayata geçirilen Ömer Hekim Aile Sağlığı Merkezi açıldı.

Hekim Yapı 41. Yapı Fuarı’nda!

Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi Özge Hekim, TÜYAP’ta düzenlenen 41. Yapı Fuarı’nda şirketinin faaliyetleri hakkında açıklamalarda bulundu.

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

Akfen Holding 5.8 milyar TL'lik faiz ödemesi yaptı!

Akfen Holding 1. kupon ödeme dönemine ilişkin 5 milyar 832 milyon 464,37 TL'lik faiz ödemesi bugün yapıldı.

Hekim Holding 2017'de yüzde 15'lik büyüme hedefliyor!

Hekim Holding ikinci kuşak temsilcisi Aydan Hekim şirketin 2017 yılında yüzde 15'lik büyüme hedeflediğini dile getirdi. 3 şubesi bulunan Hekim Holding 320 milyon TL ciroya sahip.

Mustafa Tolunay, İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi seçildi!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ Genel Müdürü Tolunay, 2017-2019 döneminde Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev alacak

Hekim Yapı, İzmir Yapı Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden Hekim Yapı AŞ, 22. İzmir Yapı Fuarı'na katıldı.

Prefabrik Yapı, Mars konteyneri tanıttı!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, Uluslararası Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferansında (SBE16 İstanbul) yeni ürünü Mars konteyneri sergiledi.

Prefabrik Yapı Türkmenistan'da 48 villa inşa etti!

Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı AŞ, 48 villanın yapımını üstlenirken proje ve modern mimarisiyle de dikkati çekti

Hekim Holding 37. Yapı Fuarı Haberi

Hekim Holding 37. Yapı Fuarı


Hazır yapı sektörüne kazandırdığı ilkleri ile sektörün öncülüğünü üstlenen Hekim Holding şirketleri, sektörün tüm paydaşlarını buluşturan Yapı Fuarı'na 4 şirketiyle birden katılıyor. Hekim Holding şirketlerinden Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş. 37. Yapı Fuarı'nda sektöre ilham verecek yeniliklerini sergiliyor. 

Hazır yapının ilklere imza atan öncü şirketlerini bir araya getiren Hekim Holding, 6-10 Mayıs 2014 tarihlerinde TÜYAP Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek 37. Yapı Fuarı’na; Prefabrik Yapı A.Ş., Özge Yapı A.Ş., Hebo Yapı A.Ş. ve Hekim Yapı A.Ş.  ile katılacak. Ulusal ve uluslararası sektör profesyonellerini bir araya getiren, yapı malzemeleri ve teknolojileri zirvesi haline gelen Yapı Fuarı’nda; Hekim Holding Şirketleri ileri teknolojiyle sektöre kazandırdıkları inovasyonları sergiliyor.


Hekim Holding Yönetim Kurulu Üyesi, İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı...